550

Анонимен

преди 4 години

*** махат някой окончателно и безследно, затова им изглежда крайно подозрително, че Мутавчийски не им предава лично цифрите за деня. Чак избичиха сланината да пита и да се чуди публично какво става. Нищо не става, моме, потапяй се обратно.

549

Анонимен

преди 4 години

Голям страх ги тресе от Генерал Мутафчийски.Освен ,че е генерал е и Професор.И човек с мноооооого впечатляваща биография. Разбирам ги .Нормално е да се страхуват от него.И по време на "социализЪма" кадърните хора не ги харесваха.Само,че сега времената са други.Не случайно ТОЙ е начело на Щаба.

548

Анонимен

преди 4 години

Смятай, щом тая близачка на жезъла на поп Кирчо Милиционера са я изкарали на светло, за каква деградация при кoмyнизите говорим!

547

Факт е, скриха го

преди 4 години

Факт е, че можеха да му дадат на проф. Мутафчийски възможността сам да обясни защо се прекратяват брифингите.Но тъй като го казва Илияна Йотова, всичкото гербаджийски *** се е вдигнало да пише каквото му дойде.А Бойко реагира на всичко, което кажат от президенството (независимо за какво става дума) като че ли е призив за държавен преврат.

546

Анонимен

преди 4 години

Махнаха ли го тоя бе? Ти да видиш! Вярно, че нито веднъж тия канали не са пускани вкъщи, но се радвам, че няма да трови хората от екрана и да им пулни главите с апокалипсиси всеки ден.

545

Анонимен

преди 4 години

Мис Пиги

544

Тонката

преди 4 години

Е затова гласуваме на избори за Бойко и ГЕРБ,защото другото е талаш:):):):)До вчера реваха Махнете Мутафчийски от Телевизиите,а днес,защо го скрихте от телевизиите?:):):):)Така избори не се печелят:):):):)

543

Шойгу

преди 4 години

Румен е пиян и шипара го замества

542

Оруел

преди 4 години

Махат плешивият ***,а някой си там пак ще чете стъкмистиката???Ама ще е без журналисти??? Няма цензура а??? Гарантирано от г.р.об. и бой- че- Ун!!!

541

Щабът

преди 4 години

Си функционира, както досега просто няма да се дават брифинги, както досега.

540

Тонката

преди 4 години

Допреди няколко дни"Що ни го натрапвате този Мутафчийски по няколко пъти на ден по телевизията?"Днес "Що го скрихте този Мутафчийски":):):):)Стари,мазни партизански номера:):):)

539

Анонимен

преди 4 години

До амииииНикъде по света няма такава практика, може би защото хората по света разбират какво значи ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ мерки. И защо това да е отговорност на Правителството. Изпращат хора да ги проверяват дали спазват карантината: една буля отишла на гости, друга да се види с приятел в съседен град, трети незнамсикакво си. Какво искате да направи правителството: да сложи под един полицай пред всяко жилище с карантиниран ли?

538

Анонимен

преди 4 години

Герб-калинка до калинка, бушон след бушон.И това са само "видимите резултати", а невидимите, просто не ми се мисли.

537

Shark

преди 4 години

Ген Мутафчийски беше най-грозно употребен от Бойкои ГЕРБ и сигурно е станал неудобен с нещо и го изхвърлиха. Типично по герберастко-комунистически недостоен начин.

536

анонимен

преди 4 години

То, комунистите, все конспирации търсят! Досега се излагаше така наречения президент Радев, сега дойде ред на вицето! Червени, прости кратуни!

535

Финансист

преди 4 години

Детелин е, детелини. Аз ви търсих по безкрайната земя ! Дидо ми е голям приятел, а от доста време е шеф на Ловешкия затвор. Дидо, ще те покривам, но само ако вкараш политиците на България там, където им е мястото ! Помниш ли когато играхме във Варшава. Thank you Mr. R a d k o M i t o v for your competence. Дъжд вали, а ние тичаме. Сняг вали, а ние пак тичаме. Ще изгрее слънце, а ние пак ще си бъдем същите хаймани на Ловеч !

534

Бива,ама цял вол за

преди 4 години

Цялата карирера на Тиквун е такава - употреба на хората като парцали и хвърляне в кошчето. И като пожарникар,и като каратист,и като МВР-еец,и като министър-председател. Който се е докоснал до него ...всее изгорял- и колеги,и мафиоти, и професори,и службогонци. Генералът явно се усети,че го хлъзгат по пързалката. Сигурно разбра това,когат Тиквун не му даде стола си на една от пресконференциите.То бива нарцис и суеверие ама.....

533

Анонимен

преди 4 години

Кой е по ***? Борисов или Караянчева? А сега де.

532

Анонимен

преди 4 години

Махнаха говорителя щот му завряха щепсела.Заради смелата акция на Щаба скурана вируса От понеделник всички глобени и опсихясани може де се струпат пред елитните адвокатски кантори за подаване на лични и колективни благодарственни искове към членовете и сътрудниците на изискания Щаб, които ден не спаха и нощ на дремнаха за да ни разказват сутрин и вечер за Баба Яга и смелата им и плодотворно работа скурана вируса.

531

Анонимен

преди 4 години

По-долу чета коментари от очеивдни ГРОБари. Тикви безздарни, нито съм от БСП нито от нео-мутренската ви фашистка партийка ГРОБ.Всяка критика, всеки пръст към вас и 2ките които ви се пишат са комунистически истерии или образ на Путин в мъглата.Разберете, че колкото повече говорите за червени и розови докато ви набиват начетата, толкова по-жалки сте.На следващите избори ще го разберете.