89

Специалист

преди 3 години

Ега ти службите.Бойко Лъжец казва че някой влиза в спалнята му със стотици хиляди евро и златни кюлчета И НЕ ПОДАВА сигнал до прокуратурата.А тя не се самосезира, защото и Бойко и Гешев са от Мафията.

88

пияница мистик

преди 3 години

Бате Боко има кюлчета със злато, че като свършат евраците, да ходи на Мария-Луиза златарските ателиета и да обръща кюлчета злато в левове, да има да харчи. Хахахаха, завалията не знае какво е кредитна, дебитна карта, швейцарски банки, офшорки, сейф зад картина, та затова всичко в кеш и злато държи, нищо че в една Мастер или Виза карта може да сложи 100 милиона евро. Той е чел само Винету и затова е толкова пр0ст, нъл тъй ве, дрогаре? Хахаха, сте, ама такъв ви е мат'ряла :)))

87

Анонимен

преди 3 години

"Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам."Дядо Коледа е бил! Само той може да влезе незабелязано в стаята ти с торба с пари, Баце! Арест за Дядо Коледа!

86

Сатира

преди 3 години

Хаха наистина доста добра изценировка. А лошото е че има толкова *** който вярват във въпросните снимки, а сега вече и клипче. Пролича си че всичко си е режисирано и планирано. За да бъде пуснато като компромат срещу Борисов, малко преди евентуалното сваляне на правителството. И след това какво ще ни управляват тези който създадоха това клипче ли ? Филмовите продуценти ли ще слагаме на власт. Хахаха Циркът е пълен

85

Анонимен

преди 3 години

Крадец, кога разбра че Бездомника е на Ахмед Бей човек? Снощи ли, а крадец?

84

гешев

преди 3 години

да влезе и при ББ

83

Помнещ

преди 3 години

Мислиш че ще ти се размине а Мутро.Нямаш шанс вече.Доказахте за кой ли път че сте нагли.Вече и от други градове идват пред Мин съвет да протестират.Къде са тия няколко автобуса с роми които докарахте да ви пазят и подкрепят. А ние ще ставаме и още повече.Оставка МУТРО.

82

двойни стандарти

преди 3 години

същите СМС-си, злоупотреба с положение и при това същото бизнесменче

81

Анонимен

преди 3 години

"Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам."Тоест Тиквата признава, че това е неговата стая, ама някой постоянно влизал и му тикал пари и злато в чекмеджето... ахаххахахахха верваме ти Баце ;D

80

1

преди 3 години

Аз ли нещо не разбирам или... НСО която е подчинена на Радев пази Доган и Пеевски. После Радев казва,че Борисов е с тях. Бсп иска вот на недоверие на правителството и Дпс казва,че ще го подкрепи. Радев и *** казват,че Дпс е с Герп. Е щом е с тях каква е логиката Дпс да иска да свали правителството. Депутат от Бсп е хванат да говори с Божков,че организират бунт да падне правителството. После Бсп казва,че няма нищо общо с Божков. Онзи си бил самостоятелен депутат. Е тези ли да сменят Борисов?

79

Анонимен

преди 3 години

Що на мене не ми сложат е така пачки и злата в чекмеджето? Утре се събуждам и намирам пачки по 500 евро, а?

78

Анонимен

преди 3 години

Дори и в къщи никой не си държи пари в нощното шкафче, още по малко в държавна вила където достъп имат сто маймунки, много плоско Радев.

77

властелинът на

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТАТА

76

Анонимен

преди 3 години

Никога не сме си мислили , че Бойко е бедняк.Доказателства , събрани по законен път досега не сме чули някой да иска да събира.Папараците не са променяли никога нищо

75

Анонимен

преди 3 години

Офшорките по Ливан и те ли са фалшиви....Чуждите разузнавания знаят много добре..

74

ченгеджийски номера

преди 3 години

сам си го е аранжирал

73

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРазликата че едните идват от прокуратурата а другите незнайно от къде.

72

Анонимен

преди 3 години

Тъй ки, тулупе а Как се внасят толкова пачки и кюлчета през охраната на НСО тогава? Нали са аранжирани според него, я да обедни как се внася нещо в премиерската спалня ако лично премиера не го е внесъл ?

71

Специалист

преди 3 години

Кой ми аранжира в гащите

70

Анонимен

преди 3 години

Някой твой приятел, който знае де са пачките Мутафчийски може би.