15

васи

преди 3 години

Как са пишиХан Кубрат или Ханко Брат ?

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗатова по 100 000 българи се евакуират от България всяка година !

13

В. Магриотов

преди 3 години

Подкрепям колегата .Бай *** не обича да плаща , сяда в заведението и с присвити очички цътка над менюто и ломоти нещо . Грешката на колегата е че не го е изхвърлил с ритници тоз *** !

12

Анонимен

преди 3 години

Преди години работих като сервитьор в Турция. Идва примерно клиент и пие едно кафе. Пита за цигари. На бегом отивам до касата за пари. Касиерката ми дава 15 лири, купувам една кутия Уинстън от близкия павилион (подобен на нашата Лафка). Нося му кутията. Отварям я. Той си взема една цигара и му подавам огънче. После оставям пакета с цигари на неговата маса. Ако му кажа, че НЯМАМЕ цигари това означава че съм уволнен. После му удържат цигарите от сметката.

11

Анонимен

преди 3 години

Made in Bulgaria

10

Анонимен

преди 3 години

Вицът от соца, за сметката с "Ако мине", още е жив.Така туризъм не се прави и клиент не се задържа.

9

ДО ТРОЛА 6

преди 3 години

*** БАРБАРОН Е АНИМАЦИОННО ФИЛМЧЕ БАРБАРОНИ МНОГО СИ МАЛКИЧЪК ЗА ДА ГО ЗНАЕШ А ЧОВАЛЧЕТАТА СЪС СТЕРИОПОР СЕ НАРИЧАТ БАРБАРОНИ ПО ВАШЕМУ !

8

Анонимен

преди 3 години

СПРЕТЕ ДА ХОДИТЕ НА МУТРОМОРИЕТО, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ АЛЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАКВО МИСЛИМ ЗА ТЯХ! И без това повечето ако не всички плажове, дискотеки, кафета и други бизнеси са собственост на ояли се шопардлъшки мутри. А. НА ТТЕМА!

7

Шопо

преди 3 години

Мутрата си остава Мутра!

6

Мен

преди 3 години

Ще си научат урока по трудния начин явно. Барем се сети да мръдне малко до съседите да види как с удоволствие те карат да платиш и да оставиш бакшиш. Тръгваш си доволен, а те са си изпразнили джобовете. Тук плащаш двойно и все има някакви разправии - било табели, било шезлонги, *** вода нацупен сервитьор и още един куп простотиии. Как пък един път за толкова години не видях нищо подобно в Гърция...

5

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, а защо ходят на море? Кой ги кара да ходят по заведения и на море, защо не си почива в къщи. Браво, само така.

4

Бау

преди 3 години

Мдам, този модел с табелите никога не работил. Никой не чете. Не е много ясно какво точно е "барбарон".

3

ХОРЕМАГ

преди 3 години

ХОРА ВЛИЗАТ МАГАРЕТА ИЗЛИЗАТ .

2

HeinrichHimmler

преди 3 години

Ангелкова призоваваше да изберем българското ?!! Защо , за да получим втора ръка услуга на тройна цена и да спасим мутренския сезон ли ? Смеш*ници, ще фалирате държавата скоро с ненаситните си гъ*зове!

1

Мен

преди 3 години

Е спокойно, барбароните приключиха. За 6 кинта тарикатлък сега загубиха няколко стотин пъти по толкова. Че и собственика *** вместо да се усети че нещо не е както трябва измисля оправдания....жалка работа, затова все повече българи няма да почиват на черноморието...