339

D

преди 3 години

С тези измилсени болни няма да спрете хората. Простетите тепърва ще набират страшна сила. С или бе коронавирус правителството си заминава и то по особено унижителен начин. Марш в калта!

338

Само да питам

преди 3 години

С толкова болни София защо не е под карантина?

337

препърс

преди 3 години

Щом лятото са толкоз,представщм си есента като има грип,по колко ще пишат,ковид има и той е димна завеса на елитите по целия свят за преразпределение на баницата,според идеологията им населението трябва да е 500 млн макс,и държава тип Северна Корея та и по зле,да поживеем яе видим,подгответе се докато е време,понеже изобщо не се съмнявам в тези убийци че на есента ще пуснат подобрената версия,за да може икономиката да спре за половин година ,тогава почва най лошото

336

Златена

преди 3 години

Нека дебилните егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които твърдят че короновируса е обикновен грип да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани дебилни кухи егоистични глави.

335

Анонимен

преди 3 години

утре може и 2000 на ден да станат , трябва да се вземат едни евросредства , търпение моля!

334

Анонимен

преди 3 години

Вирус има. И в 95% от случаите се кара като лека настинка или изобщо без симптоми. По малко от 1% заболелите развиват тежки симптоми.

333

ИСТИНАТА

преди 3 години

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ!

332

Анонимен

преди 3 години

Не намираш странно либерали и социалисти са на един протест и наричаш червените фашисти... ти определено разбираш от политика.------ Никой не те спира да вярваш, че Бойко е Гешев са демократи. Може да направиш и контрапротест, но по-добре не рискувай.

331

Капиталист

преди 3 години

Капитализма с демокрацията е най-добрата система.

330

Сата НАТО

преди 3 години

Другарят ви Гешев е син на комунистически милиционер и самият той на младини е постъпил доброволно в комунистическото милиционерско училище. Маниерите и визията му са като на комунистически каскет. Обвиненията, които повдига, са смехотворни. Едно нещо, което изглежда като ***, ходи като *** и кряка като ***, то си е ***.

329

до 344

преди 3 години

Не намираш странно либерали и социалисти са на един протест и наричаш червените фашисти... ти определено разбираш от политика.

328

вмирисан плоскоземец

преди 3 години

Вируси няма! Нито има вирус на ХИВ, нито на Ковид19, нито на Хепатит Б, няма вируси. Вирусите са измислени от масоните, за да ни карат да пием хапчета, които да затварят третото ни око. Дейвид Айк го каза и в алтернативната медия го прочетох! Земята е плоска! Чалгата лекува всичко!

327

Анонимен

преди 3 години

Не намираш ли нещо странно в това либерални демократи да се събират със социалисти и да правят циркове? ------Не.Когато страната е обсебена от комсомолски секретари и червени милиционери като Борисов и Гешев, единственото правилно действи е обединение на опозицията и измитане на фашистите от властта. Най-мръсната *** е тази, която сега е на власт.

326

Въпрос

преди 3 години

нали Слънцето, Жегата и като цяло Лятото Убиваха Вируси - да, ама не и Уханката, щото това е Супер Вируса от Лабораторията в Ухан. Купувайте още Китайски стоки с пълни шепи, докато още можете, щото скоро може да сте в Крематориума - съдбата на всеки Труп Убит от Уханка - щото е заразен и обикновено погребение в ковчег е невъзможно.

325

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОВ каква криза сме?криза на критическата, която е обхванала *** и дъртите чанти около него :)

324

Анонимен

преди 3 години

Нямало вирус... добре, разбирам отрицанието ти. А забелязваш ли циркът с участието на Божков от една страна, както и Радев, Нинова и Иванов от друга? Не намираш ли нещо странно в това либерални демократи да се събират със социалисти и да правят циркове? Някак си не ти ли е странно? Или ти си избираш политиците по външния вид, а не по партийна принадлежност, програма и дела. Ако е така, чакай да се оправиш...

323

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВирус няма и няма и да има.айдеее още едно заключение на чалгар-вирусолог :) А Земята плоска ли е?

322

Анонимен

преди 3 години

До 336Изумен съм, че още има такива дето не вярват във вируса. 12 милиона заразени са ви малко, а? Или ти си от безсмъртните? Или просто си с промит мозък от простотиите, които четеш в разни блогове. Или си заклет фен на *** и антиваксърите в тубата. Сигурно лекуваш инфекции с чайове. Или си от ония дето "мен нищо не ме фаща".

321

Сата НАТО

преди 3 години

Отговорният човек няма да иде на протест, защото момента не е подходящ за политически драми. В криза сме все пак ...-------В каква криза сме?

320

Анонимен

преди 3 години

До МяуЯвно ти си платен, защото протеста очевидно не бешети в ред ли си бе? Редовната платена cгaн на Нинова и Костя Копейкин, все същите 3 дъртака до *** .....