68

До 66

преди 4 години

А въпросните ФЕНОВЕ нямат ли си глави на раменете , че сами да преценят. Ако сам не се пазиш немс кой пич!!!

67

Анонимен

преди 4 години

До 63Бъркаш.1милион са регистрираните заразени.А сигурно 10 пъти по толкова са нерегистрираните. Т. Е. Такива които са прокарали вируса без да разберат. И никой не им е правил тестове.

66

Анонимен

преди 4 години

проф. Петров,Какво правим с обявените за следващите дни и месеци концерти на открито и закрито в София и страната? Ще се допусне ли, заради финансовият интерес и алчност на артисти, промоутъри и билетопродавачи, да се заразят десетки хиляди фенове??? Не е ли по-добре все пак да се изчака поне до края на 2020г за обща сигурност на всички???

65

Лъжа след лъжа

преди 4 години

Германия сега са на 8% плюс мерки. Много се изхвърля тоя .....

64

Мис Бикини

преди 4 години

А бе някой знае ли каква е съдбата на съдържанието в онова чекмедже, че мангизите в Барселона ми привършват, а нямам превод още по сметката ми????

63

Анонимен

преди 4 години

Бразилия: След 2 месеца без мерки: 1 милион заразени, 50 хиляди умрели. Ако се изпълни пророчеството на мангъров за 70% , то при 150 милиона (70% от населението) ще имаме 7.5 милиона умрели. проста права пропорция

62

До 43 и 56

преди 4 години

Абе баш 5 процента си е смъртността. Че и повече. Имаме 200 умрели от по малко от 4000 случая. То някои умници ще твърдят че реално заразените са много повече, ама то и реално умрелите са повече от тия 200, при които причина за смъртта не е писана короната, а проблеми с бял дроб например.

61

baby shark

преди 4 години

според мен вирусът го има и ще го има това е ясно, но не мисля, че в световен план ще се позволи това да продължава още много, те самите нямат файда от това. Какво ще ни приравнят до 500мил. ли какво? Също така вярвам, че вирусът след като е минал през толкова много хора е доста вероятно да е отслабнал и да не е толкова опасе. Но това са мои расъждения, иначе в световен план се качва всичко на горе, но гопорим за 10 мил, ние сме 7500 мил, не го забравяйте и това, като правите сметки. ПАЗЕТЕ СЕ

60

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

И малкото туристи в градчето, не спазват дистанция(здравословна) !

59

Василев

преди 4 години

ЦРУ може да премине и проникне през всякакви бариери,замъци,спални,скривалища,резиденции!Може да направи рекапитулация на вашия живот и да изкара кирливите ризи наяве, може да направи ревизия на душата ви и ценностната система, която изповядвате!Така както го направи с вашия Бог и Бащица Бати Бойко, който рекетира бизнеса, и са създали схеми , да се връщат много пари от обществени поръчки и европрограми във властта и фирми близки до властта!Пртокуратурата и НАП са бухалки!Агент Роганес!ЦРУ!!

58

Мутафчийски-Бенатова

преди 4 години

историческо и Пророческо Интервю!

57

?

преди 4 години

Кой е този? Някакъв професор? Попитал ли е какво казва специалиста по всичко, главния вирусолог на България Бойко Борисов.

56

Помощен математик

преди 4 години

До 39Иска да каже, че 4,2 млн. ще се срещнат с вируса, не и че ще се разболеят. Освен това смъртността не е 5%. В момента имаме към 3500 доказани случая, реално, казват, са поне 10 пъти повече - значи 170 починали от 35 000 са 0,48% * 4,2 млн. са 20 хил. души. Не че са малко, но ако отвориш на статистиката сайта, през 2019та в България са починали 108 хил.

55

Факт

преди 4 години

В Бразилия където не спазват мерки срещу ковид-19 където гъстототата на населението е висока, много голяма част от хората живяет в така наречните "фавели" - квартели-коптори за бедни с ниска или никаква хигиена имат по-малко заразени и по-малко смъртни случаи спрямо глава от населението отколкото страни като Италия, Белгия, Испания където стриктно спазвт мерки и здравеопазватнето е на ниво. Тези мерки мерки са абсолютно безполезни, вируса ги игнорира.

54

Анонимен

преди 4 години

до 52 Започва ти овчата мисъл, ОВЦААА!На великден - в пика на короната имахме от 500 теста 90 заразени. Месец и половина по- късно- тоест сега от 2600 теста вчера имахме 112 заразени, палячооо!

53

Стадо

преди 4 години

в момента Работите за Изграждане на Стаден Имунитет, много от вас ще одат у кремуториуму - неизбежно е!!

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Селски, Ковид-19 сега ЗАПОЧВА !!!Пилците се броят есента !!Като свърши ще разбереш (ако си жив) какава е статистиката.Това ще е след 2 години."Фаташ" ли селянино ***, "фаташ" ли?!

51

Анонимен

преди 4 години

до 48 И ти си голям математик като гледам....от един месец насам имаме средно по 4-5 човека умрели на ден. Я сметни за една година колко умрели ще имаме., мозък?

50

Анонимен

преди 4 години

в момента в БГ имаме: излекувани 2027, умрели - 199. Съотношението е 91% към 9 %.Съвпада точно с резултата от: worldometers.info/coronavitus/излекувани: 4749544 (91%), умрели: 4467011 (9%). затворените случаи са 5216555 (100%).Така че "яко ще се мре" , особено "сухите клечки". Добрите новини ще се ухлаби пенсионната система (черен хумор), а БСП ще падне под 4% на изборите (бял хумор). Кой разбрал, разбрал....

49

Анонимен

преди 4 години

В бг по възраст сме близо до Италия.Защо го пропусна?В Италия зясега има 22 процента заразени и смъртноста е 9 процента.Сметайте си неверници