135

Е да де...

преди 3 години

Ами....КАЖИ БАБА ТЕНК Ю!!!!

134

Със или без

преди 3 години

Със или без е все тая!За тия дето ще почнат да лаят:1.Кажете за коя дисциплина става въпрос?2.Всичко си течеше както преди и никой никакви мерки не спазваше/3.Дисциплинираните просто имитираха.Пилците ще се броят на есен, тогава ще им благодарите.

133

f

преди 3 години

Това за възкресенията са само теории, но нищо не пречи да изпробвате, другият вариант е, с много мощни лупи насочени към трупа от слънчевата светлина, но затъмняват въздуха и забавят слънчевата светлина, но и лупи с филтри срещу вредни отрицателни лъчи, защото може да изгорите трупа по този начин, за предпочитане синя положителна светлина, когато светлината се насъбере на едно място,тогава се движи по-бързо и може да връща времето назад.

132

Минетчийски

преди 3 години

Тоя *** със какви очи се показва???

131

Анонимен

преди 3 години

Лекарите които са влизали медицина само с биология, без химия, някъде над 60г., да ме прощават но са доста посредствени и некомпетентни, видяхме и чухме няколко професорки по медиите доста се изложиха. Никога не са влизали в интернет и дори не разбираха въпросите, камоли да дадат смислен отговор. Ако не си даваш сметка че си останал в миналия век и отиваш в студиото без знания, ми ти нямаш самооценка.

130

Панаирджии

преди 3 години

Яко благодаря на щаба за това, че яко не умряхме!

129

Анонимен

преди 3 години

И какво като отвориха моловете ? Продавачите вътре са повече от клиентите . Кой нормален в това хубаво време , ще се забие в мола , а и хората вече си правят сметка , защото не знаят на есен какво ги чака.

128

Хе

преди 3 години

Дисциплината никога не ни е била силна черта. Това призив за връщане към оня строй ли е? И одобрение някой да се кара от екрана като учител на четвъртокласници?

127

Благодаря на НОЩ!

преди 3 години

Браво на щаба, на премиера и на правителството за успешното справяне с епидемията !

126

f

преди 3 години

Колко тежи един влак? Това е много важно! Всъщност май тежи много повече от хиляда тона, то един автобус тежи десетки тонове, ами ако тежи заедно с вагоните милион тона? И с път 600 километра да може да върне времето назад за един човек в него със 3000 часа назад, а само 10 часа изминали напред и да възкресява????????

125

Факт

преди 3 години

Или аз съм изтрещял или болните са изчезнали. При условие, че пандемията ескалира по света, у нас се държим все едно вече всички сме ваксинирани.Всичко е заради Вашите левчета.Трябва някой да ги вземе.

124

Анонимен

преди 3 години

На лекарите ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!Но на щаба ,защо?Щото ни плашеха всекидневно с апокалипсис,ако не си седим в къщи?И брояха живите и умрелите?Безспорно заразата е опасна,но страха на населението и БСЖ ваксината ни спасиха от пандемия.

123

От Плевен

преди 3 години

Благодаря и на всички медици, които дадоха и продължават да дават всичко от себе си на първа линия! Благодаря им от сърце за жертвоготовността, за смелостта им и за това, че седмици наред не си бяха виждали децата, а спяха в болниците и който където намери! Но това са неща които форумните герои не виждат и отричат. Неща и качества, които са много далече от тях...Прости им, Господи! Те не знаят какво говорят и вършат....

122

Анонимен

преди 3 години

Нямам време да ти отговарям. Ако ти си останал без работа заради короната , то аз работя.

121

Анонимен

преди 3 години

Е как ще утихва епидемията,като заразените се увеличават?Или сега ни отпускат въжето да се поразаходим до морето,да напълним ресторанти и молове,щаба и властта да си починат,че много са се изморили,а наесен пак същото.

120

Анонимен

преди 3 години

Само платените бюджетни гербави изпълнители и слуги могат да наричат борбата за елементарни човешки права "мрънкане". Понеже не им изнася това, че хората имат права и че това вече не зависи само от управляващите нещастната ни държавица.

119

Анонимен

преди 3 години

"Като децата са ти в бели държави , ти чий го дириш тука? Отивай там да се разхождаш свободно по парковете , вместо да мрънкаш тук по форумите."Да се разпореждаш можеш само у вас. Ако, разбира се, жена ти /в случай, че такава те търпи/ ти позволява, разбира се. И не се изливаш анонимно навън, понеже на друго място си под чехъл. Тръгнало да се разпорежда кой къде ще живее! Айде пътя!

118

f

преди 3 години

Щабът е много зле, лекарите също!Че то може да се изчисли, щом при скорост на светлината 600 хиляди километра в секунда, времето започва да се връща назад с нормална скорост, то влак тежащ 1000 тона или колко тежи ?, ако пропътува разстояние 600 километра,може да върне назад във времето цял човек,тежащ 100 кила,хиляда тона делено на 100 кила, с 10 000 секунди назад във времето което прави 3 часа, но то не е нужно целят човек да се връща назад във времето. То си има светлина за тая работа.

117

ANK

преди 3 години

До От ПлевенРадвам се, че има трезво мислещи хора.

116

129,

преди 3 години

Ти си последният, който може да ми каже къде ще живея!Тук попитаха кога сме се били върнали от белия свят. Отговорихме - заминалите в купом повечето не са се връщали. И няма и да се върнатг. Заради такива, като управляващите и лакеите им - като вас.