37

Sichtpunkt

преди 3 години

Слави чалгата, Румен ветото, Иво Христов зомбито, Елена катебето, Мая Костинбродска, *** Техноимпексова - това са мутрите на България сега..Пред тях Бисер Миланов тере петното, е като попова лъжичка...

36

Анонимен

преди 3 години

До Няма такава Държавапитай Орешарски къде са парите, защо питаш нас

35

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До бай ПешоТи си от...герберските *** втора смяна,които сега се...събуждат.Объркал си само името на...мегаганстера с пистолета Глог и пачките...недекларирани милиони евра до главата му.Иначе си прав.

34

Анонимен

преди 3 години

Слави чалгата, Румен ветото, Иво Христов зомбито, Елена катебето, Мая Костинбродска, *** Техноимпексова - това са мутрите на България сега..

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО"Каква оставка бе приятелю - ЗАТВОР!

32

Няма такава Държава

преди 3 години

Днес Общият Външен дълг е 3 пъти по-голям от 1989г. Като само Правителствата на Борисов са изтеглили над 10млрд евро! Вие виждате ли тези пари около вас? Аз не! Къде са те?

31

До РАДЕВ

преди 3 години

Радев Мачкай Гадните Сикаджии от ГЕРБ .

30

БАНко

преди 3 години

ТОЗИ ЛИ ВИ ОБЕЩА ПРЕЗ 2009 АЕЦ БЕЛЕНЕ И ЕВТИН ТОК , А 2020 СОБСТВЕНИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ И БЕЗПЛАТЕН БЕНЗИН ????ЧЕКМЕДЖЕ ПАША !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Др. Радев е нещастие за България. Цял ден се разхожда и говори глупости. Той стана ръководител на ОПГ за кражби и далавери. Сега се крие от Грипена, защото има да връща пет милиона евро рушвет.

28

Boko bo

преди 3 години

Изключваме всичко! Но този *** с този изказ е премиер? Какво да очакваш от него освен това, което се случва вече повече от 10години

27

бай Пешо

преди 3 години

Когато приключи мандатът на Радев догодина, трябва да бъде веднага заловен и изправен пред съда, да не му се позволява да избяга както направиха другите мегагангстери!

26

Анонимен

преди 3 години

Безкнижникът Радев за четири месеца добре се е нарушила.

25

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако Цеца Майката,Бокича бе успял да я...пробута за президент,нямаше сега да има...никакви проблеми,но така е в...живота;няма...пълно щастие.

24

:)))))))

преди 3 години

До Анонимен - "Народа все пак си обича президента."

23

До 4

преди 3 години

По - добре Еднокнижникът с научна степен да ръководи, отколкото да слушаме злобните подмятания на харесвания Безкнижник.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма защо да завиждаш Борисов. Ти директно диктуваш какво да пише в съдебните решения. Няма нужда да ри ги пращат да ги гледаш.Господин Буда... За затвора сте всичките там. Един единствен свестен президент си имаме и се претрепахте един през друг да се опитвате да го клеветите. Народа все пак си обича президента. Напук на всички заслепени гербери , неудовлетворени герберки и платени тролчета.

21

Анонимен

преди 3 години

До 2LOOPДобре си се именивал - на български - ***.

20

Анонимен

преди 3 години

Снахата и свекървата не се траят.Я малко тишина и възпитение.На държавни постове сте,не сте в селската кръчма.

19

Таковата :))))

преди 3 години

До 1 Анонимен"Когато е в оригинал, звучи като на записите от спалнята.":))))Последните дни се оказа , че не малко хора категорично и безрезервно разпознават определени гласове и изображения ( също и някой други неща ) като да са били многократно непосредствени свидетели на дадени събития.Очевидно Вие също сте от тази група :)))) И как беше ? Дълго ли чакахте ред за да ви уважат?Повторихте ли за престиж ?Евраците барахте ли ги ? А пищака истински ли е или от гумените ? Доволни ли сте ? :))))))

18

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!ТИРАНИНЪТ Е МАША НА БОБОКОВ, СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!