103

до Баткас

преди 4 години

Е, най-после някой тук да каже нещо смислено. Но не мисли, че някой изобщо ще се опита да разбере написаното, тук са все всезнайковци, които дори не знаят какво е значението на думата "стероиди", но пък са вездесъщи в оценките си - само им дай снимка.

102

до Химик

преди 4 години

И аз тренирам, но без стероиди. Няма такова нещо като разумно приемане на стероиди, това си е чист оксиморон.Иначе съм съгласен за това става като спреш стероидите. Познавам хора, които взимат, като решат да си починат от стероиди и тренировки, ефектите са точно като описаните от теб. Така че и аз не смятам, че това на снимките не е от спиране на зобенето.

101

Баткас

преди 4 години

Дори и да е приемал някакви забранени препарати ми се вижда сериозно положението му. Не виждам как ще загубиш над 30 кг при спирането на стероиди. Най вероятно е бил 6 седмици на системи без истинска храна. Стероидите не правят мускули както повечето си мислят, а само помагат при възстановяването - съкращават времето.

100

До стига глупости

преди 4 години

Мноо си зле ,ама много !Далеч си от истината,брат !За стероидите говоря !Ей ,така пишете под всички теми и ставате за смях !

99

Химик

преди 4 години

От доста години приемам разумно стероиди, в нормални дози , с почивки, но такова нещо не може да стане като спреш стероидите. Е най лошия случай ще се изсипеш мощно заради тъпчене с храна, дори и да загубиш тегло ще е в порядъка на до 10 кг. Тук говорим за 30% загуба на телесната маса.

98

до Стига глупости

преди 4 години

Хем искаш да спрат глупостите, хем дрънкаш глупости. Поредният объркан и вкиснат човечец, който е прекалил с лежането на дивана.

97

Стига глупости

преди 4 години

Това не е е от вироЗа, така става като спреш "химията".

96

Анонимен

преди 4 години

Да првим разлика между спорт и бодибилдинг!

95

Иван Козарев-Балкан

преди 4 години

Бил си вкусен сексуален обект за Мишленка;))) И Тя е "Жена" и Тя има нужди. Е,нуждите и са малко по-особени, тъй като сексуалната й възбуда върви леко с консумация на сексуалният партньор, но това са подробности. Инак, виждате, Бойко не го иска никой и той се натиска на Мангъров, завалийката;)))

94

Математик

преди 4 години

Тъкмо е станал като нормален мъж.Тази мода за излишна мускулна маса е много вредна. На първата снимка не изглежда като медицински работник, а като общак на строеж. Сърцето се натоварва както от излишна мускулна маса, така и от излишни тлъстини. Мускулите са една идея по-добри защото повишават метаболизма.Тоя е назобен 1000% - излишни протеини като начало. Бъбреците и черния му дроб са като на 80-се годишен.Тия надутите мускули са много вредни.Гледайте Фюри като боксьор какъв е.

93

До 93

преди 4 години

Не ми говори за псевдо спортисти, които разчитат на стероиди и нямат спортни постижения или ако имат никой не ги е виждал. Повечето хора спортуват за здраве и нямат амбиции за големи мускули или да пребият някого. Има едни 20% от спортуващите, които ти описваш, но явно фитнесите покрай вас са долнопробни магазини за нелегални стероиди

92

Анонимен

преди 4 години

генерализиране означава "общото мнозинство" та... кое не е вярно от това което писах?

91

Анонимен

преди 4 години

Така е, когато хората не могат да мислят, а повтарят щампи.

90

Анонимен

преди 4 години

А на дивана стават дебели, тлъсти и само ходят по Инетя и се чудят с кого да се скярат.

89

до 93

преди 4 години

Обичаш да генерализираш. Например, нас, българите, ни генерализират като най- бедните в Европа. Някои от нас имат милиарди, те от най- бедните ли са? Или ни генерализират като глупави, но всички ли са глупави? А ние се генерализираме като умни и можещи, но всички ли сме такива? Виждаш хубава жена със скъпа кола, мовра е, но може баща й да й е взел колата. Едни такива изказвания...

88

Анонимен

преди 4 години

До 92Е къф *** нали живея до няколко фитнеса и спортно училище виждам кви пpимати стават.Напомпа се назоба се сложи си страшните татуировки и обикаля с безумен поглед и се чуди с кой да се сбие. Е такива стават.Агресивни,задръстени и мускулести.

87

до 91

преди 4 години

Айде, поредният ***, който дори не може сам да се надигне от дивана, но дава категорични оценки.

86

Анонимен

преди 4 години

Еми нормално нали не е дигал 3 месеца? Така вдясно му е по-добре защото като се назобат ,нацепат и татуират и почват да се мислят за безсмъртни и че винаги ще бъдат не супер ми хипермени.

85

Обективен

преди 4 години

Поредното рекламно лице на параноявируса!

84

див селянин

преди 4 години

поредният фейк от ЩАБА