486

Анонимен

преди 4 години

С Кофопомпаджията, о я Бай *** със сланинестото шкембе, какви е из път дял по въпроса?

485

xmmm

преди 4 години

оставете българите на герб,добре се грижи за тях,в БГ и без това са останали само мутри, вече с власт, и страхливи и *** мижитурки по институции да ги обслужват, много малцинства, за които се полагат големи грижи, всичко друго е избегало отдавна. Българи са само тези извън България.Въобще не ми е жал за останалите в БГ,държат си герб щото знаят че никой няма да ги набута по администрации с тия качества,затова си харесват герб,харесват си неграмотния Пунта Мара дето и български не знае и работи за американския и чужди бизнеси,нека е.

484

Анонимен

преди 4 години

Премиера ни е честен стига клеветяхте!

483

Глас за промяна

преди 4 години

На Дондуков при Румбата има около 300 души - повечето бивши ченгета от ДС . Единствената им работа е как да провалят Европейския път на България и да ни върнат в мечата хватка на Кремъл. Затова се опитаха да пробутат второразрядните грипени - по-слаби от руските мигове.Затова Румбата ще ходи на 9-ти май на Червения пощад.Затова сега са против Еврото. В БНБ има 2-*** " специалисти" от квотата на президента, които действат против еврото.

482

Анонимен

преди 4 години

До 521Ами същата реч ще дръпне, но с променен словоред.

481

Анонимен

преди 4 години

85 хиляди от останалите без работа по вина на ГЕРБав Ганьос да се съберат пред Парламента и ГЕРБавите са напълнили гащите!

480

Анонимен

преди 4 години

Този шофьор на парашут, ако беше Премиер на България, неговите избиратели да са го изгонили до сега от Министерския съвет !Само да скъцаш през зъби като ръждясал съветски танк катастрофически тиради, а нищо да не предлагаш си е жива Пандемия !

479

Анонимен

преди 4 години

Въх , Президента бил взимал 12000 и нищо не правил , ами живеем в свободна страна уж , никой не ви забранява да се кандидатирате за Президент и ако ви изберат и вие да взимате такава заплата. Единствения ми упрек към Президента е , че за момента се ограничава само с говорене и не се възползва от реално дадените му правомощия в законите ни. С нетърпение чакам Борисов да се кандидатира и да видим колко гласа ще събере в лично качество. :)

478

Анонимен

преди 4 години

Борисов да плати от банковата си сметка на работниците, които изхвърли на улицата.

477

u2

преди 4 години

Нищоправеца пак изпълзя от дупката си...Вече омръзна на всички с празните баналности които дрънка!

476

Анонимен

преди 4 години

Тук налазили пак жалките червени ***,пак сипят глупости-или някакви лозунги за прецедента,които нямат връзка с реалността или наричат другите *** на ГЕРБ,за да може да обезценят мнението им. Ами не,не е нужно да харесва някой герб, за да не понася този продажник,който е единствено проводник на кремълските домогвания тук

475

Избирател

преди 4 години

1 май 1876 г. е денят, в който избухва Априлското въстание. Нямаше ли някой червен шаман да го припомни това на Радев и Нинова. Ама нали трябва да се плюе по правителството, денят на труда е по-подходящ за целта.

474

Анонимен

преди 4 години

От тоя льoльо и чeп за зеле не става!

473

Пешо

преди 4 години

Очевидно целта на *** е да прави изявления по-често от оперативния щаб за вируса и да отнеме първенството на Мутафчийски по популярност. Дерзай, Радев, дерзай!

472

Анонимен

преди 4 години

Т.Ж.Радев, като немаш пари, ти си нищо...а на гол тумбак чифте пищови, ама и тях ги нямаш !

471

Анонимен

преди 4 години

Няма как да ви харесват хората герберунгели! Ние работим за хляба и за данъци, вие крадете за четиридесетото си поколение след вас!!! Минало свършено сте!Бог и народ е с Радев!!!

470

до 502

преди 4 години

дозата истина ще е точна когато каже всичко за себе си,и за обкръжението си които са само бивши хора от зловещото Д<С>!!!!!

469

Лицемер

преди 4 години

радев, Никога няма да забравиме твоето Предателство ! в такъв страшен момент , на страх от неизвестен вирус, на световна паника - ти се изтъпанчи да Разединяваш народа с цел лична облага и по поръчителство на Олигарсите ,които стоят зад гърба ти !

468

Анонимен

преди 4 години

Шайката на г-жа Лъжа и Дъртосвекърев полага максимални усилия за заразаване на хората.

467

Анонимен

преди 4 години

До 500Абе Ланкоуло, сайта от който се взаимства статията е дъщерна медия и трансвера е регламентиран. Какво те учудва ?