17

Анонимен

преди 3 години

***,Когато индивидът Х. покаже, че е отговорен спрямо държавата толкова,колкото съм и аз, когато работи добросъвестно и си плаща данъците,когато трезво прецени колко деца може да изхрани и отгледа без соц. помощи /тоест без да ги качва на гърба на други хора/, тогава ще призная, че индивидът Х. има право да претендира за равни права с мен!

16

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Европейци видяли ваш премиер-мамун само в германските зоопарк. Затова мислят живеете на връх на дърветата и не пускат в квартира.

15

Анонимен

преди 3 години

Зависи за български граждани ли говорим или за етнически българи.

14

Анонимен

преди 3 години

никой не оспорва равните права на индийците,напротив,ние искаме равни права с тях и определено се дразним,когато чужденците мислят,че това са българите,защото магарето си е магаре и докато не си покаже магарията не може,а те са пълни с номера

13

Анонимен

преди 3 години

И едните, и другите са ИЗМЕТТТА на Европа.

12

Анонимен

преди 3 години

САЩ, Франция, Англия те са свикнали да колонизират другите. Изведнъж станали либерали чудно как, някой да ни обясни ? Да си вземат индийците и НПО-тата и да ни се махат от главите.

11

Анонимен

преди 3 години

Ами ДА, българите и турците са "чернокожите" на Германия!

10

Германец

преди 3 години

"Всеки да си ходи отдето е дошъл."По-полека. Да не се наложи да хващах теснолинейката за родопското село, от което си слязъл.

9

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

8

Анонимен

преди 3 години

уточнявайте българи от малата, бил съм в Германия и към мен имат много добри чувства, които продължават и към днес

7

Германец

преди 3 години

Те затова българите са първи расисти. Надяват се, че като намерят общ "враг" с немеца той ще забрави, че не ги долюбва и ще ги приеме за свои. Няма такъв филм.Съвет -- пробвайте с трудолюбие, честност, коректност, спазване на законите. Накратно -- правете всичко наобратно на това, което ви казват инстинктите ви.Тогава ще ми се издигнете в очите.

6

Някой си

преди 3 години

Повечето германци дори не са чували за България. Имат си достатъчно бежанци. Това дето им горят общежитията на бежанците защо е пропуснато? Немските турци в Германия си живеят от поколения и самите турци там предпочитат да си ги определят като турци. Тая статия за мен е фалшива. Ро.мите излиза, че са единствените дето работят в Германия. И тук не ги харесваме, не защото са р.ми, а защото живеят на социални и крадат. Статията е подвеждаща и се отнася до онзи етнос.

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Определено има много цветнокожи "българи" в Германия, като онзи който блъсна жена по стълбите на метрото и други негови *** събратя, които крадат, проституират и използват социалната система на Германия ... С подобни наши сънародници няма как да сме на почит, както в Германия така и навсякъде по света ... !!!

4

Анонимен

преди 3 години

В България понякога ще чуете и глупавата реплика, че трябвало да се прави разлика между българи" и български граждани"**************************************************************************Явно некой се прави на луд... Българин е етнос а Български гражданин може да бъде всеки които иска (има пари и желание).<br>Освен ромите има турци, арменци, евреи, власи и прочие... Защо точно ромите беха споменати??? <!

3

Анонимен

преди 3 години

Никой не е длъжен да ни обича и ние не сме длъжни да обичаме никой. Какви роби. Oтишъл си в друга държава, никой не те e канил и какво очакваш.... да няма дискриминация/ Всеки да си ходи отдето е дошъл.

2

това е самата истина

преди 3 години

'..не владеят езика, не практикуват квалифицирани професии, битовата им култура е на по-ниско равнище, не умеят да се интегрират, от немай къде понякога вършат дребни престъпления и т.н. "'

1

Дребни престъпления?

преди 3 години

Ами като в Германия вършат дребни престъпления да им ги пратим всичките?Щото тука грабежи на възрастни хора и изнасилвания не са дребни престъпления.