27

Етикет ли искаш?

преди 4 години

До Зозо: Зорнан о'глупял за жълти стотинки

26

Това ли е корупция?

преди 4 години

До Умник: Голям умник си, дума няма. Тая дъвка Техноимпекс са я публикували гернаджийските *** стотици пъти. Ако това, че Корнелия Нинова е купила и продала на фондовата борса акции е престъпление, от ГЕРБ нямаше да чакат теб да го напишеш за да сезират прокуратурата.

25

Анонимен

преди 4 години

alo benebeto...propadat li oste razpilenite ot razhaiteni i nebrejni bankeri bg levove ot procepi i dupki v dushemeto ne benebeto direktno v chuvalite na partizanite ot vulfarskia parlament...ili ima obucheni kucheta da gi oblizvat, zahapvat i povrastat na top bash bankera na beneto?

24

Зозо

преди 4 години

До БСП-тоБСП - Баталясалата Социалистическа Партия :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 4 години

- Кой разреши да се бетонира брега и да се вдигнат хотели на плажа и на практика да се унищожи безвъзвратно нещо безценно,- Кой разреши заменките "кон за кокошка"- Как става така, че Васо Черепа не плати 700 млн данъци и министърът му помагал за това.- Как най-големият бизнес в тази държава не е платил 10 млрд лева данък печалба за 10 години и НАП си трае.- Как става така, че пристанище Росенец е анклав на чужфа държава и ДАНС си трае- Как Доган купува ТЕЦ Варна за 3500 лева и след две седмици получава 40 млн за да НЕ работи- Как Киро Гела купува БМФ със задължение да увеличи броа

22

Смях

преди 4 години

Умряло куче се мъчи да лае

21

SS

преди 4 години

ами така е - като не могат да направят един митинг като хората, ще пускат подписки...Нинова не е за тази работа. Трябва да я ометат. Не може някой, чийто син е в Америка, да ръководи такава партия. Просто винаги е в ръцете на някои, не смее нищо да направи, само създава впечатление за партийна активност... Та точно затова няма да има митинг...

20

ognyanz

преди 4 години

До A: Каква коалиция с Божков? Божков няма и намерение да прави партия. Но коалиция между БСП, движението на Мая Манолова и на Слави е възможна. Само да не се хващат с ДПС. Ако ДПС искат да са патерица - може. Доган може да купи още един ТЕЦ - пари не му липсват.

19

Умник

преди 4 години

Ниновице, първо върни откраднатото от Техноимпекс

18

Лелееее,

преди 4 години

от вируса ли е ,ама вече Нинова изтрещя много яко ! Сън не я лови от мислене, как да бутне правителството,а после какво ще предложи ....не знае.

17

Анонимен

преди 4 години

Знам какво искат, да има една партия и всички да гласуват за нея, ама са объркали годините.

16

БСП-то

преди 4 години

Да се нарича вече БПС - Българска Партия на Смешниците !

15

Калеко Алеко

преди 4 години

Като е толкова демократична Импексова първо да пусне подписка за преизбирането си като Председател на РеМеДето на "Позитано 20", а после да сваля правителства. Мужду впрочем тя Правителството го сваля откак е поела поста на Премиер на "Правителство в сянка", но слънцето все не я огрява, а сега е решила да прехвърли горещия картоф от своята тенджера и преизбирането и на председателския пост, в черпака на действащото правителство...Шумкарските номера на джихадистите от болшевишкия идил нямат край

14

Нищо ново

преди 4 години

Времето на ГЕРБ изтича, но никоя от явните им и скрити патерици в парламента няма интерес от предсрочни избори. Така че най-вероятно на избори - догодина. Но това не значи че корупцията не трябва да се разследва. Засега Бойко се прави на улав за твърденията на Васил Божков - "не коментирал".

13

A

преди 4 години

Нинова да каже първо като си подаде оставка правителството тя какво ще прави. Коалиция с Божков, Слави и Мая. БСП с БСМ. Бати перспективата

12

Анонимен

преди 4 години

Всички съсвсем изтрещяха!

11

Анонимен

преди 4 години

Червената Мафия да иска подпис от Божков !Той и с две ръце ще подпише, а може и да си дойде начело на армията на "братушките" от арабските емирства.Па може един ден и на него да спретнат мавзолей на площад 9 септември !!!

10

Анонимен

преди 4 години

БСП няма с кой да състави правителство с кой ще съставят, те нямат правилен ход, Мястото им е в червения музей, изчерпани са отвсякъде.

9

абсурд?

преди 4 години

как ще си дадеш подписа като после ще отиде в данс??а знаем там кой командва!!може но ако си пенсионер примерно...

8

1234

преди 4 години

Е Захариева да даде изявление за Ангел Захариев, архитекта уникат на Алепу!