437

Анонимен

преди 3 години

Амбасадата ви каза още преди два дни - протестите ще са най-много до 16-ти.Мутрите и тлъстия им Еднокнижен Вожд са аут от властта Достатъчни милиарди бакрадиха за 10 години ни.Честито на всички смели Български граждани, които не се уплашиха от милиционерския произвол и излязоха на площадите срещу Мафията на Борисов&Доган&Гешев

436

Васко

преди 3 години

Влади, добро утро. Успешен ден! Бъди здрав.

435

Анонимен

преди 3 години

Хайде да си доспим преди да се е съмнало.Утре трябва да работим, с протести държава не се крепи.

434

Анонимен

преди 3 години

Да не би наистина по този начин да се отблагодаряват на шофьора на самолет? Защото им купи Грипените?

433

Анонимен

преди 3 години

Толкова е прозрачно: САЩ и Евросъюза подкрепяха Бойко Борисов, явно им беше много удобен за нещо. Вече си свършиха задачите, сега може да си ходи. Но те извършиха престъпление срещу българите, с тази дълга подкрепа на мафиотски кръгове и олигарси, които ни управляват!

432

Хайко

преди 3 години

Индианците дали са имали право на мирен процес? А, да бе, вярно, тя демокрацията започва след това. Нагли сте до безобразие. Поне дават сигнал, че Боко си заминава. #ОСТАВКАБЕМЪРШИ

431

Ало, патриарха?

преди 3 години

Какво се моташ!? Тичай в резиденцията за последно причастие! И не забравяй да осветиш пачките и кюлчетата, че там се е вселил сатаната.

430

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 488Когато футболни агитки се включат вследствие на определен вид стимули, тогава какво е? Не са ли размирици?

429

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 484Може и да си прав.

428

Как да тълкуваме?

преди 3 години

С общи приказки реагират на циркаджилъците на позитанковците?Или дават знак, че изоставят Бойко?

427

Анонимен

преди 3 години

как с влизането в ЕРМ 2 се "развърза" курса на лева и защо ще обеднеем до къмто 50 процента-------Така - вече няма фиксиран курс, а коридор + - 15%.

426

гост

преди 3 години

Принципно изявление на посолството в САЩ, без да казват, че вземат страна във вътрешните дела на БГ. Не е като лъжите по сайтовете , че ЕК подкрепя ББ, че ЕНП подкрепя ББ и т.н. Апропо, ББ започва да ми прилича на Путин, които е станал като Кашчей Безсмъртни в Руско.

425

Анонимен

преди 3 години

Най-смешен е Христо иванов, който се сбута два пъти с полицията и вече говори за квалифицирано мнозинство клоуна

424

До 487

преди 3 години

Споко ако Борисов сдаде пак властта се вдигаме няма повече да търпим гадната червена *** незаконно да ни взима държавата, колко пъти?????

423

Въпрос

преди 3 години

Г-н Борисов, кога ще вземете положението в ръце и ще потушите незаконните размирици?????Ние гражданите, които сме гласували за Вас сме все още мнозинство и не сме съгласни с потъпкването на правовия ред в страната!!!

422

Васко

преди 3 години

Бойче, добро утро. Спа ли добре? По сметка ли ще връщаш или от шкафмети в кеш?

421

Мда

преди 3 години

"Мирни събирания" като техните ? Благодаря !

420

Васката

преди 3 години

Аз първо ще го направя Влади да си плати наема със задна дата, че се посъбраха годинки. После започваме сериозния разговор.

419

Състрадателен

преди 3 години

До ВаскоНе само Влади Горанов, всички калинки ще се чудят чий дирник ще целуват! И къде ще намерят незаети стълбища за миене!Аз съм тревожен за Тома Биков. Томито е добре - ще участва в конкурси за красота!

418

Блажо

преди 3 години

Бойче, глока ще свърши ли некаква работа срещу гегите на народа? Като гледам че изпразни чекмеджето и файда няма си мисля че е време да извадиш пълнителя и да сдаваш.