169

Анонимен

преди 4 години

БОЙКОВЧЕТА, ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ НА ИДИОТСКАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ПОЛИТИКА.

168

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПендо наказа боко, който се оказа слаба ракия

167

Анонимен

преди 4 години

Пендо се оказа слаба ракия. Призна, че Гоце Делчев е българин, но не му стига смелост за повече. Македония има нужда от по-смели политици. Иначе я чака подялба между Велика Албания и Велика Сърбия.

166

Анонимен

преди 4 години

Македонския език е исторически дефект

165

Аноним

преди 4 години

До АнонименСтига сте мацали българската история с измишльотини, защото нямаме никакви доказателства,ама никакви сериозни доказателства ..Ама ти сериозно ли ? Искаш доказателство ? Нямаш проблем. Надявам се че акъла ти стига да потърсиш в гугъл скитско писмо от тогава и да го сравниш с прабългарски писмен документ от същата епоха . Дори и ти ще видиш разлликата .Прабългарите не са скити а отделна етническа група . Да, били са номади както и всички други там и за това са ги бъркли със скитите.

164

Анонимен

преди 4 години

Не им трябва европейски съюз. Европейският съюз ВЕЧЕ на никого не трябва.

163

Анонимен

преди 4 години

Разпенил се е не на ЕС, а на нас.Той си мисли, че като се пени някой му се връзва.А си мисли така, защото бяхме прекалено меки с тях и им отстъпвахме за всичко, и танкове им дадохме и какво ли не.А македонците са такива, че подадеш ли им пръст, ти захапват ръката до рамото.Ама не! ДО ТУК БЯХМЕ!

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 199Да ги поканят бе Само че тогава не се знае чия шапка ще накривят. И албанците им стигат. Крайно време е псевдо македонците сами да се спасяват. България повече не може да ги мисли. Те самите не мислят за себе си. Влизат в конфликт точно с този когото не трябва. И то защо - защото ги гони параноя. трябва да проявят малко доблест, да признаят истинските факти и да продължат напред, но къде ти. Истинският македонец навремето е имал доблест а не това днешното.

161

Брюкселска зелка

преди 4 години

Хахаха. Ама тоя да не е решил че в Евросъюза МУ СЕ МОЛЯТ да се присъединят към Македония , че така се е разпенил. Ако искаш . Или изпълняваш всички изисквания и след пробен период ставаш кандидат-член на Съюза а по късно и пълноправен член ... или си стоиш отстрани и гледаш как народа ти намалява , докато си вади български и гръцки паспорти уверявайки всички че няма нищо македонско в тях а са чистокръвни българи и гърци .....

160

Анонимен

преди 4 години

Ами ръчнали са ги и са им платили от Русия и Сърбия да се репчат и те се репчат.Ще ни накривят капите като не влязат в ЕС.От Македония до сега сме имали само неприятности.Да не споменаваме колко българи, включително и Гоце Делчев измряха за свободата им.Те си мислят, че като не влязат в ЕС ще се разревем.

159

Анонимен

преди 4 години

За всичко са виновни нашите политици,защото не защитаваха интереса на Република България!То не бяха подаръци танкове,които после макетата продадоха в Африка!,То не бяха ходатайства, то не бяха компромиси ,създадоха и комисия която да изглажда недоразумения!От тези неща Ние нямахме нужда,България има интерес твърдо и ясно да постави своите виждания ,като подчертае ,компромиси не правим!Както те казват ,че нямат нужда от ЕС,така и Ние нямаме нужда от РСМакедония!

158

Анонимен

преди 4 години

Да вземат да си кръстят тъпия диалект на Северно Македонски, та да им пасне на измислената държава.

157

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска да ви взима българския език. Дишайте спокойно.

156

Анонимен

преди 4 години

Разликата между българин от Македония и северджаните вече никак не е малка.Българинът от Македония може да прочете в оригинал документите на ОРИГИНАЛНОТО ВМОРО не на сръбските креатури у Скопя.Когато чете оригиналните документи на ВМОРО българинът ГИ РАЗБИРА НА 100% ЗАЩОТО СА НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ КНИЖОВЕН ЕЗИК И ВЪТРЕ 10000 ПЪТИ СЕ СПОМЕНАВАТ БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРСКО,БЪЛГАРСКИ НАРОД!Северджанина НЕ РАЗБИРА ОРИГИНАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗАЩОТО Е ОТВИКНАЛ НА БЪЛГАРСКА РЕЧ А САМО НА СРЪБСКА.Затова не сме ВЕЧЕ едно

155

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 197Pitay za TANRI bez G

154

Един Българин

преди 4 години

До 183Те помаците милите, са по-объркани какви са и от македонците. В България за това са виновни както турската пропаганда, така и комунистите с техния измислен Възродителен процес. Все пак , въпросът тук е какъв е македонския език и има ли въобще такова животно.

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 185Айде сега нямаме нужда от псевдо политически анализатори които вечно са наясно какво е казал този или онзи Кой е този геополитик, а? Ще прочетем ли някое име все пак? Много е вероятно този геополитик да е някой тук коментиращ само че това да е казано в друг контекст а не като злобарска изцепка в каквато го превръщаш ти. Нашето момченце тука дето пише на изкълчен български и ти можете да се целунете защото сте братя по тъпизъм. Да.

152

Анонимен

преди 4 години

Da ne se okaje zaradi inata na bulgarite za ezika i otkaza da priemat v evrosayuza makedoncite da pokanqt turcite za priyateli kakto se govori

151

Анонимен

преди 4 години

Язикот им е СЕВЕРНОМАКЕДОНСКИ както българският е заради името България,както сръбският е заради Сърбия,както гръцкият е заради Гърция и т.н.Не е истина че джазикот е на основата на говор от Егейска Македония,там не разбират скопската посръбчена форма на язикот.Диалектите в Солунско например са ИЗТОЧНОБЪЛГАРСКИ както например е в Гоцеделчевско където говорят като в Стара Загора а не както в Банско или Разлог!Етничките северджани НЕ СА БЪЛГАРИ защото са сръбски коп..лдаци и говорят полусръбски!!!

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 187Стига измишльотини, моля. TANRGI.... спри, моля, това не е сериозно. Питах 3 турчина току що - никой от тях не знае такава дума....