56

Анонимен

преди 4 години

сатаната

55

МИМИС

преди 4 години

това е основната цел,а не конспираций.психопатът ГЕЙТС и не само той именно това целят да направят със човечеството.обърнете внимание на негови изказвания какво точно говори,че ваксините ще спомогнат за намаляване на населението на земята със 10/15 процента.казва го в очите на хората директно.човека е за,зад решетките.

54

Анонимен

преди 4 години

Ваксините НА ГЕЙТС са замислени да причиняват стерилитет на населението в така наречения"трети свят" и по този начин да намалее бедното и ненужно население на планетата.Идеята е бъдещото човечество да се състои от богати господари в англосаксонските страни и западна европа от една страна и роби имигранти от друга.Проблема е,че робите не бива да превишават необходимия брой за обслужване на белите нации защото иначе се превръщат в излищен консуматор на природни ресурси оттам и проблема с "ваксини"

53

Анонимен

преди 4 години

Значи не било чип, ами нано-татуировка. Мерси, ама това звучи дори още по зле !!

52

Анонимен

преди 4 години

До Йовонапротив всичките му деца са ваксинирани... може би ти трябва да спреш да четеш конспирации

51

Истукан

преди 4 години

Даже и да няма чип, ваксините повече вредят, отколкото помагат. Твърде против. Докато се сетят да въведат ваксина против корона, вече ще е минал и няма да има смисъл. Ако иска Бил Гейтс може да си бие една в задните части за профилактика.

50

ФАКТИТЕ

преди 4 години

ГОЛЕМИЯТ ШЕФ на Бил Гейтс,САЩ,Ю Кей,НАТО и цялата планета е червената партизанска щерка от БКП:ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВАЧервения ПАРТИЗАНИН от БКП е в пъти по идеален и безгрешен от Бог за разлика от многобройните психичноболни Рамбовци от войните на англосакситеСамо дето това е идеологията на Новия Политик Бил Клинтън до 11.09.2001 където англосаксите бяха по идеални и безгрешни от БогЧервена САЩ-Ю Кей ЛЮБОВ към БКП и тъмнокожи ЧЕРВЕНИ ЮГОруснаци на Живков унищожили СССР и сие от МОЖЕНЕ а и САЩ

49

Анонимен

преди 4 години

ДНЕС, ако заблудите някой *** да се ваксинира с гмо-ваксините на Бил Гейтс, ще ви тежи на съвестта. И без това само лъжи бълва вашия сайт, научете се да превеждате не само левичарските западни издания, ами и цитирайте поне няколко от хилядите учени и лекари, които обвиняват Бил Гей в масов геноцид. Срещу него има заведени дела в няколко държави, а вие го изкарвате ангел. Как не ви е срам бе, ако сте недочели, това означава, че сте невежи, а ако ги пишете нарочно тези неща, сте престъпници

48

Йово

преди 4 години

До Анонимен"всеки нормален човек си ваксинира децата" Явно за теб Гейтс е неграмотен!Поинтересувай се, нали си уж грамотен имаш интернет и сам разбери защо богатите хора в САЩ не ваксинират децата си, включително и Гейтс. Или не знаеш как се използва нета.

47

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс и ваксините защо са атакувани толкова често?Нчма дим без огън...

46

МИСИРЧО

преди 4 години

Тия от днеса, днес минаха през всички конспирации и циркаджийски новини, само и само да не публикуват някоя актуална информация за арестувания заместник-министър(внук на живков) или пък къщата на Боко Тиквата отвътре...Бaти срамните журналисти бате. Тва са много жалки хора, заклевам се.

45

Анонимен

преди 4 години

До Йовоинтересно как разнасяш лъжи... всеки нормален човек си ваксинира децата включителни и гейтс

44

избирател

преди 4 години

Абе,аз и мастило НЕЩА!!!Точка!!!

43

18см 3-пръста фи

преди 4 години

Бийте си ваксини и анaлни свещички колкото желаете. Това е ваш избор. Аз няма да го направя, защото искам да съм плодовит. Няма и да се занимавам с ваксинирани жени. Никога. Всичко е въпрос на избор, така че поемете малко въздух. Кастрацията не е края на света, просто нЕма да имате деца - голема работа...Вие и без това сте неспособни да ги гледате. Господин Гейтс е напълно прав и аз го подкрепям в това деяние. Палци горе!

42

Йово

преди 4 години

Интересно е, че човека който иска да ваксинира всички хора е човек които не е позволил да ваксинират собствените му деца! Толкова за семейство Гейтс.

41

Анонимен

преди 4 години

До АНТИВАКСЪРти изобщо вникваш ли какво иска да каже бил гейтс в това видео?

40

славянин

преди 4 години

Аз като антиваксър съм твърдо ''ЗА'' всички феновe на ваксините задължително да се ваксинират, по възможност по няколко пъти в годината, за да може нормалната част от човечеството по-бързо да се освободи от тях и да заживее по-нормален живот на по-чисто място!

39

Пешо Бедния

преди 4 години

Тоя Били, ако се занимаваше с бизнес, до сега можеше да е най-богатия човек на света, ама нема бате. Жеф Безос е най-богатия

38

Бачо Генади

преди 4 години

Бакю Бил е доста умен, трябва да започне да се занимава с бизнес.

37

АНТИВАКСЪР

преди 4 години

youtu.be/obRG-2jurz0ТОВА Е КЛИП ОТ ОФИЦИАЛНИЯ КАНАЛ НА БИЛ ГЕЙТС. Вникнете в тезите му за популацията. Ваксините са инструмента. Целта е изложена в клипа.Няма нужда от обяснения, човека е достатъчно ясен.