38

Мен

преди 3 години

До АнонименТрудно ще го наакаш путин...но виж ти би напълнил гащите само като гледаш...

37

Анонимен

преди 3 години

34 Те са ходили там учили и след това писали, имали са опасения които НЕ са се сбъднали. Сбъднало се е Опълченците на Шипка. Сега ако бяха живи възрожденците биха ти извъртяли шамар. Защото ползваш техните думи извадени от контекста за съвсем други събития и с покварена цел. А това се нарича наци пропаганда която съвременният свят я е научил от Гьобелс.

36

при демокрацията

преди 3 години

в САЩ щяха да го застрелят на място като куче.

35

Flat earth

преди 3 години

Замята не е въртящо се и подскачащо с 2 милиона километра в час във Вселената кълбо. Проучете сами за себе си! Земята е плоска. Колкото и абсурдно да ви звучи, колкото и силен когнитивен дисонанс това да ви носи. Има резонни обяснения за всички въпроси, които възникват. И не, кораба ме изчезва на хоризонта от това, че земята е топка, а защото има визуален проспект на погледа ни. Всеки човек с лазер, силен бинокъл или фотоапарат може да се увери и убеди в това. Стига да приеме съмнението!

34

Анонимен

преди 3 години

Аз пиша факти и получавам минуси. Това какво ще рече? Че руската *** не обича фактите! Затова, когато дойдете на власт, започвате да цензурирате и манипулирате историята.

33

Путлераст

преди 3 години

До Copocoид..... Важното е че момчето не е застреляно, така ка .......Руснаците са хуманисти. Най-много ще го затворят в някоя психоболница, ще го тъпчат с лекарства докато не се превърне в зеленчук и чак тогава ще го освободят.

32

Анонимен

преди 3 години

до 33 ПичТи прочети ли статията, бе смешникооо?Нямал е патрони!

31

До 27 и 8

преди 3 години

Нали знаеш какво са говорили и пишели революционерите за Русия? Ако не знаеш, потърси. Раковски, Стоянов, Каравелов, Ботев, Левски, Стамболов, Волов, Бенковски - всички са били "официална Русия", както пише Захарий Стоянов. И защо тия, които не харесваме Русия, да заминаваме за Щатите. Да не би това да лижеш руския ботуш е условие да живееш в България? Вие занимавайте за Русия, не сте потребни никому тук. Вие сте с руско самосъзнание, не сте българи. Прав ви път!

30

Пич

преди 3 години

ФСБ са номер едно, хубаво че не реши да стреля, че щяха да се намесят след като е избив половината площад.

29

баба ванга

преди 3 години

хахахахахаха

28

Анонимен

преди 3 години

28 те тия са партийни *** емигрирали, техните не успяха да влязат в парламента и сега мелят дългата ръка на Путин и ала бала

27

Анонимен

преди 3 години

Чебурашката е на хранилка знаете от кого

26

Qwerty

преди 3 години

Терористична атака??? На нен по-скоро ми заприлича на пиянска свада...

25

Copocoид

преди 3 години

Важното е че момчето не е застреляно, така както правят в САЩ.Най-вероятно е изперкал, ще му дадат 2-3 години и след това живота е пред него. Млад е и ако се вземе в ръце може да създаде семейство.Виждам, че тук има хора, които не харесват Русия и руснаците - прав им път, да хващат самолета я за Минеаполис, я за Атланта (където търсят полицаи), я за Сиатълската Народна Република. Има много обувки на чернокожи, които трябва да бъдат целувани.

24

Анонимен

преди 3 години

23 ако не са били възрожденците нда ходят да учаъ в Русия щеше още да бръщошевиш на турски. Справка тепета на Пловдив.

23

Анонимен

преди 3 години

Пък ти си ги обичай. Само не го вменявай като дълг и на нас, нормалните българи. Защо ми е да харесвам държава, управлявана от диктатори и олигарси? Само защото народът й е братски нам. Че то и сърбите са ни братски народ, но няма друга европейски народ (може би само гърците), която да ни е направила повече мизерии. Както се казва, не случихме на поробители, не случихме и на освободители. Шанс! А за волжските българи чел ли си какво са им причинили руснаци? А че ни откраднаха езика и азбуката!?

22

Анонимен

преди 3 години

Колеги, на Чебурашката когато и да му издрънчите една права лопата в кухaтa чутурa, все ще е късно!

21

Анонимен

преди 3 години

Не знам за твоят род, но моят си е говорил на български през всичките пет века турско робство. Русия ни освободи толкова добре, че след това ни окупира два пъти, обяви ни война два пъти, срина със земята Варна, Каварна и Балчик, отне ни Македония, изнесе ни златния резерв, инсталира абсолютни олигофффрени за държавни ръководители(които фалираха държавата)организира най-големият терористичен акт на 20ти век, свали един наш княз, неколкократно опита да убие нашите царе, и накрая дори успя с един..

20

Чебурашка

преди 3 години

До ДО БРАТУШКИТЕ МОИБлагодарение на руснаците е единствено съществуването на българофоби и национални предатели като теб.

19

Сайга 12

преди 3 години

До Чебурашка Патронника няма как да бъде изваден! Може би си искал да кажеш затвора (да не се бърка със затворната рама)!