62

Анонимен

преди 4 години

До Лично мнение 58 Не си ли гледал клипа . Отиват двама до колата му , закопчават го .Нямал е оръжие После му взимат някакви данни ,седнал до 1 стена . Водят го към патрулния автомобил . Какво е станало ,че се озовава с 3-*** полицаи върху него , не се вижда ясно . Дано пуснат записите от камерите на полицаите . Така че , няма как да е застрашил който и да е момент живота на полицаите . Никой полицай , не е направил заявление ,че Флойд се е опитал да ги убие .Бил е окован през цялото време

61

До 68

преди 4 години

Не може да не е получил социални помощи от борсата. Още повече, че има дете. Трябвало е да помисли за детето си вместо да краде. Пише обаче, че е имал и преди това криминално досие.

60

Анонимен

преди 4 години

Предозиране. Преиграване. Проглушихте ни ушите. Отвратихте хората. Дори не се усещате.

59

Един българин

преди 4 години

Не разбирам защо го изкарват герой. Аз виждам фалшификатор , който като полицая му е казал горе ръцете, тоя го е напсувал и вероятно е искал да избяга. Полицаят според вас е трябвало да го пусне ли? Ако се беше предал доброволно, нямаше да се стигне до тук. Дали е бял или че.рен си е престъпник. Разбирам да беше невинен да протестират, ама не е полицейска грешка. Чер.ните са супер нагли. Едва ли не другите да вземат пример от тоя.

58

Анонимен

преди 4 години

До Само отбелязвам 65 Ами работил е като охрана в заведение , покрай Ковид-а остава без работа . както 40 млн други американци

57

много си особен

преди 4 години

До Биография 57 Дали някога ще се спреш с лъжите си и манипулациите си ? лежал е 5 години в затвор за въоръжен грабеж . Има и 8 месеца за притежание по 1 грам наркотици никога не е имал обвинения за изнасилване и фалшификации. Че какво , като е бил позитивен за коронавирус ? Все едно да е престъпление , да си болен от грип . Не знам ,зашо въобще си го отбелязал Каква карантина , каква болница те гони - като изобщо не е знаел , че е болен . Както милиони други по света . Април е било

56

Честно

преди 4 години

Чер.ните ме плашат. От нашите индийци до истинските нигерийци.

55

Само отбелязвам

преди 4 години

Те в САЩ не знам героите от войната да се погребали в златни ковчези, само за орден съм чувал да им дават посмъртен орден. С какво този дребен мошеник е заслужил ? Това че мамил и крадял ли? Помислете вие да се бяхте опапили с банкнота от фалшиви пари и да са ви последните до заплата. Да беше работил честно като е самотен баща. Щеше да е жив.

54

Анонимен

преди 4 години

На нормалните хора е ясно, че полицаят, приложил хватката на този нарушител на закана, е абсолютно невинен и че този полицай изобщо не трябва да бъде съден, защото тази хватка е час от позволената полицейска практика при справяне с престъпилите закона. Не съм привърженик на приятеля на Кремъл- Тръмп, но поведението на демократа Байдън в този случай е срам за демокрацията в Америка. бг

53

Анонимен

преди 4 години

Леле леле! Тия всичките плюсове.Които сте кликнали на коментарите против Полицейщината в Америка.Ме навежда само на една мисъл! Гласувате партийно! Защото се говори НЕГАТИВНО ЗА ДЪРЖАВАТА САЩ!! Нали? -:) Абе деца! А уж се пишете "демократи"? И какво като е черен и престъпник? Въпреки че никого не е убил! А само защото Щатите НИ го представят за такъв?!Няма да забравя как "подкрепяхте" 1 вите "бежанци" в БГ! Сирийски и какви ли не бяха! Оплювахте хората тук против тях! А севга? Бъдете Принципни!

52

Анонимен

преди 4 години

"" Погребват Джордж Флойд в златен ковчег ""....................западните държави ЗАСЛУЖАВАТ това, което се случва в момента ... заслужават го с алчността, лицемерието си, левия си (комунистически) либерализъм ... нека черни орди вилнеят там - справедливо е.Но за нищо на света не допускайте черните орди в България ... Не слушайте сладките приказки на левите либерали за прогонените ''учители, лекари и инженери търсещи убежище'', защото това ще е края.

51

Цирк

преди 4 години

Какво пошло шоу, типично за САЩ...

50

Лично мнение

преди 4 години

Какво щяхте да направите на мястото на полицая? Чернокожият отказва да се предаде . Това с фалшивите пари да не мислите, че е единственото му престъпление? Може да се е опитал и да убие полицая, не съм бил там. Защо изкарват садист полицая? Защо някои хора си мислят, че го е убил за кеф и защото бил че.рен?

49

Биография

преди 4 години

Лежал 4.5 годинив затвора за фалшификации, измами, изнасилване. Позитивен за коронавирус, не е в карантина , нито в болница Хванат на местопрестъпление за плащане с фалшиви банкноти. Национален мъченик - герой на Сащ.

48

Така е

преди 4 години

Оператчиците на Демократичната Партия на Килъри Клинтън - Затворник, Нарк0ман, п0рно-актьор, Черен - заслужил е не Златен, а Диамантен!!

47

за крадеца

преди 4 години

Е, ми крадил, има пари, слагат го в златен ковчег. На червеите им е все тая.

46

2-ра част

преди 4 години

Или семейството е спазило принципа " на харизан кон не се гледат зъбите " . Дават , че подобен ковчег струва 25 000 - 30 000 долара . и веднага се надига гласчето в мен - не можеше ли да всичко да бъде скромно , а Мейуедър като иска да раздава пари , да подпомогне закъсали хора покрай Ковид-а .

45

Анонимен

преди 4 години

черна му работа..

44

Ха

преди 4 години

Страна на и,диот,и.

43

Анонимен

преди 4 години

Преди бяха писали ,че Флойд Мейуедър , онзи боксьор , където не си знае парите , ще финансира погребението на Флойд . За него не е проблем и диамантен ковчег да закупи , ама какъв е смисълът . Преди го спрягаха ,ч е е спечелил на1 млрд. долара в кариерата си , а сега имал 500-600 млн. долара . А той дори бил направил кампания за събиране на средства, където постъпили 13 млн долара . Не знам , дали семейството на Джорд Флойд е имало думата за нещата , около погребението .