42

Анонимен

преди 3 години

До Поумнейте деца !Невежеството масово се покровителства и това е проблем на глобално ниво. Но тука е нищо - просто си чешем езиците. Страшното е когато и управниците са невежи и не търпят умни хора край себе си. Тогава се стига до абсурди - като например носенето на маски в заведенията на закрито. Много се смях като показаха по телевизията един как си вдига маската, отпива си ракийката, и пак слага маската. Не че е смешно де...

41

Анонимен

преди 3 години

На всеки 100 години земята се чисти с помощта на пандемиите, ако намерим ваксина за ковид, за следващия няма да има и ще е още по-жесток, както се говори за новия Нипа!

40

Точно така!

преди 3 години

До БаткоБум на психични разстройства има и сега. Повечето психично болни, обаче, все още са живи.

39

Анонимен

преди 3 години

За един смoтaн вирус никоя нация не можа да измисли ваксина вече половин година, а иначе Марс ще колонизират папагалите. Все едно да сме в каменната ера и да искаме да произвеждаме самолети. Толкова сме зле!

38

Чичо

преди 3 години

Той Генерала го каза преди време: Яко ще измрат. И то доста. Та излиза, че е бил прав човека. Лошото е, че докато Властта се размърда и върне част от старите мерки най-вероятно ще е късно...

37

Румен

преди 3 години

Докато не излезе ваксина ще е постоянен батак! Но наистина както казва колегата по-долу , Планетата иска да се отърси от нас!Много станахме, взеха да я дупчат, нефт, газ, строежи, отровиха природата, всичко унищожиха! Какво очакваме?

36

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Па нали бееме господари на планетата и на вселената ние човеците, нали такова да я спасяваме горката планета гретитунбгерговци такова, грийнпийцове, Урсула прави план за спасене, защо е такава неблагодарна планетата към своя господар и спасител!

35

Анонимен

преди 3 години

До Поумнейте деца !Вие като сте грамотен със тази вулгарност и хейтване по форумите ще прокопсате ли ? Не сте тийн, а псувате като овчар. Като хамалин ли работите или в някоя тухларна ?

34

Буревестников

преди 3 години

А жертвите на ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ? На ден? Колко са? Знаете ли? А отишлите си от инсулт,инфаркт или тежка форма на диабет - на ден? Колко са? Що не кажете? Има доста по - страшни неща от изпуснатия от някоя Лаборатория вирус... Земетресения , наводнения , Огромни пожари ... Нещо да забелязвате , че се увеличиха доста в последните 20 години ?!?! То Света си отива... Вие КОРОНА ВИРУС... Та КОРОНА ВИРУС... Сутрин , обед , вечер - КОЛКО СА БОЛНИТЕ И ЗАРАЗЕНИТЕ... Това НЕ Е нормално !!!

33

празно твърдение!

преди 3 години

Фактите по света и цифрите показват, че ако няма ограничителни мерки, жертвите не са повече!

32

До Лъжците

преди 3 години

Ами то Депутат и Журналист вече е едно и също!И двата вида нямат разлика и живеят в симбиоза, лъжат населението и въобще журналистите са говорители на депутатите!

31

ЛЪЖЦИТЕ

преди 3 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛЪЖЕТЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НАСТРОЙВАТЕ ХОРАТА ПРОТИВ ВАС САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ЖУРНАЛИСТ И МЕДИЯ ЩЕ СТАНАТ МРЪСНИ ДУМИ..

30

Поумнейте деца !

преди 3 години

Много разбирачи,много нещо! Голобради пубери,полуграмотни и полуинформирани с претенции че знаят и разбират всичко и говорещи като последна инстанция. Ами както казват умните,,Невежеството винаги е самоуверено и безапелационно!!!

29

Ф.С.В.

преди 3 години

Ако не сте го разбрали все още -Планетата иска да се отърве от НАС- И ще го направи рано или късно -Ковид Мовид -Нипа Напа -все тая!!! Още 50 г и хората ще са безследно изчезнали!

28

Патриот

преди 3 години

Лъжат, няма нищо. Кога съм боледувал от грип, че да ме уплашат тези пашкули долни?

27

Анонимен

преди 3 години

Явно това е новата партийна линия - *** е ***, той не разбира. Вижте го, по дискотеки и чалготеки ходи, не вярва във вируса, *** сам си е виновен.В същото време хора от щаба отиват да почиват в Гърция, а кабинетът разрешава петцифрено число хора да ходи на стадиона за някаква си купа :)Ама какво да се прави, трябва да се брани образа на Баце, че в последно време много се зацапа.

26

Анонимен

преди 3 години

всяка сутрин с кафето пускам БНТ, виждам че говорят за вируса и вклчвам друга програма, искате ли и вас да изключа?

25

Анонимен

преди 3 години

А после идва Ку-треската, Зика, Е-бола, Нипа и другите патогенни геноми и какво ще направите, пред смъртта сте безсилни. Намерихте ли ваксина против СПИН нищо не намерихте.Вие мъкнете всякаква *** от Африка, пък носете маски, туй ще ви помогне един *** на устатa ?

24

Батко

преди 3 години

Само една справка за година при 50000 хоспитализирани в България от грипни вируси си отиват 1800-2000 човека. По време на свинския грип за месец си починаха 4000 човека млади хора, родилки и бременни жени основноби никой нищо не каза, нито мерки имаше. Вирус има и той не е основният проблем, основният проблем е икономически и политически. Трябва да си глупав за да не ги виждаш нещата.

23

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли писна да пишете само за този вирус? Пълно е с опасности в живота,не е само този вирус. Губите аудитория,трябва да има баланс,иначе каквото и да кажете за вируса няма да има кой да го чуе.