65

Някой нещо?

преди 4 години

До Анонимен 75"На бетонни русофилски кратуни колкото и да им обясняваш те ще продължават да пъpдят че от руското по-хубаво няма."Това безспорно е така, но винаги е удоволствие да ги унижиш на тема колко са неграмотни.

64

Анонимен

преди 4 години

а никой не си ли помисли че Турция нарочно изостри проблема с ф 35 ,никоя държава не може да си позволи самолет контролиран от производителя му ,ф 35 са свързани с централа в САЩ, и преди всяка военна операция се изисква данните за операцията да се въведят в компа на самолета, т,е правиш военна операция и уведомяващ САЩ , никак не е приемливо, турците разкодираха ф16 и сега си използвуват както си искат ,Сащ ги е страх че и ф35 ще се

63

Анонимен

преди 4 години

С оглед на новите военни технологии на Русия, санитарния кордон от пушечно месо около нея вече е напълно безсмислен, няма никаква полза. Вече България и другите от източна Европа които играеха ролята на пушечно месо за НАТО, ще станат ненужни, САЩ вече осъзснават, че само харчат пари, а САЩ пари нямат. Очертава се България да бъде изритана най-позорно от ЕС и НАТО - ще има Булкикаут.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73"Сарказъм"?Неграмотност?

61

Анонимен

преди 4 години

Затова пък на България продадоха осем чисто нови 50 годишни самолета F-16 които съществуват само на хартия, и стендовете и цеховете за производство отдавна са затворени, а България се надява на получи някога чисто новите 50 годишни самолети.

60

Анонимен

преди 4 години

До Някой нещо?На бетонни русофилски кратуни колкото и да им обясняваш те ще продължават да пъpдят че от руското по-хубаво няма.

59

До68

преди 4 години

Абе той Калашника за стрелянето стреля, ама след вторият пълнител непрекъсната стрелба леко почва да плюе пред теб патроните.

58

Анонимен

преди 4 години

До Някой нещо?Сарказъм?

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Първо Калашников е срамно да се обявява за руски автомат и второ още колко хиляди години това ще е единствената руска военна гордост?

56

Анонимен

преди 4 години

Te и без C-400 си падат сами, първи да ги направят да летя, пък после да продават.

55

Някой нещо?

преди 4 години

Тук превъзбудени *** обещават, заплашват, мечтаят или фантазират, в зависимост от това какъв аргумент срещат.Другари, ето как стоят нещата: парата която дадохме на американците е за: 8 самолета с пълни боекомплекти, резервни двигатели и техническа поддръжка, плюс обучението на пилотите ни в САЩ с включения престой Самолетите са въоръжени с последна дума на техниката по отношение на радари и прицелна система.Ф-16 са много по-подходящи от Ф-35 за нашата военна доктрина и нуждите ни.Въпроси?

54

Анонимен

преди 4 години

ще се окаже че ще падат лесно от с400

53

Анонимен

преди 4 години

До Слабашка РусияСлабашка слабашка ама американците не спират да правят филми за тях, като не разбираш от военна техника не се обаждай.Само ще ти дам пример с Калашников, кал, тиня, вода и пак стреля без проблем, докато М-16 във Виетнам при вода и пясък дава засечки, много е лош този АК-47....хахах

52

Анонимен

преди 4 години

Идва времето,като си вземем нашите вехти кошници,къде 2028-2030 година да си вземем Одрин,че защо не и Истанбул!!!!!!!!!

51

Любопитни факти

преди 4 години

До Анонимен 5"Много си се превъзбудил нещо с тия часове. Освен това след като сами не можем да си произвеждаме нищо внушенията ви за тая или оная техника звучат малко глупаво."Знаеш ли кой е най-бързия руски изтребител? Миг-25 3200 км/ч, само че е имал един огромен недостатък за 5 минути с тая скорост двигателят се е прецаквал и е трябвало да го подменят.

50

Анонимен

преди 4 години

Не само на Турция, САЩ на никой няма да продадат f-35. Tези изтребители излязоха вече 1 трилион разработката им, постоянно дават дефекти и не могат да влязат на въоражение.

49

Анонимен

преди 4 години

Русия ще продаде не Турция Су-35 които са няколко пъти по евтини от F-35 и в много отношения дори ги превъзхождат.

48

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 49 ....Хайде пак прочети какви ГЛУПОСТИ си написал....и се обади на колеги...роднини ...и се похвали. че си избран за ЧЕРВЕН *** 1

47

Слабашка Русия

преди 4 години

До Анонимен 54Защо намесваш Русия? Това е една изостанала феодална държава без никакво бъдеще. Русия разчита единствено на ядреното си оръжие, за конвенционална война не я търси, защото ще яде бой почти от всички натовски армии. Това е причината Русия да си смени военната доктрина до положение, че Русия ще употреби ядрено оръжие ако се чуства че са застрашени стратегическите и интереси. С една дума дори и да дойдеш с някой тапалия, ако Русия реши че си я застрашил ще ти метне атомната бомба.

46

Щерю

преди 4 години

В бойната авиация бъдещето е на малки и супер бързи безпилотни машини...