450

U2

преди 3 години

Нека бъдем точни-тия със заведенията имат право да слагат каквито цени искат. Ние като клиенти имаме право да не влизаме в кръчмичките им.Гадното в случая е,че тези тарикати искат и получават финансова помощ от държавата .Т.е. ние с вас им помагаме с данъците си и то за какво???

449

българин

преди 3 години

Цените в хотелите и квартирите в Каварна и Шабла са като в Константин и Елена ,и Златните.*** градове от *** селски тип,в които няма нито плаж нито къде да отидеш вечер.Лакоми и нагли алчни търгаши ,искащи да ти изкарат и душата за една вечер,без да ти предоставят нищо насреща.Абе,гнуссна селяндурщина до откат.Кухнята е леш,стаите са леш,и недай си боже да счупиш нещо ще ти излезе през носа!

448

българин

преди 3 години

Оооо...неее!Това е заведението в местноста Дълбока ,мидена ферма.В която българите бъдат помолени да напуснат или да си сменят масата ако дойда великите румънски туристи.Слуша се румънска музика,,и се говори на румънски с *** на за...ци.Има румънски знамена ,кухнята е леш.Няма път до там,слиза се с коли в едно дере ,където да убиеш себе си,или този отсреща е абсолютно реално.Долна дупка,която българина е нежелан в собствената си държава;НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!

447

Waffen SS

преди 3 години

До Врачанка //""То вече и в Дубай е по-евтино от нашето от нашето море, а после недоволстват,че нямат туристи."""Да-а-а,ама не е толкова бетонирано и мръсно и предполагам,че има по-малко простаци

446

Врачанка

преди 3 години

То вече и в Дубай е по-евтино от нашето от нашето море, а после недоволстват,че нямат туристи.

445

Журналя,

преди 3 години

Дайте един ценоразпис в Малякия,за да спре това пищене!

444

Анонимен

преди 3 години

Белите ангели за възмездие. Теглете една кибритена клечка и това е.

443

На всекиму според...

преди 3 години

Цените наистина са мнооого надути за хора получаващи минимални заплати и те няма да влязат в такива заведения или много бързо ще излязат ако вече са влезли НО .... пък тия същите цени са си направо ОК за хора с високи доходи- бизнесмени, банкери,политици...... които пък няма дори да доближат подобни коччини поради калпавото обслужване и миззерната обстановка. Собствениците могат да си направят отстъпка в цената когато си вземат картофките да си ги ядят в къщи за да не ги хвърлят.

442

Иван

преди 3 години

Заведението е мидена ферма Дълбока.Собственика на заведението се оправдава за цената на картофките,че е такава за да не ги поръчват а да поръчват миди. Е аз като имам дете което не яде миди, а иска картофки какво да му кажа?

441

Честно

преди 3 години

Не искам да си и помисля в луксозно заведение на морето колко ще са картофите. Може и 20 лева на порция да ви поискат

440

Анонимен

преди 3 години

Тези са много скарани и с математиката, ако картофките са 8 лева, то лимончето трябва да е поне 25 лв., веднага да се коригират - изобщо знаят ли коло вървят килограм лимони?

439

православен патриот

преди 3 години

Скъпотия до шия !!!

438

1

преди 3 години

един пък не написа кое е заведението да не ходим там

437

Тим

преди 3 години

При положение че ДДС им е 9 процента всички консумативи като газ горива надолу тока в застой да се слагат такива цени това си е спекула и после реват пред държавата че били в криза кризата са и я правят сами намалете си цените до нормалното и няма да имате криза и да чакате държавата да ви плаща заплатите то се мисли

436

Анонимен

преди 3 години

И това е в Краварна. Представям си какво е по другите места.

435

Анонимен

преди 3 години

Пък и ако са бланширани - прекрасно :)))Иначе килограм калкан може да струва 40лв само в магазина, след като е престоял 5 дни!!!

434

Анонимен

преди 3 години

Остава да вземат вече и Такса за Слънце , Южен Вятър и Ходене по Пясъка ...

433

Анонимен

преди 3 години

Бетона и Алчността , Убиха БГ Морето !!!!! Скоро само Бетон и Персонал ще са под родното Ни Слънце :))))) На БГ Море :))) НИКОГА Шшшшшшшш !

432

До 466

преди 3 години

Да добавя,че дори в големите вериги има промоции и човек пак може за 10 лева да си направи сметка и да яде поне 3 дни. А нашите хотелиери за два чадъра и шезлонг искат 65 лева. Това е храната на един човек за две седмици и половина. Само гледат как да оскубят българина , ама май будали не останаха и чужденци няма.

431

Да сметнем

преди 3 години

За 10 лева от близкия магазин мога да си купя: малка луканка за 3, 50, сирене за мазане 2, 50 , хляб 2 лева и дори биричка . Ето ви 10 лева - за 2 дни храна. Ако искате скара:Порция 3 Кебапчета с хлебче 4 лева( в София , на малко ресторантче и винаги пресни) , пържени картофи порция 2 лева ( продават ги топли в друго капанче) , салата шопска 2, 5лева и ми остава 1,30 от близкия магазин за малка бутилка кока-кола. То в София може да намериш някъде да се наядеш за много по- евтино.