25

Бау

преди 3 години

До AstarotНяма смисъл да споря. Освен това явно имаш лични причини да ги мразиш. Нещата са малко по-сложни. Това е все едно да се родиш и да израснеш в ... затвора и после да станеш човек на годината ... Малко няма как да стане ..

24

WP88

преди 3 години

Бат Гьоргииии, задушавам са вааа...

23

Бау

преди 3 години

Не бъди толкова Ludnegаr, че ти личи

22

Astarot

преди 3 години

До БауЗнам само, че към въпросният квартал летяха патрулки със сирени и линейки на всеки 15-20 минути. Всички причини са реално оправдания.На тях им се насажда от малки, че са жертви и го използват във всеки възможен случай. Ходят по улиците, сякаш целият свят им дължи по 50 стотинки.Неведнъж съм им обяснявал в очите, че са най-привилегированата етническа група в целия свят и нямат грам причина да си търсят оправдания.Границата между търсенето на равноправие и привилегия е много тънка.

21

Бау

преди 3 години

до 33Не съм. Ама си задай въпроса "Защо в черните квартали е толкова зле?" Ако отговора ти е "защото са агресивни по ... природа" Мне ... не са.... Тъпкани са цял живот и навсякъде .. Какви по деволите да станат ...

20

Astarot

преди 3 години

До БауПич, бил ли си там? Разхождал ли си се вечер из черен квартал? Чудил ли си се, дали ще те наръгат на спирката, защото имаш 100-на долара в джоба?Полицаите, които са го арестували, са направили адска тъпотия, заради която ще си платят. Обаче, човекът има около 8 минали присъди за всичко, освен убийство. И оказва съпротива при арест.

19

Мен

преди 3 години

Един ден след смърта на George Floyd,в Уичита-Канзас,черен полицай убива бял човек,спрян заради счупен стоп на колата.Никой не каза нищо.Бял полицай убит преди няколко дни в Лос Анджелис от засада,никой не каза нищо и накрая за последния уикенд в Чикаго (south side- гето)18 убити и над 40 ранени.Къда са защитниците на права когато черните се избиват в гетата

18

Бау

преди 3 години

до 29Еми .. явно ги разбираш нещата :D Чел си, гледал си клипче ... Защо да споря наистина .. :D

17

до Бау

преди 3 години

Абе ***.. кажи ми коя държава предоставя повече шансове на чернокожите да успеят в живота. Кажи ми коя друга държава има повече успели чернокожи дали ще са спортисти, музикалния бизнес, актьори и т.н. Тези дори имаха президент с два мандата, а са малцинство. Ако не можеш да ми назовеш друга държава, която да предоставя повече възможности за успех на чернокожите ще бъде редно да се върнеш от мишата дупка от която си се пръкнал.

16

Анонимен

преди 3 години

като сте почнали давайте до края ... Флойд е закоравял престъпник, осъден е на 4 години затвор (не е бил невинен младеж) защото е ограбил бременна жена с насочен към корема ѝ пистолет. По време на инцидента с полицая е бил дрогиран, като е задържан от полицията заради опит да плати с фалшива 20$ банкнота.Да, и ченгето има 18 провинения и сигурно е виновен, но тоя Флойд си е изпечен престъпник и целия тоя рев по негова адрес е безочие и подигравка с всичките му жертви.

15

Анонимен

преди 3 години

Взел е 3 пъти повече от средната свръх доза фентанил. Освен това от аутопсията се разбира че е имал и мета-амфетамини и ТХЦ в кръвта. Също така е имал (не се шегувам) ковид 19, хипертония още няколко сериозни проблема с сърцето. А и е буйствал в патрулката и през 2007 година обира бременна жена в дома и като и опира пистолет в корема. Хубостник.

14

Бау

преди 3 години

До аз-ътМислиш доста елементарно ... Черните са тормозени от полицията и това се знае от мнооого години. Този просто беше искрата. Народа озлобен след мерките за короната трябваше да излезе на протест за нещо... Расизмът е проблем ... Расизмът е навсякъде в различни форми. Това, че си бял не значи, че си супер. Може да си от провинцията - "този е от провинцията значи е смотан", може да караш евтина кола "този каква трошка кара значи е смотан" и още купища примери ...

13

Ром'с

преди 3 години

Той бе престъпник -5 пъти Е попадал под закона... наркотици,кражби... дори напуснал родният си град....

12

аз-ът

преди 3 години

Няма значение кой е бил .. Протестите не са точно за него, а за расизма като цяло ... Той и короната станаха причина хората да се вдигнат.----за тебе и тебеподобните може и да няма, за нормалните обаче - има. За нас да се вдигнаш за каквото и да е, в името на н*ркоман и дилър, на крадец и многократно осъждн престъпник, чиято единствена цел за деня е как да продаде дрога на децата ти - това показва единствено колко пропаднала нация като цяла са.

11

Анонимен

преди 3 години

Затова ли дъщеря му го е виждала само на снимка?Да си припомним, че и онази нашенска ромка, която твърди, че децата й са от Жоро Плъха, обясняваше пред съдиите, че той бил много грижовен баща макари да не е припознал нейните деца като свои. И на това основание иска обезщетение!

10

ХетероХристиянин

преди 3 години

Смятай каква пропаганда пробутват в продължение на седмици вече. Господ вижда и пише в тефтера. Това правят и всички нормални бели граждани спазващи закона и правилата. Дра.скачите за пореден път се показват като жалки твари, които не заслужават и капка уважение. Смешното е, че правят планове на новата роботизирана пропаганда в изкуствения интелект да замести журналистите в бъдеще. Драск.ачите ще започнат да ходят по кофите или да станат дребни престъпници в бъдеще. Хаха.

9

аз-ът

преди 3 години

колко болен мозък трябва да си, колко огъната ценностна система трябва да имаш, колко уплашено общество трябва да сте, че един Н*РКОМАН И ДИЛЪР да го рисуваш с АНГЕЛСКИ КРИЛА по стените на сградите?! Неолиберастите завзеха САЩ, нормалните не смеят нищо да кажат, единствено гледат да се качат на автобуса на поредния майдан, че да не ги обвини няко и тях в нещо си. Единственоо ми е чудно, когато белите хетеро мъже станат малцинствоо - либерастите, кого ще обвиняват в подтисничество ?

8

Нане

преди 3 години

Либерастите след, като не успяха с ковида в краварника, размахаха расисткият коз...Тоя е престъпник от най висша класа.. Те го изкараха светец... Мачкай бай Дончо...

7

Анонимен

преди 3 години

горката ***

6

Бау

преди 3 години

Няма значение кой е бил .. Протестите не са точно за него, а за расизма като цяло ... Той и короната станаха причина хората да се вдигнат.