76

Анонимен

преди 4 години

аз лично съм останал с впечатлението ,че топлото плаща заплатите на кевр,поне решенията им са все в тяхна полза,а може да не е точно заплатите,чоже да им носят малки куфарчета или дебели пликове,ама има нещо,не е без нищо

75

Анонимен

преди 4 години

Чиновник, ти ли бе, бедняче, дето пълната количка в Лидл ти е идеала за богатство, говориш за "найлонови шишета"?

74

Анонимен

преди 4 години

Редовният селски номер на Боко.Пуска си слугите да разпалят пожара и след това се появява на бял кон като спасител,а слугуващите опират пешкира.Просто не мога да повярвам,че има хора,които все още се връзват на номерцата му вече 10 години.

73

Анонимен

преди 4 години

Пак на сцената е Геройко - маха, сваля, вдига. Той е 1 както сам каза сутринта. Няма друг премиер или президент по света, който да е удушил с голи юнашки ръце коронавируса. Няма да му се опре и някакво парно, дето искало да скача с 20%.

72

Анонимен

преди 4 години

газ надолу 40%.парното с 20% от старата цена нагоре.значи с 60% се вдига.мискини мръсни.. ноември Коронката ще ви свали.

71

Анонимен

преди 4 години

Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряванетоГазта пада, те искат да вдигат цените. Къде е омаскаряването тук?

70

МКII

преди 4 години

До 3MНяма как да се газифицират всички жилища. Ти как си представаяш да се газифицира блок с примерно 90 апартамента, при положение, че те не могат да си съберат дори таксите за асансьор?

69

Анонимен

преди 4 години

По-лошото от комунага е: Бивша ***.Май скоро ще се севернокореем, а?

68

Чиновник

преди 4 години

На простолюдието, толкова ви е акъла, че си мислите, че газ пропан-бутан, който сипвате в изтърбушените си таратайки и природния газ, който ползват топлоцентралите са едно и също нещо. Е да, ама не. Затова недейте да се излагате като сравнявате цените по бензиностанциите с цените на парното. Люпете си семките, пийте си бирата от найлоново шише и не се занимайте с неща, за които очевидно не ви достига умствен капацитет.

67

зер

преди 4 години

До 3Mточно!

66

Добре

преди 4 години

че се смили над Корнела Импексова и ви подписа партийната субсидия,че да може да ви плащат от П,озасрано ,та да лаете месечината?!Неблагодарна достойна да ражда роби и и,брици!Тез които плюят Премиерът са или платени *** или к,радци на ДДС и трафиканти на дрога и нелегална акцизна стока или з,омбита от 85%вия контингент на Иво дебилхристов!!

65

Анонимен

преди 4 години

Той явно си се грее с дърва в Банкя и не знае, че всяка смвтка на пр ото се плащ на база на някаква си прогноза, която в толкова имагинерна, че не знам и работещ там човек дали си дешифрира сметката. Изначално е смахната системата.

64

3M

преди 4 години

Таз топлофЕкация е система за колективно отопление, което никога не може да е ефективно. Тя трябва да се субсидира за да работи, субсидиите идват от безумно високите сметки. Закрийте я и газифицирайте жилищата, за да може всяко жилище да се отоплява спрямо възможностите на обитателите си.

63

До65

преди 4 години

Ако беше спечелила Манолова щях да ти повервам ама кмет е Фъндъкова а Топло е Общинско

62

Анонимен

преди 4 години

С ***, който горят, парното трябва да е безплатно, достатъчнп е че ни тровят.

61

Анонимен

преди 4 години

Пак Орешарски му виновен на тоя, дето от 7 години не е на власт. Абе , Боко, кой пак ти оцапа гащите?

60

Тиквун I

преди 4 години

Както винаги Тиквун l -ви за нищо не е виновен. Десет години управлява държавата и 5год. София,и пак други са виновни. Ех народе заслужаваме си орисията. Догодина пак ще си го изберем. Няма друга такава държава.

59

Анонимен

преди 4 години

Живота след Орешарско за мнозина е по тежък ама сития на гладния не вЕрва.Ако и аз бърках в кацата с меда щях да не виждам, че има гладни.

58

4epa

преди 4 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ОТ БСП СА НА ХРАНИЛКА ТАМ - А ТЕ МНОГО СА ОГЛАДНЕЛИ - НАПРАВО ОСВИРИПЕЛИ !!!!!! (СПОМНЕТЕ СИ ВАЛЪО ТОПЛОТО , Р-ОВ4 , И МН ДР.) ЗА ТОВА ТРЯБВА УВЕЛИ4ЕНИЕ !!! ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ- С ХОРА ОТ 4УЖБИНА И ВСИ4КО ЩЕ ЛЪСНЕ- КАТО Ц - НА МЕЦЕ4ИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

Шефа

преди 4 години

Бойко пак се прави ни лук ял , ни лук мирисал , а вони от километър!