208

Буба

преди 4 години

Добре че в тази криза са наще на власт. Ако беше друг, щяха да са по 300 на ден. Няма алтернатива. Много здраве на правителството и да продължават все така отдадено да се борят с пандемията. Доживот за тях щегласувам

207

Анонимен

преди 4 години

До ЧибурашкаАми не само пиши ами и действай, да натриваш носа на червено кафявата манганизирана тълпа.Започни с бандата ГЕРБ, там е пълно с такива от толупа Борисов до последната калинка и мисирка.Кърваво червените от ГЕРБ мразят и ненавиждат червените от БСП.Чибурашке имаш ли някакъв отговор или не си упълномощен за такива въпроси ?

206

Василев

преди 4 години

Въпрос на време е китайците да си направят собствена търсачка, след като неразумно американците ги отрязаха , да ползват гугъла за 5G, и тя ще бъде много по добра от американската , гарантирам ви го, това ще бъде първият реално забит пирон в англоскаоснския ковчег!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

205

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Хайде сега някой да обясни логиката?Логика няма който не протестира го тъпчат И то хора които не са си свършили работата.Но даваха брифинги и интервюта, заплашваха.Искаха благодарност но не я получиха и си отмъщават.

204

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Броят на...заразените у нас с...вируссчето,е право...пропоционален на...издънките и гърчовете на...тиквенския кабинет.Калинка до...калинка,мила моя майнольо -корон...вирусче,до коронвируссче.

203

Койка

преди 4 години

Ужас. Това е апокалипсис. Най важната новина. Всичко сме готови да преглътне от управляващите, само да продължават все така да ни спасяват от ковида

202

реалнафантазия

преди 4 години

Не затворихте границите, плюскахте и се наливахте по празниците, искахте си старият начин на живот, а именно връщането към безсмисленото нищоправене навън. Сега като пламнем ще понесете ли отговорност? :) И нека всеки които не иска да се самодисциплинира да подпише декларация, че доброволно се отказва да лежи в болница, ако го тръшне вируса. Стиска ли ви, а? :)

201

Факт

преди 4 години

Броят на тестваните лица зависи от множество критерии.Нормално е при нарастващ брой на заразените да нараства и броят на тестваните лица.Спрете да пишете глупости за броя тествани лица.

200

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски ни го каза - ще мрем яко.

199

Анонимен

преди 4 години

104 и чакай туристи...

198

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЗАТВАРЯЙ ТЕ ДЪРЖАВАТА ДОКАТО НЕ СМЕ СЕ ХУЛНАЛИ ПОСЛЕ ДА НЯМА ОЙТ

197

До187

преди 4 години

АМИ ТОЙ ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ Е ПОБЪРКАЛ БЕ ЮНАК! ДА НЕ БИ ДА Е САМО У НАС. ТАКА БЕШЕ И КАТО СЕ ПОЯВИ СПИН-ПОЛОВИНАТА ВЯРВАХА,ДРУГАТА ПОЛОВИНА НЕ.ДНЕС ВЕЧЕ ВСИЧКИ ВЯРВАТ И ЗНАЯТ .УМИРАТ 700-800ХИЛЯДИ ГОДИШНО ПО СВЕТА ОТ СПИН И ВСИЧКИ ИМАТ ЕДНО НА УМ! ТАКА МАЙ ЩЕ СТАНЕ И С КОВИДА.лОШОТО ПРИ НЕГО Е ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ВИДОВЕ ГРИП,ТОЗИ ,,ГРИЗЕ" ЕНДОТЕЛНИТЕ КЛЕТКИ,ДЕЙСТВА КАТО КАТО РАКА.И болните от диабет и сърдечно съдови са смъртоносно застрашени!

196

факт

преди 4 години

и малките деца знаят, че в по'машките райони вируса гръмна заради пристигнали от Турция по'маци за мюсюлманските празници !!!

195

Анонимен

преди 4 години

Мисля че за първи път за денонощие са направили 2300 теста. И от там идва "новия" пик.Огнището в Смолян си остава 41 нови за денонощие.

194

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега някой да обясни логиката? На 13.03.2020 при 16 заразени,България обяви извънредно положение! На 10.06.2020 при 104 заразени,ние се правим на дръж ми шапката! Кому беше нужен целият тоя ЦИРК?

193

Василев

преди 4 години

Селяни прости, знаете ли колко души в САЩ работят за БиЛ Гейтс и колко китайци работят в Huawei, все едно да сравнявате една детска градина с един университет!Животът е жесток, селяни прости, коронавируса удрял и мозъка, а мангъров каза че повечето българи вероятно са го прекарали!Агент Джери Пфайфър!ЦРУ!!!

192

Анонимен

преди 4 години

Овце, упрягайте се да работите, да влизат данъци. Да има какво да вземаме ве ей.

191

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаНай-големият ми стимул е да натрия носа на неграмотната червено-кафява мангаризирана тълпа, която мърси по форума.------И кво, натриваш ли нещо?

190

Опорка

преди 4 години

Страшна работа с Ковид 19. Да не се пише за нищо друго. Може само ковид и светски новини - Тита, Мита и венци Венц. Да не се чете Бивол, Сега, Капитал и фрог

189

Анонимен

преди 4 години

А как е цикъла на Шехеразада, нормално ли е сичко там?