105

Шейкспир

преди 4 години

Всичко е театър !

104

Truth and Justice

преди 4 години

Въпреки че Джордж Флойд е цветнокож християнин невинна жертва като много на расизъм и злоупотреба с власт и служебно положение мака и па с измами представен като палестинец от ислямските антисемити антихристи расисти които заедно с левите комунисти и корумпирани като тях престъпни происламкси протерористични структури както винаги използват възможността да разрушат легалния ред на демократични правови държави и да заграбят властта както правят всички режими - нацисти,комунисти ислямисти

103

Додо

преди 4 години

"Няма как да кажа, че в България няма расизъм,..."=============================Браво, изкара надницата.

102

ВИшИст

преди 4 години

Кандис Оуенс, чернокожа активистка и консерватор [според инфото в нета] каза, че на всеки 4 години преди изборите демократите се опитват да предизвикат расова война, за да го могат да спечелят гласовете на чернокожите американци. Тя също излезе против г-н Флойдчо, както направиха и други добре образовани чернокожи американци с Ютуб канали. Също споменаха, че много хора се изказват и наклаждат омраза срещу белите американци без да са наясно със ситуацията в тяхната държава. Ти да видиш!

101

Анонимен

преди 4 години

Чернокожите от над 200 г. са СВОБОДНИ и като не има харесва в САЩ, могат да си заминат за Африка и там да си живеят по техните си порядки.

100

Анонимен

преди 4 години

Ауууууууууу,въйййй,оуууууу,просто няма да мога да спя ,раиш ли,боб дърпам!

99

Анонимен

преди 4 години

Ох,не го дочетох,че ще умра от скука докато чета!Ами сега е ред да покажете и пострадалите жертви и техните близки от криминалните му деяния на Флойд,както и мнението на полицаите и техните близки!Иначе става много едностранно шоуто,нека чуем и другата страна какво мисли.

98

1

преди 4 години

Бил съм два пъти на студентска брикада в САЩ по 5 месеца.На всички европейски студенти ни правеше впечатление,че азиатските имигранти бяха изключително работливи и организирани,още второ-трето поколение се вписваха в обществото с високо образование и стандарт.Индийците също се справят добре.Латиносите по принцип са пролетариат,но се вписват в обществото.Черните в общи линии си седят в гетата и нито ученето нито професионална кариера не им се получава, е с редки изключения...

97

12_5

преди 4 години

Ако индоевропейците се изнесат от страната ни.......то......- Населението ще намалее с 17 %- Престъпността ще намалее с 85 %-образователният статус ще се повиши с 40 %- всяка година на бюджета ще бъдат спестени 10 милиарда лева- в първите години новородените ще са с 50 % по малко/ после ще се оправи/- ранните бракове и раждания ще намалеят с 99 %....ако, ако.... дай Боже ...

96

Анонимен

преди 4 години

До дедо ТашункоДа изпълняваш дълг и да неутрализираш агресивен тип е едно, но да убиваш бавно и мъчително вече неутрализиран и без никаква причина си е чист садизъм. Гледайте пълния клип на случката - там ясно се вижда и чува всичко...както и хората наоколо, които се молят на полицая да спре да души човека, който вече дори е бил мъртъв. Ченгето просто си направи кефа и си изля цялата си натрупана злоба и върху лесна жертва. Това е гадното и затова хората протестират.

95

Анонимен

преди 4 години

"" да измислят новите либерални правила ... ""...............докосваш се до истината, но ти липсват познания ... не евреите стоят в основата на левия либерализъм на запад, а левите комунистически движения, които винаги са съществували подмолно там на запад, но сега вземат реванш.Колкото до конкретния случай, чудесно е, че в България все-още има свобода на словото и подобна статия може да бъде публикувана. На запад такава статия вече не може да бъде публикувана

94

Пепи

преди 4 години

Същата либерална измислица е и с мигрантите дето ескат да влязат в Европа! На остров Лесбос мигранти от Пакистан, Афганистан, Сомалия и т.н. ами като влезнат в Европа като го хванат за проверка примерно в Берлин прибира се в ареста до депортирането и толкоз! Европа трябва да се запази бяла, защото си имаме достатъчно "малцинства" които скоро ще са мнозинства и какво правим тогава! Държавите все повече ще започнат да обедняват

93

ТТТТТ

преди 4 години

Хитлер обърка всичко, и след войната богатите евреи се възползваха от това ,че са били гонени и убивани от Хитлер за да убедят САЩ, РУСИЯ, ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ и да измислят новите либерални правила за правата на малцинствата и какви ли не джендърски измислици! Та, евреите на разбиха държавите! Евреите са световното зло!

92

Анонимен

преди 4 години

Хубава статия !

91

Анонимен

преди 4 години

Против расизма съм, обаче да му сложиш ангелски крила на човек с дълго полицейско досие....Както и да е, Америка, както всяка империя досега, си върви смело към залеза.

90

Анонимен

преди 4 години

Белите когато са отишли на черния континент африканците са ги гледали като извънземни.Да се благодарят че са били превърнати в роби защото и до днес щяха да са в Африка да скачат по дърветата и да ядат банани!

89

Jori

преди 4 години

Много добра статия! Хубаво е човек да пише и позитивни коментари в този форум.ПС. Очертават се и интересесни събития в Обединеното Кралство.. може и за тях едно анализче...

88

Анонимен

преди 4 години

Докато бяха на власт в САЩ, "демократите - либерали" успяха да сътворят няколко цветни революции. В тези държави имаше проблеми, но те не организираха тези "спонтанни" бунтове. Сега сме свидетели на пълзящи бунтове в САЩ, организирани от същите тези либерали.

87

Часовника тика

преди 4 години

Тази система, в която ние ще издържаваме ромите в България и цяла Европа ще издържа имигранти и САЩ ще издържа малцинства ще се спука по-рано, отколкото много си мислят. В крайна сметка ние ще плащаме за себе си и за тях самите, а те вече дори открито излизат и заявяват, че ще започват да ни убиват. Тези милиони имигранти също не се появиха случайно в Европа. Азия не прие никой, Русия не прие никой, Израел и Саудитска Арабия също. Сега чаткате ли кой ще заеме мястото на Запада?

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88Каза си мнението. :)))))