147

Анонимен

преди 4 години

Ами като награждават с пулицър русофобията така ще е... ще има много статии и кандидати за награда Ненормален свят Свят на фейка и на нищожествата

146

Защо ли

преди 4 години

Одобрението към руския президент Владимир Путин е спаднало до 59 процента през април от 63 процента през март. Това е най-ниският рейтинг на Путин от над две десетилетия, заяви провелият анкетата Център Левада.

145

Зозо

преди 4 години

Поели са към путиновия рай. Така е в сталинската диктатура.

144

Анонимен

преди 4 години

Човечеството се е засилило към логичният си край.Не можеш с десетилетия да живееш сред лъжи заблуди и нищоправене и да очакваш добро резултати.Времето за плащане на сметката след бруталното безмозъчно оливане дойде.

143

Истината

преди 4 години

"Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е Слънцето"Стара финландска поговорка

142

Истината

преди 4 години

Това,че някой пише на кирилица,не означава,че е българин.По вестниците е пълно с хора,които никога не са стъпвали в България или вече нямат нищо общо с нея.Освен,че си изкарват прехваната с тролене на кирилица.Македонски сърболяци,възродени турци,руснаци,новоамерикански помаци и т.н...

141

Анонимен

преди 4 години

Пили са белина вместо водка

140

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно дело на Шорос, а защо не и с подкрепата на Костов?

139

Анонимен

преди 4 години

Жоженцата са изключително отмъстителни и подли!Все пак, да не забравяме откъде са тръгнали и КОЙ ги издигна във властта......

138

Червен каскет

преди 4 години

ЦРУ ги е убило,за да злепоставят Негово Величество и необятната руска глътка!

137

Е

преди 4 години

Разбрали са,че няма да има Парад и не може да видят Генерал Радев!

136

Докъде се докараха

преди 4 години

Лекарите им масово се хвърлят от прозорците с два-три ножа в гърдите и дупка между очите.Сигурно е от щастливото 20 годишно благоденствие под управлението на високия рус мъж с жълтите обувки.

135

Кремъл

преди 4 години

Който не изпълнява,скача...сам.

134

Анонимен

преди 4 години

Виновни са руските ч,угуни,че търпят да се подигравата с тях !Мъже-алкохолици,жени - всички ги знаем! Оня ден се самоубива милиардер на 89 място по богатство в Русия.Представете си за какви грабежи става въпрос.В тази богата на ресурси държава покупателната способност е по-малка от тук!Имам близък в Петербург,живеят по-бедно от нас!С малко,но по-бедно! Е,кой им е виновен? Едно време тук над 2 милиона свалихме комунизма по улиците,те като им харесва да падат от тераси,да си мислят,че е случайност

133

До 164

преди 4 години

Е,всеки ден НЯМА паднали хора от терасите в България ! Едно е дете да падне,друго-зрял човек ! Интересно е също,кога за последно са падали за такъв интервал от време трима медици ! Пич,конспирация е всичко друго,но не и каквото и да се предположи за тези инциденти.Ако ти ги наричаш СЛУЧАЙНОСТ,говори много лошо за теб. Промит мозък !

132

Анонимен

преди 4 години

Техния Гешев само им се обажда по телефона и като знаят как е в тюрмата сами скачат!

131

Анонимен

преди 4 години

Тойте далеч от русия!

130

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И Путин е същият слуга на световния елит като западните му колеги.Затвори народа си по заповед. Държи го затворен и злоупотребява със страховете му.Защо обаче се смеем на руснаците.У нас не беше ли повдигнто обвинение на лекарка, която си позволи да каже, че няма достатъчно предпазни облекла за колегите и ?

129

Гей Наф Тронс

преди 4 години

Пишете ги курона гирос и закривайте сличея.Следовател Путьн,На вашите услуги!

128

На 99%

преди 4 години

И Ким беше уж мъртъв, и Хилари уж щеше да спечели, и колко много фейкове, та после се пише наобратно, а няма един осъден джурналист. Като искате да пишете за убийство да се бяхте погледнали как убивате журналистиката. Зодии врачки слухове официоз. Фактологията как са у нас болниците та бълват зарази не е интересна, някъде другаде да пишем че уж имало нещо, после да отричаме, нали така, драскачи на дребно?