37

.

преди 3 години

Разира се, че е глупаво, но вие все пак искате да го направите...

36

Анонимен

преди 3 години

Много болен народ у нас, психически.

35

Анонимен

преди 3 години

Били нещо гузен ми звучи

34

f

преди 3 години

То и с блокирани колелета колата си спира, стига да има сцепление, просто не завива.Ейбиеса не е да спираш, а да завиваш, цвъ цвъ ос.рал бг пътищата!

33

Анонимен

преди 3 години

защо този софтуерен инжинер, който не веднъж е споменавал че е ЗА намаляне на популацията в световен мащаб, се занимава с ваксини?За да спести на света индивиди, като теб.

32

Анонимен

преди 3 години

защо този софтуерен инжинер, който не веднъж е споменавал че е ЗА намаляне на популацията в световен мащаб, се занимава с ваксини?

31

Анонимен

преди 3 години

Че и Уиндоуса платен да е, наглец!Ми изтегли си рушкофилски........ама няма....каскет.

30

Варна

преди 3 години

Аз вярвам в конспирацията, но в този случай още не. Хората и в момента са чипирани, лична карта - чип. Телефона показва къде си и с кого денонощно. Телевизора те подслушва ако искат. Има и други не искам да ги казвам. Тъй че, засега чакаме още аргументи

29

Анонимен

преди 3 години

Това с чипирането са много стари мераци на елита. Разбраха, че няма как да стане и се отказаха. Решиха, че ще е много по-лесно да стане със една джаджа, която винаги ще ти е в джоба ...смартфон й викат.

28

f

преди 3 години

То е лесно да монтираш много мощна спирачка, но просто колелетата блокират, затова в населените места, трябва нивото на сцеплението на пътя да е много високо и да надигнат разрешената скорост за някои прави участъци от улиците, ге.й.овете от партия герб, гроб, развалиха хубавите български пътища! Станахме като в Германия и сащ, немците най-простите инженери в света, и муйняците много зле!

27

Калеко Алеко

преди 3 години

Като чета коментариите на тук присъстващите, оставам с впечатлението че много от тях тази сутрин са пропуснали да си вземат розовите хапчета ... !!!

26

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да въведат стандартизация ......"Съгласен, а теб f да въведат на 4 ти или Карлуково.

25

f

преди 3 години

Трябва да въведат стандартизация на нивото на спирачките, и тия които са с по-мощни спирачки, особено в междуградските села на главния път, пък и малко в градско, да надигнат разрешената скорост, и изобщо по междуградските села на главния път поне 60 или 70, там трябва сцеплението на пътя да е по-високо за да не блокират колелетата, къв ви е проблема на вас от герб, вие с ге.й.ските си мозъци развалихте хубавите български пътища, преди с дупките си беше по-добре и по-истински пътища!

24

f

преди 3 години

Монтират и електроники по старите коли, да предизвикват катастрофи, чипове и в колите, знаете ли че ако колата ти е в ред, никак не стават катастрофи!? Антимагнитете си колите, например като мокрите гумите с истинска вода леко и карате по локвите, има и други начини. Май че има някаква конспирация по превръщането на междуградските пътища в убийци, преди не са ли били с три ленти? Май са леко стеснени повечето,само средната лента трябва да е с високо сцепление и малко в завоите, даже да е над 90!

23

Калеко Алеко

преди 3 години

Нищо ново под слънцето ... един от хората които движат прогреса на нашето съвремие е атакуван твърде нескопосано от любителите на фейк новини и световни конспиративни теории спускани от Централата на "Всемирния комунизъм и олигархичен капитализъм" в маскава ... !!!

22

Анонимен

преди 3 години

"Нали е изгонен от Индия!Нали две негови ваксини се оказаха,че водят до увреждания и масова смърт!"За жалост ти не си в статистиката от тази "масова смърт".

21

ИБН ЕБН

преди 3 години

Искам и на мен един чип да ми сложат.... бих му позволил... да ми бъде по-дебел и по-корав!

20

MGS

преди 3 години

До Анонимен 17Защото е забогатял с ума си до безумно големи суми и ги дарява, като вкарва разум в даренията си. За любознателните - той е първия, които успява да контролира смислено дарените пари, до този момент са отивали в Африканските вождове за пера, оръжия и мерцедеси.

19

Тежка цензура

преди 3 години

Лъже,като разпран!Ами нали той сам се хвали с масовите ваксинации!Нали е изгонен от Индия!Нали две негови ваксини се оказаха,че водят до увреждания и масова смърт!Нима медии,като ди Цайт,Шпигел,Дойче Веле,които имат разследвания по темата преди години лъжат?Нали той,Фаучи,Дростен са патентовали ваксини и щамове на КОРОНА!Нали той е патентовал биологичен маркер/чип!Нали неговият баща е бил шеф на Плант Паренхууд!

18

f

преди 3 години

Мръс-ник такъв, що крадеш всякакви документи през Уиндоуса от България и Европа, гугълът да търси в тях само с американски достъп, че и за други цели, крадец! Че и Уиндоуса платен да е, наглец! Закво плащаме? Минавайте на Линукс, или поне си имайте и Линукс и при стартиране избирайте от коя операционна система да зареди. Уиндоуса само за игри и то със забранена мрежа!