181

Ангел

преди 4 години

Около 1 % от населението на Щатите е по затворите . Още около 2 % са по изправителните домове , с действащи условни присъди и пробации. 3 % от америаканците или 10 млн души (колкото населението на Гърция) са със действащи присъди. В статистиката не са включени тези които вече са изтърпели своето наказание като Джордж Флоид. Това нарежда Америка сред първите държави в света с най-много нарушители на "закона". В тази класация компания на САЩ правят 1-2 Арабски държави и Северна Корея!

180

Анонимен

преди 4 години

"Въоражен грабеж и влизане с взлом". Това стига! Супер готин човек! Гледаме на клипа и колко време се съпротивлява на полицайте да го задържат. Е, тази *** да го направим световен герой? Ама бил черен! Ама имал дете! Колко бели и мексиканци гръмнаха? Ами доста! Та изтритата карта с расизма нещо издиша? Дори единия от тримата полицай е "жълт". Ако някой не е забелязал,де. Но това е различно и затова давай да рушими и разграбваме магазини. И тук си имаме нашите"светци" - Чакъра, Чората и т.н.

179

Чикаго

преди 4 години

Реално протестърите да са двайсетина процента всичко друго е сеирджии ,анархисти, лу-мпени за плячкосване ,хейтъри и т.н.

178

Анонимен

преди 4 години

До До 168Абе да сме честни, определено си му е кеф на полицая, че го е натиснал така...ако пукне, голяма работа...но там има най-много психари на глава от населението сред полицаите...

177

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е как може бивш затворник да работи като охрана легално това е невъзможно в българия.

176

ист

преди 4 години

Джордж Флойд е бивш престъпник и е хванат с ново престъпление. Смъртта му е по невнимание. Не разбирам защо са тези бунтове . Може би искат престъпленията на чернокожи да не се наказват. И при на с има един етност, който иска да не е наказван.

175

Звезделин

преди 4 години

Малко ли държави разсипаха всичко се връща.

174

Анонимен

преди 4 години

Скъпичко им излиза на американците безплатната работна ръка по плантациите преди 150-200 години.

173

Бай Петко

преди 4 години

Е за къде без Путин, той е навсякъде, контролира глобалното затопляне, озоновия слой, сигурно е пуснал и коронавируса, контактува и с извънземните, назначава президенти......

172

Анонимен

преди 4 години

Ако е бил страхотен, черняка няма да е бил отнесъл 5 ка у панделата! Черните в америка имат най много привилегии от всички от времето но Обама. Само те зимат помощи без да бачкат е това и дискриминация!

171

Анонимен

преди 4 години

До АнтиСедерастТова го слушаме от миналия век.

170

АнтиСедераст

преди 4 години

Нещо Чичо Томовата колиба се клати,а???

169

Анонимен

преди 4 години

"Омръзна ми да виждам как чернокожи мъже умират", казва брат му, избухвайки в сълзи.Уж искат да се изкарат жертви, а от всички думи лъха противно на расизъм и омраза към белите.

168

До Бай Петко

преди 4 години

Първо - ако това беше в Русия, Путин досега да ги е усмирил по всеки възможен начин, а ти тогава щеше да викаш "Слава!" и "Велик!" ! А това, че при него не е имало жертви, е пълна лъжа !

167

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПеткоОбъркан си. Ако беше диктатор като Путин щеше да ги накара да смажат протестите с кръв. Гвардията е там за да ограничи щетите от тия които използват протестите да плячкосват. Между другото, Путин, когато се скри за два месеца в бункера прати армията в Москва да му пази трона, дори когато не беше там (обще помни Елцин и събитията около него). Нивото на рушките *** много спадна, мдааааа.

166

До 182

преди 4 години

Флойд е работил около година като охрана вътре, а полицаят отвън. Ако клубът е голям, напълно е възможно да не са се познавали.

165

Бай Петко

преди 4 години

Хвърлят нац-гвардията срещу протестиращите... 13 000 въоръжени гвардейци в Минеаполис.Ако нещо подобно беше станало в Москва, нали се сещате какво щеше да крещи Запада?! И какви санкции щеше да има срещу диктатора Путин?! А в САЩ това е "нормално" - да стреляш с гумени куршуми срещу хора. Да пускаш газ и водни оръдия. Да загиват хора... В Русия полицията не е убила никого при протести. Най-много да набият някого с палки. Това е.

164

До 168

преди 4 години

Може да е убийство, но не е предумишлено ! Полицаят се опитва да го задържи и усмири, а не да го убие, но явно не си дава сметка, че това продължително притискане може да е фатално !

163

Кой беше ?!

преди 4 години

Според написаното в статията е бил дребен престъпник ...........

162

Мда

преди 4 години

До До 174/186Те си нямат идея какво е това. Просто гледат да вмъкнат думата където могат и да започнат плюенето. Политически неграмотни са.