111

Анонимен

преди 3 години

Много слаб парад. Исках да видя повече маршируващи каки, а те ги показаха само на две на три.

110

Анонимен

преди 3 години

Делегации на събитието на всички страни в ,коитоби избягал всеки мужик ,ако има пари липсват.А най вече страни в,които не е стъпвал миризливият съветски ботуш.

109

православен патриот

преди 3 години

Красота !!! Могъщество!!!! Величие !!!! Вечна Памет на загиналите в борбата срещу фашизма !!!

108

Анонимен

преди 3 години

При комунизма в Китай нямат айфони, а на запад при капитализма хората имат айфони и живеят щастливо!

107

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросА защо първо България не изгони китайските дипломати и затвори китайското посолство и скъса дипломатически отношения с Китай?

106

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До KromАми, нема как да мотивираш индивид с айфон, телевизор и тузарка кола, да положи ксоти за Родината. Той дори нема ги положи заради теелвизора и айфонът си, щот мое си купи други. Затова западната армия е наемна. А за колата имат, що;))) Лада Нива;))) Ама да дават частите без пари и Бойко да не я облага с данъци;))) Инак така е, добруването на индивида не е на преден план,з ащото той трябва да служи на държавата. Затва се е родил. Не за да си прави кефът и да изпада в нарцисизъм;)))

105

Анонимен

преди 3 години

Какви лади, Гермния и след 100 години няма да разполага с технологии с които разболага Русия в космическата сфера. Технологии за електронно контролоиране на ресорите колелата да не друса колата при 100-200 км./час - ширпотреба. Не може да се сравни и с най-малкия контролен чип в една балистична ракета която се движи със хиперзвукова скорост.

104

Анонимен

преди 3 години

Разходите съобщават ли се някога... от тренировките до премиерата!

103

Анонимен

преди 3 години

В българия трябва да има минимум 30 години затвор за говорене на езика на омразата.Такива като онзи *** нациста по-долу изобщо не трябва да си показват носа извън панделата.

102

Анонимен

преди 3 години

Всъщност това е само за шоу, да се напомни, че Русия спаси Света от европейския фашизъм. Всичките тези войски едва ли някога ще се използват, Русия разполага с висикотехнологични военни и космически технологии които превъзхождат многкрадно натовските и позволяват да нанесе сеткавичен унищожителен удар на всеки агресор без използване на жива сила.

101

До 100

преди 3 години

Какво и е на ладата? Оправя се ръчно, лесно ефтино. Друса? Не вдига 260? И кво от това. Вече сме богати аз се искам да си взема една нива но не чак толкова Стара и ми излиза по евтино един строен например или форд дори вф.

100

Сата НАТО

преди 3 години

Най-голямата продто тия на българите, е русофилията. Бойко и прокурора със свин ската глава също са путинисти (прикрити).

99

Krom

преди 3 години

До избирател - а ти добре лижеш руски п.ишоци. Бива те. Някъде в Германия ли беше? Май си зад Германия червена кратуно.

98

Да попитам

преди 3 години

Кога ще се влиза в панделата за антисемитизъм в България за хомофобия и расизъм?

97

Анонимен

преди 3 години

Седи трола и се хвали че работата му е да пише коментари "правилно" цял ден тук, докато някой пътува занякъде или върши нещо и му отвръща колкото да не е без хич.

96

А-Я

преди 3 години

Оркестъра на руската армия ще тресне нашата во главе с мин на отбраната ни!!Какъвто министъра такава и армията!!какъвто прЕмира..- държавата( е не така богата)...Има термин неприемливи загуби..та за това не трябва милион армия..100 ракети ( а Русия има над 12 000)...стигатНикой няма да завзема земя с пехота..Ако ФАЩ..бяха по силни да го бвха показали. ...но не са

95

Krom

преди 3 години

До Анонимен 90 - нещо си се пообъркал. Целия си живот съм работил и съм си плащал за всичко което имам. И все пак, колкото и "да не казвам" свестен автомобил нямат. Инак ти продължавай да се пениш.

94

Krom

преди 3 години

До Do Krom - 90 - прати линк? Сигурно добре са я засекретили, щото никой не я е виждал тази Лада. Последно правеха недоделки с Рено.

93

Еврейски отпадък

преди 3 години

Хитлер е бил човек на годината в списания Таймс през 1936 година а през 1938 е обявен за най великия световен лидер. На олимпиадата в Берлин през лятото на 1936 година 210 държави -всичките държави на света идват в Берлин на олимпиадата и вдигат дясната ръка за поздрав към фюрера и в един глас всички лидери на света извикват -ЗИ ХАЙЛ ЗИ ХАЙЛ ЗИ ХАЙЛ

92

Гошо

преди 3 години

До АнонименТи кажи какво стана с "непобедимите американци ",та си тръгнаха дори без бой от сирийските си бази Посерквовци са твоите *** Достатъчно е да видиш днешния Сиятъл и наоколо С едни маймуни не могат да се оправят ,подпалиха им страна За тия пък от западна европа да не говорим Тарамбуките ги превзеха на бос крак ,даже и по една тояга не носеха