153

Анонимен

преди 3 години

Наистина си е срамно да докарват "привърженици" с бусове от страната, толкова ли са ви отписали вече софетата другарю Борисов...:) Е, отиде на екскурзия пак, когато ти се подпали д-то за пореден път, свикнали сме да бягаш!

152

Малии

преди 3 години

Голяма битка кой да разпределя милиардите, които ще се напечатат в Брюксел заради грипчето. Единия иска служебно правителство да разпределя той, другия пачките са му малко и иска още. Абсурдистан

151

Анонимен

преди 3 години

Платените "контра-протестиращи" на ГЕРБ и платените провокатори. Всичко го знае,ОСТАВКА

150

....

преди 3 години

по платени от тия на Герб едва ли има. Опа аз се сетих че ти си бачкаш за тех

149

Просветен

преди 3 години

30-35лв на човек, над него организатор 45лв, по-нагоре над 60лв. София Запад са основни донори на евтини продажници на гласове и протестиращи с цел размирици

148

Въртипух

преди 3 години

За какво е полицията,ако не да ни сгрее когато се разпищолиме много?Едно време биеха и сега бият,такава им е работата.Ползват палки,пускат ток и газ като навсякъде по света.За да има ред и да се спазва върховенството на закона.

147

6

преди 3 години

Не бой се каруца с мето ще ви дадат велосипеди и къси *** да патрулирате в Слънчев бряг. Вие само то това разбирате.

146

до 160

преди 3 години

Може би имаш предвид Украйна , те вече не са част от Русия макар че Киев е хубав град, просто имат проблем с стандарта.А какво се отнася до Русия имат села които горе долу се живее като в 19 век до Москва която живеят в 22 век .Те са малко особени.Между другото държават е много различна от това които си мислят разните русофили които я помнят от преди 89 година всъщност те въобще не познават съвременна Русия защото както българите се променихме много така и руснаците също.

145

Анонимен

преди 3 години

Какви референдуми от този пр0ct народ

144

Протестиращ срещу ?

преди 3 години

Баце се клати ке падне ! То и на коча мадретата се клатят ама не падат другаре ! Надежда Божкова и Президентска тука всяка оставете !

143

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще трябва да се връща в патрулката като се махне баце, за тва е толкова тъжен!

142

Анти-трол

преди 3 години

Да, знае се. Срещу 30 лв национални продажници или заплашени от функционерите на ГЕРБ хора се товарят в автобусите и се докарват в София като животни! Те за това като ги питат защо са в София на протест отговарят - кметицата плати или шефа нареди!

141

Анонимен

преди 3 години

Хаха не много трудно, тия с рейсовете платени от вашия вожд, също и от ромските махали.

140

Анонимен

преди 3 години

Когато десетки години наред си се съюзявал с мафията а после си решил да превземеш мафията и по тоя начин дори си направил по-лошо за обикновения човек, понеже мафията е работила по-кадърно от държавата, а ти се правиш на "ни лук ял, ни лук мирисал"... това става.

139

Анонимен

преди 3 години

Няма ги вече агитките да подкрепят Баце....Преди нали ги впрегнаха да подкрепят Гешев за главен прокурор, даже един от агитката, здраво момченце, беше с фланелка в фейса с лика на Бойко, обърнаха гръб на бащицата.....:)

138

анкета

преди 3 години

1.Кабинета си отива,сменяме с-мата с референдуми (+)2.Оказваме доверие на г-н Борисов и продължаваме статуквото (-)

137

Анти ГЕРБ

преди 3 години

Милиционера главен секретар на МВР удобно забрави какви бяха протестите при управлението на Пламен Орешарски. По това време имаше и окупация на Софийски университет, чиито врати бяха вързани с вериги. И тогава ли Румен Радев и БСП плащаха на протестиращите? Номерата на ГЕРБ отзавна вече се изтъркаха. Когато те плащат се говори за народно недоволство, за опозиция, за правото да се протестира и т. н. Но когато протестите са срещу тях, вече някой клати правителството и иска да счупи държавата.

136

Анонимен

преди 3 години

Май провокаторите са от средите на полицията, този се прави на ударен.

135

do 142

преди 3 години

Не сме последни в Европа, последни в ЕС сме. В Европа има няколко страни, всички в изтоната част, които са по- зле от нас. Една от тези страни е Русия. Обикновената ватенка живее по- зле от теб.

134

до 141

преди 3 години

Трябва да имаш възможност да изразяваш мнение , но омразата към държавно работещите хора не я разбирам, полицаите са хора които работят на заплата с доходи като всеки работещ и изхранващ семейство а същевременно рискува живота си защото може да попадне на някой който си изкарва хляба с това да бие полицай.Надявам се да не си от тея.Ако си от тях тогава е ясна твоята мотивация парите.