58

S.

преди 4 години

Четох много и най-различни коментари, но най-забавният беше, че Германия щяла да фалира около 1990-та, но Източна Европа се присъединила и германците оцеляли, защото взели да изнасят стоки за Източна Европа. Ние, с "огромната" си покупателната способност пре 90-тте....!:)Само за справка - мъжът ми изгради целия си нелош бизнес и състояние, работейки през 90-те с Германия. Що немска пара е влязла в България в началото на прехода, никой не знае. Нас Германия ни спаси, не обратното.

57

МНЕНИЕ

преди 4 години

Русия е Мотора на Европа .

56

Анонимен

преди 4 години

На практика Германия е все още окупирана от САЩ. Те имат атомно оръжие на германска територия което могат да използват когато си поискат срещу който си поискате без да питат германците. А вражеските атомни бомби ще паднат в отговор на немска територия.

55

българин

преди 4 години

Интересна тема мисля за младите Европейци!За хора като мен помнещи тогава събитията много преди 1989г!Това че дне има 10 Американски танка в България,демонстриращо че"пазят"Европа и БългарияАмериканците.Не значи че Европейците Не са в"час"!-:)Руска военна техника имаше само вГермания преди 1989 г! И никъде другаде в Европа!Точно Германия е страшилището за Американците!Най силната Евро икономика!Америка не случайно държи Германия с военна техника и танкове!Демонстрира присъствието си пред Русия!

54

Анонимен

преди 4 години

С оръжие и жестокост. Избили са около 100 милиона индийци и са ограбили богатствата на страната. Затова сега англичаните са богати.

53

1234

преди 4 години

как 150 000 англичани са управлявали 1 млрд индийци 150 г??? ами защото са им позволили! е същото е!

52

Истукан

преди 4 години

И германците са се прецакали здравата като са допуснали американската армия. Ако беше Хитлер, щеше да обяви война срещу САЩ. Няма го Хитлер и Меркел е мека Мария.

51

Анонимен

преди 4 години

Германия живее от износ. Вече беше фалирала защото в Европа почнаха да я настигат и сами да си произвеждат това което внасяха от Германия. Спасението дойде от присъединяването на източна Европа в ЕС. Васалите от периферията като България ако си възстановят икономиките и започнат да произвеждат собсвтени стоки вместо да внасят с Германия, или ако излязат от ЕС и наложат мита и внасят от другаде - с Германия е свършено.

50

Анонимен

преди 4 години

Германия след ВСВ става американска зона на влияние (псевдо-колония) , точно както Япония. Щатите възтановяват цяла западна Европа и най-вече Германя според плана Маршал. Съответно и военното влияние на САЩ в Европа е от тогава.

49

:)

преди 4 години

Летището в Мюнхен. Разговор в радио-ефира: Луфтханза (на немски): - Кула, кога ни е времето за излитане? Кулата (на английски): - Ако искате отговор, трябва да говорите на английски. Луфтханза (на английски): - Аз съм германски пилот, в германски самолет, в Германия. Защо трябва да говоря на английски? Неизвестен пилот със саркастичен тон и британски акцент: - Защото загубихте скапаната война.

48

Анонимен

преди 4 години

Русия спаси Европа от европейския фашизъм.

47

Анонимен

преди 4 години

Руснаците се бяха разбрали с американците всеки да си изтегли войските от Германия. Руснаците се изтеглиха, и американците им се изсмяха - как може да сте толкова глупави да разчитате на договирки, ние няма да се изтеглим, няма подписан договор. Но иначе САЩ са надеждни партньори, страните под американско парнтьорство като България процъвтяват през послетните 2-3 десетилетия.

46

Василев

преди 4 години

Германия е страната мотор , на която се крепи ЕС!!Вместо да се правят бази във всички страни от ЕС, е достатъчно в най-силната икономически и влятелна страна да има щаб квартира и войници, за да е тихо и кротко!!!Добър вечер селяни прости!!!АгентГрегъри Пачет!ЦРУ!!!

45

V

преди 4 години

Защото Германия загуби войната.

44

G

преди 4 години

Защото Германия продължава да е окупирана държава. Червената армия се изтегли от всички бивши СССР републики в Европа, но американската империя не, дори напротив.

43

Анонимен

преди 4 години

Защото и Германия като България е окупирана от световния ж и д в лицето на новата Юдея-САЩ...

42

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТПРОСТИ СА САМО ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ ЗАПАДА! ПРОСТИ И КРАДЛИВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТВОРЕНИЯ.

41

Анонимен

преди 4 години

Защо в Германия се намират десетки хиляди американски войници?Защото има пари и плащат!Защото не теглят заеми в лева, а в USD и EUR!И въобще - защото могат да си го позволят!А ние можем да си позволим да "драскаме" по форумите! - Които също са собственост на САЩ;)

40

АТАКИСТ

преди 4 години

до 42 Може и по- прооост да бъдеш! Продължавай да се опитваш! Имаш потенциал!

39

Анонимен

преди 4 години

В България патриоти са само евроатлантиците!