14

поправка

преди 4 години

Социализма никога не е проповядвал раСиЗъм,нито през соца,нито при левите демократи в щатите!

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСоциализма никога не е проповядвал разисъм,нито през соца,нито при левите демократи в щатите!

12

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде са замесени комунистически запъртъци от антифаа.

11

Абе

преди 4 години

Само се чудя,кога Бойко ходи в тази прослувута къща,като като всеки ден е някъде с джипката?А стига ,то не бяха суджуци,острови ,любовници!

10

мхм

преди 4 години

всеки живот има смисъл, а не само на някой черен въглен

9

избирател

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАИменно!!!На същото мнение съм!!!Вероятно това е просто, "детонатор"...

8

българин

преди 4 години

Ми нормално е да имат подкрепа дискриминирате хора в Америка с различен цвят на кожата! Те живеят по цял свят. И една държава претендираща за "истинска демокрация" каквато е Америка .Да се случва товаТам е недопустимо!Свалят правителства в цял свят защото нямало "демокрация" Според тях.А те самите държат гражданите си на тръни чрез ПОЛИЦЕЙЩИНАТА която върлува там! Ще те гръмнат заради едното нищо полицаите там,защото законите били такива! АМИ ДА ГИ ПРОМЕНЯТ! Та наистина да се чувстватсвободни!

7

Анонимен

преди 4 години

Росисястите, сьн не спят да плюят по цветнокожите а уж са спасили света от хитер!

6

До 3

преди 4 години

Да..какви лоши евроатлантически цвнности. Да излезеш и протестираш срвщу нещо, което муслиш, че не е правилно. Каквото и да е то. Да имаш тази свобода.Предполагам, че ти си против това. Предпочиташ съветския путинизъм. Да излязат полицията и да арестува всички. След това яко бой...и ако са чули нещо срещу ***...може и да не се съвземеш от боя?

5

Една от Видин

преди 4 години

До Додохахаха, абсолютно си прав, сега вече край на карантините и може народа да си диша лице в лице, стига да 'протестира' срещу измисления расизъм. Този спринтьор на снимката още малко ще целуне ченгето по устaта. Света вижда каква грозно двуличие беше с таз карантина.

4

Анонимен

преди 4 години

Какво ме интересува Австралия и чуждите държави,като в България всички са примрели от страх от ГЕРБ? И партии и обикновени хора и полицаи и президент и институции и журналисти и бизнесмени и всички!

3

избирател

преди 4 години

Странно!!!Едва ли ще доживея,ние българите да се съюзим,как да се изразя,за нашето си благо...Тия ,кво им става, протестират,за проблем,в друга държава?!Наистина странно!!!Абе, какво стана там с оная къща,в Барселона?!:)

2

Анонимен

преди 4 години

Япония също е завладяна от евроаталантическите ценности.

1

Додо

преди 4 години

За едно нещо със сигурност трябва да му се даде кредит на *** Джордж еди кой си, независимо от това, дали е умрял от полицая и дали изобщо е умрял. А именно, че той със смъртта си, независимо реална или фалшива, успя да отмени Коронавирусната конспирация! Пердето падна! П.С. Преди гама-троловете да се докачат - знам, че коронаворусът е истински, под "конспирация" имам предвид неговото оползотворяване за целите на глоналистката шайка, т.нар. "елит".