87

До 91

преди 4 години

На какви субстанции си...

86

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Не, не е същото. Беше критично в началото, сега всичко е нормално. За разлика от Русия.

85

Анонимен

преди 4 години

над 5 до 10 милиона са болни там починалите са 1 милион и бързо растат, други просто умират от глад в москва ги зариват в общи гробове в парковете но вече няма места и ги палят на клади това е нещо ужасно

84

Анонимен

преди 4 години

До До 75/82И като отиде там какво, Путин лично ще му каже какво крият ли?Броя на критичните им стои на 2300 от 11 дни, когато имаха с 90 хиляди по-малко заразени. Знаеш ли какво означава това?

83

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз

82

До 84

преди 4 години

Хубаво де.... Аз пък не вЕрваме на данните за починалите във "великите" демоСрации.... Имам съмнение, че изкуствено са завишени заради едни милиарди....

81

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, в България не е ли същото ?Вижте колко медици има вече заразени. От много болници се обадиха, че нямат защитни облекла. А, там, където бяха доставени стана със закъснение.За да им се затворят устата обаче още на първия медик, който се осмели да каже истината му повдигнаха обвинение от прокуратурата и му сложиха 50 000 лева гаранция.Хубаво е, преди да забележим треската в чмуждото око, да видим гредата в нашето.

80

179

преди 4 години

Истината за велика Русия. Всичко там е на такова положение. Само пред камерата се издокарат и толккоз.

79

Дидо

преди 4 години

До СериозноАко следиш официалните данни, би трябвало да ти е направило впечатление, че повече от седмица от руска страна даваха информация само за новозаразени, но не и за починали (не 0, а NULL, ако разбираш какво означава това) и бройката им за починали стоеше непроменено много дълго време. Не се наемам да казвам конктретни цифри, но това което е публикувано в момента в гугъл (1723) е много далеч от истината.

78

Шоу

преди 4 години

Глупости и лъжи за вярващи *** ***...

77

До 75

преди 4 години

Като не вярваш и не те интересува, че починалите в Русия са под 1 процент, отиди там и провери, ако те интересува! Аз пък не вярвам и на официалните данни за починалите в "честните" и "чисти" демокрации... Например вчера имаше репортаж от Англия за болница за 4 хил. болни, през която до момента са минали.... 20 пациента! Има нещо много гнило в истерията Ковид!

76

5

преди 4 години

До Анонимен77Ааа,като ти монтират чипа у тиквата ще се осъзнаеш.Моля насекоми с мозъчен ганглий между ушите да не коментират.

75

Анонимен

преди 4 години

Под светлото ръководство на партията станаха за съжаление.

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Българските русофили, най-големите русофили.

73

Анонимен

преди 4 години

До ДвуличиеВ САЩ лекарите умират, но никой не го крие. Не се криеше и когато имаха недостиг на респиратори (вече нямат). Блатная е тази, която отрича всичко. Вие не сте добре, да си кривите душата пред очевидни проблеми. Срам.

72

Анонимен

преди 4 години

Нашите *** - най ,, евроатлантически'' *** !

71

Анонимен

преди 4 години

Светът се оказа неподготвен за такава зараза.

70

Анонимен

преди 4 години

До 69Не беди толкова сигурен ,че починалите са под 1%,защотона руската статистика вяра не може да се има.

69

Двуличие

преди 4 години

Пак ли плюете по Русия. Лекарите в САЩ не умират ли? В коя страна са най-много починалите в Русия или САЩ? Мисирките прекаляват с глупава пропаганда. В мен предизвикват обратен ефект.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66"Вижте снимката на статията......тези крепостници са останали в 1945"Тая "фреска", символ на новия руски комунизъм, сигурно е струвала колкото един два респиратора, но е по-добре да има пропаганда, а не респиратори.Между другото, не се ли хвалеха българските русофили, че в Русия имало даже прекалено много такива респиратори? За какъв недостиг говори тая клета шефка на клиника? Тя не знае ли, че форумните русофили имат всичката информация нужна за "ограмотяване" на хората?