15

До Митко 21 см

преди 4 години

Ми ако бяха излезли българи да подкрепят човека и да респектират нападателите, нали знаеш че щяха да бъдат обвинени в престъпление от омраза на етническа основа.

14

------------

преди 4 години

До Анонимен Мойто момче или момиче представи си картинката на баща и майка нападнати с ножове и бухалки заедно с децата си от бумба м---- ти имаш ли представа какъв ужас е това за родителите защото могат да усакатят или убият децата им. Ако нямаш деца не можеш да го разбереш.Сега ще се види реакцията на така наречената държава в 21в малки деца са нападнати посред бял ден как Ви звучи на всички.

13

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми, не живея в Чалгария.

12

Анонимен

преди 4 години

Млад ром с бмв за 100 000 лева...Къде са нап, данс, прокуратура... Да го питат аджеба, как изкара 100000 лева, та си е купил и бмв чиляка... Ааа те се занимават да глобяват хора нарушавали карантинни мерки!

11

отвратен

преди 4 години

В престъпната държава на Борисов, това не е изключение а ежедневие. Всеки престъпник в БГ е сигурен че няма да бъде наказан, независимо какво е направил. Ще си плати на корумпираната администрация и съдебна система и ще се отърве безнаказано. Терора срещу порядъчните български граждани продължава с всичка сила.

10

Когато

преди 4 години

някой само погледне накриво ром, веднага се появява Кр. Кънчев и се почва рев по всички възможни медии. Къде е за коментар сега?

9

dp

преди 4 години

А да питам само какъв е бизнеса на тези момчета по на 20-25 години ,че са изкарали по 100 хил.лв. за БМВ,защото аз работя от преди те да са се родили и не мога да го направя.И още нещо да питам-колко данъщи са платили тези юнаци досега?Когато някой може да отговори на тези въпроси тогава може и да има държава тук,за кега има само територия.

8

Анонимен

преди 4 години

Къде е прословутия БХК или в такива случаи няма мнение, т.е. има мнение само ако му отърва - простотия , беззаконие!

7

Waffen SS

преди 4 години

""Колко расизъм има в България и колко омраза. За това хората никога няма да ни харесват защото вв очите им изглеждаме като варвари"Ами защо интегратора макрон ,вместо да надава вопли да приберем ГиЦаните ,не положи усилия да ги интегрира.Те не подлежат на интеграция,ако някой от тях спазва ,законите,образова се,работи ,има изградени хигиенни навици,то той автоматично престава да е ГиЦанин

6

-------

преди 4 години

Това трябва да се разглежда и като нападение с/у малки деца. Минимум 20 г. без право на обжалване.

5

Анонимен

преди 4 години

Колко расизъм има в България и колко омраза. За това хората никога няма да ни харесват защото вв очите им изглеждаме като варвари.

4

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Тумба роми с палки и ножове нападнаха мъж с бебе на ръце"Е, това е резултата от системната ерозия на държава ,от страна на БХК,"Америка ЗАД България ","Затворено общество" и други антибългарски организации,щедро финансирани от чужбина и провеждащи злобна /ни злостна/ антибългарска дейност

3

Елемаг

преди 4 години

Вижте сега ,просто е.Хронологията за в бъдеще е ясна.Сега ще иам една акция в маалъта.После пред камерите слагат по вресливите "сирийки" Те викат пре камерата,нямаме работа,отзад мъжете почват да скандират "Бойко,Бойко" и от софия до обяд идва заповед да се вдигне блокада и толкоз ,по този случай...Отигравано е отдавна...А този откровен опит за убийство ще си остане като едно досъдебно производство в праха!!!

2

БЪЛГАРКА

преди 4 години

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА МАФИЯТА, ЗАТОВА СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ И НАД ЗАКОНИТЕ !!!

1

2LOOP

преди 4 години

*** НЕ Е ЛОШ ТОЗИ АВТОМАТ АК-74 (на руски: Автомат Калашникова образца 1974 года) е съветски автомат, разработен в началото на 1970-те години в СССР. Той е последващо развитие на АКМ. Приет е на въоръжение през 1974 г. във Въоръжените сили на СССР. Разработката му е свързана с преминаването на новия нискоимпулсен патрон 5,45х39 мм.