151

ами

преди 4 години

Това беше един добре обмислен и преднамерен експеримент на шведското правителство.Решили са съвсем хладнокръвно да се избавят от възрастните и болните ,както и от емигрантите,които бяха оставени се изпозаразят като информацията им предоставена много късно.Не случайно кралицата на Швеция е член на един клуб,където само отбрани са членове- Ротшилд, Гейтс са най-познатите имена,другите са задкулисни и те са от този 1% хора,които държат световното богатсво и власт,те ръководят събитията в света,вой

150

Некъф

преди 4 години

В Италия като бяха с най строги мерки какво направиха. Първенци са мо умирачка.Какво са пожертвали шведите. Като те е страх и си дърт няма да излизаш на вън и готово. Защо трябва да внушавате, че слабите мерки са виновни и трябва да затваряте младите заради старите!

149

Анонимен

преди 4 години

Дай ми логично обяснение, защо в Израел е забранена, след като там е измисленаБожке господи, откъде си взимате информациите за конспиративните теории? Поне два мобилни оператора в Израел в момента предлагат 5G и мрежата продължава да се строи. Да не говорим за израелските високотехнологични иновации. 5G се строи от китайския Хуавей, които досега само в Европа имат договори с 47 мобилни оператора, а общо с 91.

148

Анонимен

преди 4 години

3000 души у нас умират за 10 дена, а сме доста по-малка страна от Швеция.Починалите възрастни с Швеция са 30%, останалите 70% са от новите шведи, дошли от Азия и Африка.

147

Анонимен

преди 4 години

Според вас възрастните хора искат младите да си стоят по къщите,така ли? *** някой специално ли ви упълномощи да пишете тия глу пости или просто се правите на интересни?

146

Грешка ли?

преди 4 години

Това си беше студенокръвен добре пресметнат ход за освобождаване на парични средства и използването им за "по - важни " проекти.

145

Анонимен

преди 4 години

До ОСВЕДОМЕНКакво си учил и какво работиш, "будителю"?Питам, защото не искам да ме будят сервитьори, миячи, продавачи на каса и пр.

144

българин

преди 4 години

До: проверете си фактите (номер 145)Ми нали това казва и Мангъров!Но "материалът" слуша Винету!

143

Анонимен

преди 4 години

До Проверете си фактитАма преди да си "проверите фактите" трябва да се научите да мислите. Нищо де, в следващия живот.:))))

142

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

До AZБУДИМ УМРЕЛИЯ ОТ ГЛ У П О С Т БЪЛГАРИН - АМА ТОЙ НЕЩЕ.....

141

Анонимен

преди 4 години

До: номер 123Пий белина и ще се оправиш!Тя лекува и ревматизъм - на 40-тия ден, тоест на панихидата ти ще ти мине!5G обхватът е нейонизираща радиация.Докато ултравиолетовите лъчи от Слънцето са йонизираща радиация.Затова дерматолозите предупреждават да се пазим от прекалено излагане на слънце, поради риск от рак на кожата!!!Ама то продавачът в хипермаркета, тираджията, охранителят в мола - всички те знаят повече от лекарите!

140

Проверете си фактит

преди 4 години

Швеция - 10 милиона с 3500 умрелиИталия - 60 6илиона с 31000 умрели Ако Швеция беше с населението на Италия щяха да имат 6*3500 = 21 000 смъртни случая!!!Извод??МЕРКИТЕ УБИВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ВИРУСА!И в Швеция и в Италия процента на умрели са предимно Възрастни или хора с предишни тежки заболявания! Поставете Възрастните хора под карантина. Никой не иска Баба му да умре, за това не ходиш при нея и има телефона.Защо здрав млад прав човек да не ходи на Работа? Кой ще плаща пенсиите?

139

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

ЩЕ Я РАЗСИПЯ ТАЯ ДЪРЖАВААЛЕ АЛЕ АЛЕ

138

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127така са започнали , четете - убивали са първо собствения си народ, възрастни, болни хора

137

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

КРАТУНА ЩО ЕВРОКОМИСИЯТА ПАК НИ ПОДХВАНАОТГОВАРЯЙ ***

136

анонимен

преди 4 години

стига с тези червени бе...............светът се свърши, те само за това говорят - много си изостанал

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 133Не искам да те плаша, *** някои хора тук (и не само)още си живеят с разбиранията от времето когато Работническо дело си беше официоз.

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 137Още един който ще ходи да обяснява на родителите си, че му е все тая за тях стига да си получава заплатката.

133

Анонимен

преди 4 години

3000 човека умрели разбираш ли, и голям провал. Изненада пичове, хората умират в много по-големи бройки от доста неща,А шведите си запазиха икономиката поне доколкото може.Кой се е провалил значи?

132

усещане

преди 4 години

Има в ЕС два вида държави едните имат, условно казано, усещането за нещо или им се казва, че трябва да го имат, а други по- така държави са си присвоили правото да мерят "усещането" за корупция, бизнес среда, вируси, и каквото се сетите. Да ти мерят усещането не е като да го има наистина това нещо дет го "мерят", но като ти го повторят сто пъти и те поомачкат малко то си е същото все едно, че е така. Та откога шведите са от тия, на които им мерят усещането?