9

Иноваций

преди 3 години

до 8 Като не плащаш достатъчно какъв Иноваций дириш в ***?

8

Анонимен

преди 3 години

Загубите на население отдавна са налице. Има вече стотици села без нито един жител.А главния проблем не е в това, че младите хора не се завръщат, а в това, че не създават семейства и не раждат деца. Интересно е ,че сте го подминали в този материал.

7

Не е обратима

преди 3 години

Докато няма доходи, контрол и иноваций... Най - важното е в парламента да няма човек без супер сито за мозъци не за връзкари или синчета. Това за нещастие е невъзможно защото всичко е заето и никой мяма да махне синът си за да сложи директор някой умен дето ще прави нови правила... Много е късно..но винаги има светлина в тунела. Затова има останали ...малцина тук, заради светлината. Трябват промени които не са били прилагани никога в никоя държава до сега. Не да се стремят към партий и личности

6

Анонимен

преди 3 години

Обратима е, с оставка на ГЕРБ и БСП на власт.

5

Пловдивчанин

преди 3 години

Mладите хора се завръщат най-често мотивирани от някаква смеска между носталгия и романтични спомени за миналото. До момента в който не опрат до някоя институция - напр. нужда от детска градина или нужда от сериозна медицинска помощ. Или докато не осъзнаят, че пенсионните им вноски отиват в каца без дъно и няма да видят нищо от тях. Или докато някоя мутра не ги пребие на някое кръстовище. Няма оправия в България.

4

Кога

преди 3 години

най-сетне в тази държава ще започне да се работи не с количествени, а с качествени показатели! Проблема не е колко милиона населяват тази територия, а съотношението между работещи и плащащи данъци хора и такива дето лежат на социалната система и раждат само за да усвояват още и още помощи и не плащата нито данъци, нито сметки.

3

Анонимен

преди 3 години

обратима е, достатъчно е римляните да минат 20% съотношение, което се очаква в близките 10 години и тогава ще се наблюдава бум на раждаемостта.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия как изобщо стават доценти ?? Изключително плоски и повърхностни разсъждения, които би следвало да очаквам от десетокласник, например....

1

селянин

преди 3 години

НЕ