18

МНЕНИЕ

преди 4 години

Да допълня още един ФАКТ - Англия НЕ е част от Европа , и има Територия КОЛКОТО Република България .

17

голямата лъжа

преди 4 години

Русия отдавна не е Европа. Не знам защо обаче тоз стенвестник всеки ден по 4-5 статии пише за Русия,коя от коя по отвратителна.То не беше скачащи от прозорците медици, лекари без маски и т.н. щурутии. Нали сме НАТО и ЕС?Къде са ви статиите за братска Америка.Положителни ги пишете.За Англия?Нищо. Само в Русия има коранавирус и заразени медици и то без маски.200хил. заразени и под 2000 умрели. САЩ и Англия срещу *** да бягат не може да го стигтат с техните десетки хил.трупа.Истината боли-нали!

16

МНЕНИЕ

преди 4 години

Новината е написана с ЦЕЛ - да раздели Европа от Русия .Глупавото в Новината е - Русия е част от ЕВРОПА , и то близо 80% .Ако не вярвате е ваш Проблем - има География .

15

Анонимен

преди 4 години

Братята американци не дават те казват, че най важната цел им е Европа и Русия да не се обединят ,защото това ще доведе до това Америка да не е най голямата икономическа сила,а Европа да стане такава, а Европа не е Китай веднъж докопат ли се нямат спирачка.Мислите че е лесно стане ли това Америка без да се замисли ще обстреля с ядрените си глави противника които си мисли да го изпревари, важните цели си оправдават средствата.

14

Анонимен

преди 4 години

Оссрани русофили, обаждат ли се внуците от Америка, а?Или са плюли на вас?

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21А на теб какво ти пука на кой му пука бе,*** червено!?

12

прав си

преди 4 години

До Тук куку, там кукуПонякога влизам в техни сайтове и направо не вярвам какъв великоруски шовинизъм ги тресе!Ние,българите,сме били "непослушни",и за това сме "предатели"!България в момента била "фашистка държава",която била "неблагодарна на ОСВОБОДИТЕЛИТЕ СИ"!И всички здраво тъгуват за "великия Съветски съюз"!Просто усещам как полека започвам да ги намразвам!

11

Анонимен

преди 4 години

Европа и Русия - достатъчно ясно, че Русия няма нищо с Европа.

10

Слава Україні

преди 4 години

Украйна е Европа, а Крим - Украйна!Завинаги

9

Анонимен

преди 4 години

Тъй, тъй, никога да не забравяме, че фашистите са НАЦИОНАл-СОЦИАЛИСТИ по същността си!Никога!

8

Русия

преди 4 години

Никой не е забравен,нищо не е забравено......

7

И сега

преди 4 години

В центъра на Европа има държави в който се честват помагачите полицай убийци помагачи фашистите по време на окупацията,Латвия,Литва и Естония. А в Украйна има фашистки партии и организации!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Му те всъщност почти всички са симпатизирали на фашистите и Хитлер докато не е изгубил войната.След това всички се надпреварват кой е най-върлият антифашист,антихитлерист и кой е пострадал най-много.Ама и той тъпичко парче излязъл.По едно време кажи-речи е завладял половин Европа без да има чак такава съпротива като в месомелачката на източният фронт.Трябвало е да спре до там но не се е случило.Всичко щеше да е много по-различно ако беше направил това.

5

Тиква

преди 4 години

Европа ха,ха,ха и краварите, когато изхода на войната станала Ясна,тогава и отвориха 2 фронт, както Били сви Лицемерни и подли,такива и останахте,жалко ми е за Българи,че нас ни управлява същия лицемерен и алчен ***-тулупо-Тиквун.

4

Totenkopf

преди 4 години

Днешната доза проруска пропаганда.

3

Тук куку, там куку

преди 4 години

И този говори колкото да не заспи - всички политически групи в неговата страна са му криви, само той целият в бяло. Типично за съвременните руснаци, с чиито ежби и скандали в техния нет се забавлявам понякога. Леви, либерали, путинисти, смахнато православни и т.н. не знаят какво искат и от кого, но знаят колко са велики и как целият останал свят им е крив. Държат се еднакво грубо и вместо доводи еднакво си служат с демагогия и селски псувни. Всички до един си останаха колхозници.

2

Лицемерие

преди 4 години

А защо Европа търпи и подкрепя Украйна в която по улиците маршируват фашисти,и фашистки отряди избиват мирни хора в Донбас?!

1

Анонимен

преди 4 години

Ще ви се!!!*** в ада със скорост 11 хил. на ден!