70

не е ли

преди 3 години

До Vпо добре боко при бай ставри...и нещо нежно ще има ...но отзад и може и да го усети...а снего и мнооого политици от всички партии ограбвали България да погостуват на бат ставри и компания

69

Айде бе

преди 3 години

Баце Баце като строиш газопровода на *** той за благодарност ти организира Пуч от Копейкаджии. Правилният ход Баце е до довечера да обявиш спиране на строежа на руския газопровод през България. Ка ще заквичат копейкаджиите на умрело тогава. Е ще пратиш на *** снимка на спрения газопровод и ще кажеш че е чудесно местообитание за птички. Па *** да си благодари на Копейкаджиите и ГРУ.

68

Българин

преди 3 години

Досега, на повечето българи, проcтият фатмaк Радев им беше по-скоро смешен. Защото си е клоун. Сега вече, след тези мерзости които забърка и в които допусна да бъде забъркан, народа се стресна и видя що за стока е- готов е за затвора за държавна измяна и е само въпрос на време Гешев да го подпука.

67

Мнение

преди 3 години

ГЕРБ не разбира защо хората не ги искат. Как ще ни разберат охранени и самозабравили се хора? Народа ще им обясни още по-ясно от вчера.

66

Хора

преди 3 години

До кога ще търпим гнусни Мутри да ни управляват. Пеевски и Доган контролират всяка институция в тази държава. Пристанищата са техни, тецовете, медиите, всички органи на властта.Време е да се освободим или да приемем исляма

65

V

преди 3 години

Аве много ги пазят наще политици ве .Аз си мисля че след като отпадне охраната на тиквата ще му пратят едно куршумче между очите ;) Няма да боли .Даже няма да го усети.Едно такова нежно ;)

64

Анонимен

преди 3 години

ГРИПЕН ЧЕРЕПОВ- ОРГАНИЗИРА ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА- ОТВРАТИТЕЛНО И ГНУСНО!

63

Батко

преди 3 години

Герберските *** и *** трябва да се скрият и да не се показват повече! По умните от тях сега се чудят как може да с от тази политическа сила.

62

Бдин

преди 3 години

Един от най-знаковите престъпници на Прехода - Васил Божков -Черепа си позволи за пореден път да извърши тежко престъпление, организирайки този метеж. Но ще дойде ден и той да си плати. Бог забавя понякога, но не забравя.

61

Анонимен

преди 3 години

Мулиционерите няма ли да се заразят защо ходят на протести

60

Гергана

преди 3 години

Радев се OCPA. Комунистите за пореден път доказаха каква жалка, подчовешкa измeт са!

59

Батко

преди 3 години

Протести до дупка. Еднокнижника си отива! По отношение на неговия контрапротест както виждате той се състои основно от роми, от хора събирани от села и градчета и от администрация, която гласува за него. Цена на участие в протеста за Бойко Методиев Борисов е между 30-50 лева. С какво плаща? И голям протест направиха има няма два часа и се изнесоха, изложи се много!

58

каква гразданска бе

преди 3 години

До ГРИПЕН ЧЕРЕПОВтия за боко са платени или от админстрацията...те не са за някакви идеи на протеста , така че споко война няма да има а ОСВОБОЖДЕНИЕ ! дано да успеем срещу боко и България да започне на чисто...без политици от последните 30 години...това трябва да е със закон забранено

57

Анонимен

преди 3 години

СЪЩИЯТ ТОЯ ББ СНОЩИ ВКАРА ДЪРЖАВАТА СИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ БАНКОВ СЪЮЗ ЧЕРЕПИТЕ И ДР ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ПЛАТИХА ДА ОРГАНИЗИРАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В БГ, А ГРИПЕНА Я ОРГАНИЗИРА И ВОДИ. ПОЗОР ЗА ГРИПЕНА!

56

varg

преди 3 години

Не ме вълнуват полицайте

55

Анонимен

преди 3 години

Ако има протести и репресии срещу това успешно управление ще си подам оставката ..БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.Пак излъга народа.

54

Анонимен

преди 3 години

СНОЩИ БГ ВЛЕЗЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ БАНКОВ СЪЮЗ И ГРИПЕНА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА МИЛИОНИ НА ЕДНИ ХОРА ЗА ТОВА ЧЕ НЕ НИ ВКАРА В ЕВРАЗИЯ И СЕГА НИ ВОДИ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

53

до питащия 51

преди 3 години

За Сарайте на Доган питайте другаря престъпника приватизатор другаря Костов - натресен от ДС за шеф на СДС, и най-вече другаря Станишев, който с Доган при общото им правителство с ДПС доограбиха българският народ и си разпределиха порциите помежду си! Това самият Доган го каза, но тия неща бързо се забравят от хората, щото лесно се подават на къмунистическите манипулации и провокации!

52

до 53

преди 3 години

Господине, ако мислите че ВПН ви пази, сте в сериозна грешка. Просто ще ни отнеме повече време. А госпожата беше със статичен ип от София.

51

Мюмюнчо

преди 3 години

Слеф протестите и корона вируса yмpя бате!