212

Бай Ганя

преди 4 години

Че кой ни е виновен ?Някой да даде някакво извинение.

211

Мара

преди 4 години

Индия гони 1000000000 и какво от това ? Да не са цъфнали или хванали деда си за потника ? Не е важно количеството, а качеството. Те и хлeбарките се размножават бясно и какво от това ? За сведение Швейцария е около 8 милиона !

210

Иванов

преди 4 години

Мисля, че раждаемоста е паднала заради огромната миграция, както към чужбина, така и вътре в страната. Когато човек се премести в друг град, той там е чужд човек и за него е по-трудно да изгради всичко от нулата в материално отношение, както и да се интегрира сред местните хора. Защото второто също има много голямо значение.

209

Анонимен

преди 4 години

И тази статистика на фона на клановете с по 18 деца, къдвто жените се крадат на по 10г.. Представете си реалния прираст какъв е - този с потенциал за работа и внасяне на осигуровки имам предвид

208

Анонимен

преди 4 години

Нали докарахте евтина работна ръка от Молдова и Украйна и не знам си къде,я сега си помислете,защо не останаха в България и тези хора не искат да работят отново тук!Защото такова е отношението и плащането,за робска работа на крак над 8 часа да тичат!

207

ССС

преди 4 години

В България не остана град без гето от 5 000 -10 000 "шведи" !!! Пловдив , Сливен , Кюстендил , Видин и др.

206

Анонимен

преди 4 години

Просто условията за оставане в България трябва да са добри и да има работни места в цяла България,не само в София!

205

Анонимен

преди 4 години

До До 189Хората в моиналото са имали ниви от които са си изхранвали челядта и дали ще имат пари,не е било чак толкова важно,сега са по блоковите и плащат сметки,а ако са на село и произвеждат ,ще им ограбят продукцията и няма никакъв смистъл в това да се занимаваш със селско стопанство!

204

Анонимен

преди 4 години

Държавата вместо 250 вече давала 300 лв еднократно за първолак. 3000 хил лв да давате не може да повлияете на демография, освен на определени места. 30 хил ако давате, ще се замислим. Но ето ви стимул - 1 жилище, ако струва 100 хил - 25 год се изплаща и излиза общо 150 хил, намалете лихвата наполовина за 1 дете и напълно я махнете за 2.

203

Лошия

преди 4 години

До Анонимен 201Нонсенс ама е задължителен, не виждаш глобалната картинка!Белите или си седят на едно ниво или намаляват като население, само че белите не искат да пускат властта и затова гледат да угаждат на така наречените "малцинства" които скоро ще са мнозинство в Америка.Също да те питам, каква е тази омраза към негретата, нещо няма ли актьори, певци, спортисти и музиканти на който да се кефиш.Не си бил там, така че те подминавам, не се обиждай :)

202

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩом българите нямат достойно платена работа и избягаха,при възможност,какво очакваш за ромите,организирай производство и ги вкарай в пътя и да работят,има такива роми,които работят,не си мисли ,че няма!Но когато няма добре платена работа за българите,какво остава за ромите или както няма изобщо работа в някои райони на България,какво да ти работят хората?

201

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък...щял да създава и развива общество. Не си добре, човече!Ти се намираш в България, осъзнай се!

200

Анонимен

преди 4 години

Жените не сме ви крави за разплод!Много важно, че сме щели да се стопим, светът няма да загуби нищо.

199

Анонимен

преди 4 години

Българска майка,която никога не си е продавала детето в Гърция ,а само го е родила там,бе смазана и детето бе оставено в Гърция,не и го дават,въпреки,че е 100% българче и тя се бори години наред за детето си,но гърците също се борят със зъби и нокти,да си присвоят това българче и не и го дават,там се борят за всяко дете и си затварят очите за незаконно присвоилите деца от гърци!

198

Анонимен

преди 4 години

Който иска да създава нещастници. Аз съм пас.

197

Анонимен

преди 4 години

До 179Нищо не им пречи да сложат децата ,които не са в добри условия в домове или български семейства,които ще ги обичат и ще се грижат за тях и това да стане държавна политика,защитавана и подкрепяна от всички,да ги образоват,възпитаните деца ,ще излязат и ще бъдат достойни българи,без значение на произхода им!Но трябва да имат и добри заплати,сигурно бъдеще,защото пак ще избягат в чужбина!Хиляди румънски и български деца осиновиха в Гърция,да не би да знаят и се чувстват българи?

196

Анонимен

преди 4 години

Българите не са нито добри, нито милосърдни.Ние сме жесток и варварски народ, който напълно заслужено е бил клан пет века и даже му е било малко.Няма по-добра новина от това, че изчезваме, въпреки че изобщо не е новина.

195

Анонимен

преди 4 години

До ЛошияТака е не са идеални нещата, не само тук, навсякъде е така. Но аз смятам, че трябва да работим в посока, нашето общество да се развива и хората да благоденстват. Това което съм написъл, а ти се обиди, че със социални помощи, няма развитие, обратно имаме деградиране, имаме едно летаргично и поради което мизерстващо общество, издигнало в култ мързела. Няма как хора които са твърдо убедени, че някой трябва да ги отглежда цял живот, да създават деца, това е нонсенс.

194

Лошия

преди 4 години

До До 198 ЛошияИ това го има, просто се ядосах че ме нападнаха без да съм предизвикал това, казвам мнението си, това е!

193

До 198 Лошия

преди 4 години

Именно, че на Запад едно, че има работа, друго, че знаеш за какво работиш. Тук пълниш с вода каца без дъно.