16

Анонимен

преди 3 години

Седете си под мафиотската тирания на Боко тиквата. И плащайте рекет, за да напълните чекмеджето с пачки.

15

Чоко

преди 3 години

Ер малко ри е ако имаш бизнес и всеки ден и час е от значение.

14

Бау

преди 3 години

До ЧокоКакъв месец бе драмо ... 14 дни :D

13

Чоко

преди 3 години

Разбирате ли, че така без съдебно решение можете да бъдете затворен вкъщи за месец .Да идват да ви проверяват и гаврят с вас. Един куп престъпници избягаха от България защото никой не ги проверява но сега здрав но неудобен човек може да бъде елиминиран по най-безскруполен начин. Просто ти казват, че си короноопасен и изчезваш от обществения пейзаж .

12

Анонимен

преди 3 години

Такива неуредици стават във всяка една държава, лошото е че са предпоставка за злоупотреба със служебно положение. Особено ако на власт е човек с голямо его и ниско ниво на емпатия.

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо бе, нема лошо. Да слагат намордниците и да се учат да слушат. Да не искат да стане както във Франция да наизлязат комунисти с жълти жилетки, добре, че дойде ковид-19 да ги поставят на мястото такива комунисти! Да слушат и да се подчиняват на властта, властта е избрана демократично, а демоикрацията е най-добрата система.

10

Анонимен

преди 3 години

Мерките нямат нищо общо с вируси и пандемии. Това си е чист домашен арест без съд. Някой су льо решава и те заключва. Диктатура на ново ниво.

9

анонимен

преди 3 години

БОЛНИ МОЗЪЦИ ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ БОЛ. НЕ Е ЯСНО АКО ПО ВРЕМЕ НА ГРИПНАТА ЕПИДЕМИЯ КЪДЕТО ЗАРАЗЕНИТЕ БЯХА ХИЛЯДИ ЗАЩО НЕ ЗАТВАРЯХА ХОРАТА ПО ДОМОВЕТЕ И ТОГАВА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ БЯХА СТОТИЦИ. И ПАК СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ БЯХА НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА КАКТО И ПО МЛАДИ СЪС СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И СЛАБ ИМУНИТЕТ. ОТГОВОРА - ПАРИЧКИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ В ЧИЙ ДЖОБ ЩЕ ОТИДАТ. НЕ, ЧЕ ОНИЯ ОТ ГОРЕ СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАЦИЯТА А ПО СКОРО ЗА СЕБЕ СИ.

8

Бау

преди 3 години

До ВиготураНа простото основание, че за частен тест можеш да си платиш да е отрицателен и тестовете не са 100% сигурни. Много е важно да го заключат видиш ли, понеже е супер важен :D

7

Анонимен

преди 3 години

Извод - хора, няма никакъв смисъл сами да плащате за изследвания. Ако се разболеете, отивате на лекар и той, ако ви прати, ще ви изследват. Но не плащайте за това, за което тлрябва да плати държавата, щом й е толкоз на сърце да ви тества.

6

Виготура

преди 3 години

След като имаш отрицателен тест, на какво основание е наложена карантина? Изродиии

5

И.Т.

преди 3 години

Както мъдро отбеляза вчера г-н Борисов, всеки, който се страхува, да си стои заключен вкъщи до второто пришествие, останалите ни оставете да си живеем както искаме.

4

Анонимен

преди 3 години

Чакайте, до 2022г. световните афераджии ще ви изненадат с още по неприятни неща. Короната е само встъпителната сценка. Ще бъде интересно

3

Анонимен

преди 3 години

Набеждават те за заразен, затварят те и те заключват.Лесно и удобно.

2

Анонимен

преди 3 години

На съд!

1

Бау

преди 3 години

пак ли мрънка този ... Че и по телевизията се показа :D