79

Анонимен

преди 4 години

И кои бяха платежоспособните туристи бе, АНТИ? София Лорен ли, кой?

78

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Всичко може да...стане;на кюсето брада да...поникне,или да има...късен сезон в туризма,само Боко от Банкя няма да стане(с...учебна цел) премиер за 4-ти път.

77

Сезонен роб

преди 4 години

Няма проблем да се удължи сезона, че даже и да се разшири, ако трябва. Те така стават тия работи. Връткаме си сезоните, както ни изнася. Септември ще бъде май. Ура, другари!

76

ГАЛА ОТ КАЙВЕ

преди 4 години

ТУЙ ГАЛА ОТ КАЙВЕ ЛИ Е ?

75

турист

преди 4 години

ще има късно лято , през септември в Гърция

74

ЗАСАДЕТЕ ПАЛМИ

преди 4 години

И ПАЛМИ ЗАСАДЕТЕ ЗА ДА ИМАТЕ ПО ДЪГОГОДИШЕН СЕЗОН ДАЖЕ ГЕОГРАВСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗМЕСТИТЕ НА ЮГ СМЕШНИЦИ НЕ ВИ СЛУШАМ НЕ ВИ ГЛЕДАМ НЕ СТЕ ЗА ГЛЕДАНЕ И ЗА СЛУШАНЕ ПРОЧУТАМ НЯКОЙ РЕД И МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ЛЪЖИ ЗА КОРОНАВИРУСИ И ЗА ВСЯКАКВИ ВСЕВЪЗМОЖНИ ЛЪЖИ.

73

Анонимен

преди 4 години

Лято ще има, но туризъм едва ли

72

Аз Бойко

преди 4 години

Аз Бойко Слънцето таз година ще светя и огрявам Тракия до есен. След Октомври тръгвам да обединявам след короновируса Западни Балкани и затова ще се захлади

71

Анонимен

преди 4 години

В паралелната вселена на ГРОБ, октомври е лято. Тея така така са свикнали по островине цяла зима да разпускат с народна пара, че мислят, че и в България октомври става за плаж.

70

a

преди 4 години

Даааа, ако трябва и лятото ще удължат. Всичко ще обещаят, само и само да не ги натискат...

69

АНТИ

преди 4 години

До туристТи правиш ли разликата, между организиран и неорганизиран турист ?!При Балкантурист цивилното командировано ченге, хванеше ли в далавера *** в туробекта - Затвора !

68

Пачо

преди 4 години

Кво искате от жената я глей ква убавица охаа

67

Анонимен

преди 4 години

Значи раздават по 35 евро на чужденец, долетял до тук, но за българите само молби, да отидем на бетонономорието. Ай стиа ве, исрааахти съ!

66

купол

преди 4 години

ПОСТАВЕТЕ КУПОЛ НАД БЪЛГАРИЯ И НАПРАВЕТЕ СЕЗОНА ЦЕЛОГОДИШЕН ХАХАХАХА НЕАДЕРТАЛЦИ КОИТО СЕ ПОДИГРАВАТ С ВАС ДЕМОКРАТЧЕТАТА КОМЕДИЙНО ШОУ 31 ГОДИНИ.

65

ъхъ

преди 4 години

Да, направо удължете летния сезон до декември, може и някакво чудо да се случи.Калинкоподобния кон няма капацитета да проумее, че акумулираните лоши резултати от миналите години и катастрофата от тази, са следствие на безобразно некадърното й министерство - без визия за отрасъла и желание за работа, тотална корупция, и пълна липса на контрол върху предприемачите в сектора.И по естествен път туристите се прехвърлиха към по-добри дестинации за почивка. А коня чака да се върнат. Ей ся.

64

Честно

преди 4 години

Те Ангелкова дори да дойдат като видят чадъра 63 лева с шезлонга като нищо могат да се запътят към Гърция и Турция. Само дето сте им платили 35 евро за място в самолета. Може и това да им е истинската цел и не всички от тия туристи да са пияници.

63

удължен сурат

преди 4 години

те и суратите се удължават и сплескват!

62

Jobs.bg

преди 4 години

Подпорна стена набира камериерки.

61

турист

преди 4 години

До АНТИПо времето на соца, всички под строй ходехме на ведомствени или балкантурист бази. Чужденците също под стой от други соц страни. Балкантурист създаде правилото да се плаща минимално на персонала, но с негласното разрешение да се лъжат и доят клиентите. Това именно "правило" е проклятието на днешния туристически и ресторантьорски бизнес !

60

Анонимен

преди 4 години

Колкото е умна, толкова е и красива горката. Бог не е дал на всички по равно, халал да са и мангизите.