15

Анонимен

преди 4 години

Като видя такива "протести" с пиене на вода, хорца и тем подобни простотии, ме напушва на смях. Тиквата ще си го сложи в другия крачол, като му пиете вода. И протестите ни като държавата.

14

Анонимен

преди 4 години

Значи, когато не внасяха за безработица и не кътаха пари за черни дни, въпреки предупрежденията им бе добре. Сега, някой да ги издържа! А, от къде се навъдиха толкова много "артисти" не знам? Те повече от активните борци по времето на Тошо. Куцо и сакато се е наредило да сподели парите от нашите данъци. Артист бил. Като футболистите ни. И те набедени.

13

Джедай Мастър

преди 4 години

Тези артисти от типа на Кристо и Анди Уорхол ли са или от типа на Стефан Данаилов и Брат Пит? Че напоследък не мога да разбера какво се влага в понятието.

12

Анонимен

преди 4 години

Пиенето на много вода стои в основата на здравето. Едно тяло трябва да бъде постоянно хидратирано. Ако пиеха повече вода, нямаше да си заминат по на 40 години много талантливи актьори.

11

Идея

преди 4 години

Нема ВИП БРАДЪР , то само там им гледаха сеира , ковида няма нищо общо :)

10

Copocoид

преди 4 години

Не че друго, ама имаше един водещ Къци Вапцаров.Човека разбра, че неговата работа си е довреме докато омръзне на зрителите и затова инвестира в детска градина - така може да си кюта докато е жив и здрав с постоянни доходи.

9

Факт

преди 4 години

Артисти ? Хахаха ! В България мина това поколение отдавна, ех Тодор Колев..... а сега некви се снимат в евтини филми копие на Спешно Отделение и немат капка талант... Жалко

8

ссс

преди 4 години

вече няма забрани да работят кои ги спира

7

Анонимен

преди 4 години

Да се прекфалифицират! При демокрацията и капитализма човек трябва да е флексибъл, ще работиш това което се търси на пазара на труда, а не това което те влече. Има много нови професии - криейтив дизайн, пиар, ейчар, архитектурна визиализация, избелител на ануси, визажист, мейкъп артист, фешън нещо... може много неща да се работят.

6

Демократ

преди 4 години

При демокрацията умните и кадърни артисти забогатяват и печелят милиони от хонорари, само простите и бездарни артисти са без доходи. Демокрацията е най-справедливата система.

5

Анонимен

преди 4 години

Ми що бе, артисти. Нали първи скачахте при демокрацията. Не забогатяхте ли при катипализма, продуценти такова, продукции, като Харисън Форд и като Де Ниро и Брат Пит такова, при капитализма, какво стана. Защо не скачате сега?

4

Анонимен

преди 4 години

Банов нали и той е артист, защо не излезе вънка да протестира заедно с другите?

3

Кико

преди 4 години

Видех ги преди малко. Някакви неизвестни халтурници подскачат и пият вода. По вида им, растата и татусите ми мязат на наркомани. Типичните напушвалки. Нямаме нужда от такива артисти. Да вземат да си намерят нормална работа. Смешници

2

пенсионер

преди 4 години

и това им е много на тези безделници!!

1

Анонимен

преди 4 години

Да пият една студена вода под прозореца на Тиквата в Бояна. С една пачка от чекмеджето ще вържат бюджета си за половин година.