50

Анонимен

преди 4 години

Това не е новина а софизъм и много пошла пропаганда. Китай се "забавил" със седмица от поискът на информация (не е ясно дали китайците са имали тази информация когато са им я поискали). СЗО 10 дни не публикува информацията следкато са я получили. Извод Китай нарочно укривал информация.Същата истерическа логка и "доказателства" като руските хакери и оръжията за масово поразяване на Ирак. Когато медиите започнат в един глас такива новини се превръщат във факти за промитите мозъци.

49

Анонимен

преди 4 години

Те американците винаги дават пълна и точна информация хахаха.1. На Сталин са обещавали всяка година от 42 че ще откриват втори фронт. Така са виновни че руският народ е отнесъл на плещите си смазването на фашизма. 2. Казвали са че няма да бомбардират българските градове и ги бомбардират десетина пъти. 3. Казват че сме братя съюзници а винаги ние плащаме на братята си прескъпо. 4. Златото на половин процент което им харизваме ...

48

да,да ама не

преди 4 години

До 41Пуснах цитат и зададох въпрос! Не твърдя, че този цитат е чиста истина и има такъв патент! Не съм писал и каквото и да е за произхода на "нещото"!И ВСЕ ПАК АКО НЯКОЙ ЩЕ ПРАВИ ЛЕКАРСТВО, ВАКСИНА И ЗАЩИТАВА ПАТЕНТ : КАК ЩЕ ГИ ПРАВИ БЕЗ ДА РАЗПОЛАГА С "НЕЩОТО", ЗА КОЕТО ГИ ПРАВИ?Не ми отговаряй!

47

Анонимен

преди 4 години

А тоя, който е произвел коронавируса и го е метнал на Китай да съсипва народа там той нищо не крие, нали? За съжаление китайците за да не попаднат на нова такава атака са се принудили вероятно да разшъткат вируса по целия свят. Така вече лабораториите няма да им палят къщата. Защото ще знаят че ще изгорят и своята. И дано има възпиране.

46

Анонимен

преди 4 години

Леле, колко шокиращи разкрития, шокиран съм шокиращо!Десет атомни на Китай и да приключваме с тези!

45

Анонимен

преди 4 години

Аахахха, добро утро. Това всички го знаем от Януари...

44

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама неТя и в лицето да те плесне пак няма да я срещнеш, защото вие не знаете какво означава тя въобще, тъй че шансовете ви да я разпознаете са нищожни.

43

Американ

преди 4 години

"Всъщност за първи път от много време, Доналд Тръмп наистина се оказва прав" -- джeндepacти, Тръмп не е "за първи път прав", а е отново прав!

42

да,да ама не

преди 4 години

До ДодоНаправо съм разкрит! Ти пък къде я срещна демокрацията?! Щото аз скоро не съм!

41

Хммм

преди 4 години

Освен това: Кой лъга, кого лъга, кой му потърси отговорност, кой кого разследва, кой кого хвана в лъжа, нещо: източници, имена, вина, оттговорност?!? Що за безпредметна манипулативна статия и що за псевдожурналистика и *** на кафявото петно на ДТ????? Вчера Тръмп направи някакви изявления и днес всички влачат крак...

40

За 34

преди 4 години

Това значи че вирусът е бил изследванНе значи ч е изобретенПрави се често от компании като защита на бъдещ патент за лекарство срещу вируса

39

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама неСлаби сте.СМЕНЯЙ!

38

СЗО въртеше и

преди 4 години

Продължава да върти яки вувузели на китайските комунисти. 5 милиарда долара на година бюджет има и нищо не помогнаха Браво на Тръмп че ги отрязаА Европедалите ше продължат с вувузелите

37

Хммм

преди 4 години

Когато Дони иска маските за себе си, СЗО обявява, че е по-добре да не носим маски. Когато Дони намали парите и Швеция започна да дава, СЗО обяви, че трябва да приемем шведския модел и стадния имунитет. Всички благославяха Китай за помощта, но когато Дони спря напълно парите, СЗО изведнъж обявява, че всъшност се е била объркала и въобще не е получавала информация. Значи аз през цялото време съм бил по-добре нформиран от тях.

36

да,да ама не

преди 4 години

Сега сериозно: Цялата статия е в стил ЕЖК /една жена каза/! Всичко писано в статията е повече от трудно доказуемо! Вероятно е поредна част от заигравките САЩ - Китай!Ще видим!

35

Мани

преди 4 години

Тази статия е пълна манипулация. Щом на 20.01 е било пределно ясно че вируса е опасен, а и целият свят вече го знаеше какво направи Тръмп, ами каза че това вирусче е като грипа не че сега мисли другояче. Китай се справи с нов, неизвестен вирус за кратко време, докато запада се ли.ави вече четвърти месец.

34

Додо

преди 4 години

До да,да ама не: Сър, Вие сте враг на демокрацията!

33

да,да ама не

преди 4 години

"В патентното ведомство на САЩ има регистрирани патенти, както за този корона вирус, който ни удари (с пълната РНК структура), така и протеините, които допълнително са добавени. Всеки от тях има патент, вижда се и по години/месеци кое кога е добавено към оригиналния вирус.US10130701B2 - корона вирусаWO2004092360A2 - протеина за респираторни заболяванияWO2005049814A2 - протеина за пневмония.Има добавени още цели 16 протеина (4 от HIV и т.н.)."Някой знае ли нещо за това?

32

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 26 Ти си точно от "фейковете", ако въобще има такава дума-аз е чувам за първи път.Може би не знаеш българската дума 'измислиците' или пък 'лъжите' и др.подобни заместители на "fake news"

31

Анонимен

преди 4 години

чебур, пак ли си напляскал почти всички коментари? Личиш си по скобите в 18тия. Я кажи защо си емигрирал в америка, за да киснеш по цял ден тук ли? Кой те нае там на такава ***?Със сигурност не си легален. Секти и движения там с лопата да ги ринеш.