423

Анонимен

преди 4 години

До B.B.Вие все едно хода на историята ще промените, така сте се хванали за това, че не се е чувствал българин. Я пак да питам, България извини ли му се официално за това, че му отне българското гражданство?

422

Анонимен

преди 4 години

Не бързайте да давате име на летището все пак Бойко Борисов не е ритнал камбаната.Когато я ритне от ГЕРБ ще го нарекат на негово име. Не се карайте.

421

Анонимен

преди 4 години

Да го духа, лека му пръст.

420

B.B.

преди 4 години

Той беше изключителен, но не се чувстваше българин ! Не може нищо да се кръщава на него в България !

419

!

преди 4 години

Точно, че е летище, а не музей. Има един българин, който е светило в авиацията и американски президент скланя глава на неговото погребение. И не, той не е Кристо. За Кристо аз винаги ще помня, че лично сам заяви, че не се чувства българин. Толкова за него... може да звучи грозно, но така го чувствам.

418

Анонимен

преди 4 години

До ИКАРДай направо Юри Гагарин да го кръстим, а? Белким спрете да говорите простотии.

417

Ели

преди 4 години

Против !

416

Анонимен

преди 4 години

Кръстете летището на адаша му, Криско.

415

Анонимен

преди 4 години

До СпецаНяма, успокой се. Тази идея въобще няма да стигне дори до сериозно обсъждане, камо ли до реализация. Все пак е добре да се види каква реакция извадиха "българите". По-зле сте от българските бразилци.

414

Анонимен

преди 4 години

Но защо? И то на човек , разграничаващ се от България!

413

Анонимен

преди 4 години

До БПФКолкото и да повтаряте, това няма да го направи родоотстъпник, но вас определено ви прави скапаняци.

412

БПФ

преди 4 години

Има много Българи с реален световен принос в различни насоки, включително в авиацията. Защо трябва да кръщаваме летището си на някакъв найлонаджия, при това доказан родоотстъпник?

411

Спеца

преди 4 години

Като не можахме да го накараме да се върне в България , която той мразеше , сега ще го вържем насила за летището и то посмъртно?Много *** идея !Борисов и *** МУ ли го измислиха или Борисов и мисирките МУ?По - добре е името на летището да бъде БОЙКО БОРИСОВ!Остава последния да се гътне и веднага поставяме бюста МУ в средата на летището!Хайде Бойко , не се разсейвай , ТВОЙ ред е!

410

епа

преди 4 години

тоя човек доколкото съм чувал не е искал да говори на български по интервюта и подобни от Христо се покръстил на Кристо мисля и много много не му е било мъчно за България не че го съдя де разбирам го даже човека наистина сме малко тесногръди ограничени злобливи и завистливи масовката като хора ама толкова българи има дето са живели оставили следа и въпреки всичко с големи сърца са обичали докрай и България и българите що па точно на този човек да кръщавате 1вото нещо което чужденците ще запомнят

409

sofeto

преди 4 години

Масово всекидневнo пълчища недоволни напускат "територията" от това летище(Враждебна)!

408

Майтапчийски

преди 4 години

Само аз ли не разбрах кой е тоя Кристо

407

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е летището да се нарече "Тyлyп" в памет на всички тyлyпи, населяващи родната територия, включително изразяващите мнения торба-акъллии относно изкуството на покойния господин Явашев! Той е световно известна личност и не е необходимо да увековечава някакво мизерно летище на страна, населявана от мизерници!

406

Анонимен

преди 4 години

Има да хленчиме за соца в който нашите родители си пожияха.Е например ашладисването на тоя *** в короната на капаталистическото им д'ърво показва колко умно службите са постъпили. Засилили го тоя опаковгюрлунтур чекмедже *** тескере фимейлен бабит далеко от СИВа и гнети кап народите да му гледат опаковки на де що годе буклуджави структури.П'иши госи починал от смърт чрез умиране в края на живота. Точка.Да влезе следващия

405

Едно към едно

преди 4 години

Тоя депутат може ли да си ...мамата!!!

404

В името на Будалаши

преди 4 години

Пред култовотоа Амбалаши Ефенди Картоски, предпочитам актуалното Бориски Борисляши Алтънаши Корумпаши Апаши