156

Анонимен

преди 4 години

5% от тестираните са положителни. Точно толкова ги смята и доцент Мънгъров -200-300000. За месец и половина толкоз. Ха смятайте с тази скорост колко още тегло ни чака до 60%? 7-8 месеца! Всичко знаят нашите господари но ни лъжат безпардонно за май, юни. Нова година. Това ни чака глад, безработица и масови фалити .

155

Анонимен

преди 4 години

Всички масово пропускаме факта, че за безумния щаб и неговата арогантност, още по-безумните заповеди на Ананиев, лошото състояние на здравната ни система отразено в 12% заразени мед работници, липсата на какъвто и да било план с цели и прогнозни резултати, ужасяващата безработица и скачащите цени, отговорен е човека еднолично разпореждащ всичко това, а именно премиера Борисов.

154

не

преди 4 години

До аз-ът не но може да сме в чистилището, от нас зависи кой трябва да отиде в ада

153

хсплескан

преди 4 години

Стегнете се и стига сте излизали всяка сутрин с глупости.Дайте нормална информация и нека има и неудобни въпроси за фурми и за вътрешноболничните инфекции.Нека има разследване къде са всички дарения и как се ползват.Ясно е че се краде и пак ще се краде. Ама да има и за народа.

152

хсплескан

преди 4 години

гледам я тази статистика и не вярвам на ушите си-примерно Пловдив 7-8 дни или няма или я има по един, я не и сега изведнъж 12!Става вече смешно и ганьовщината съвсем ще надделее над глупавия начин на стъкмистика.Няма как народа да ви повярва и да спазва даже на 89% мерките,препоръчани от вас.Просто вече на децата от предучилищна им е ясно,че не изнасяте реални данни а някакви числа,изсмукани от пръстите.Даже вече има хора дето им предлагат пари,за да се пишат заразени някои болници за пътеки.

151

Анонимен

преди 4 години

до 163(до 155)Алу, докторчето я обясни каква е ползата от носенето на маски на улицата!!!Едно е да ни дават по световните медии че сме загрижени за "раята", друго е наистина да е така!После ще гушнат управляващите едни 10 милиарда, пък ти ще си ходиш с маска като о. вца.

150

аз-ът

преди 4 години

В Ада ли сме ?

149

Анонимен

преди 4 години

Един да е, но да са повече от вчера!Ейййй, не се умориха да лъжат тия!И за след 13 май ли ни подготвят?

148

Анонимен

преди 4 години

Понякога се чудя как сме превзели Одрин... А сега - "Господарю, глобете ни три бона, задето не носим маски!"

147

до 164

преди 4 години

Броя заразени рязко скочи откакто стана задължителна маската, колко пъти ви се казваше, че ползите от нея не са доказани, и че по-скоро вреди... а в Италия и в Испания масово ги носеха. Нещо да кажеш по въпроса???

146

До 164

преди 4 години

Тази няма как да стане,ако на 13 май тая глупост с тези парцали не се отмени лично аз ще си извадя мед. бележка че ми е противопоказна на мед. състояние да ходя с нея

145

Анонимен

преди 4 години

До До 155ТИ *** НА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ЛИ СИ

144

Анонимен

преди 4 години

Нинова досега не е била премиер, та нямаш с какво да сравняваш.

143

Анонимен

преди 4 години

До Защо ? МОЖЕ БИ ЗА ДА НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ И ДА НЕ ПЪТУВАМЕ

142

Свободата, Санчо ...

преди 4 години

Има нещо по-важно от здравето и това е свободата.Това по-добре го осъзнава свободният човек, отколкото робът с робска психика.За българите това не се отнася.Те са си овце от ранни исторически времена.

141

До 155

преди 4 години

Ме ви ли увряха главите, че маските ще са задължителни до изчистване на вируса в световен мащаб тоест до догодина!Точно те ни спасяват сега да не е станало мазало като в Италия и Испания!Носете ги и стига хленчете!Даже малки са ви глобите!Поне 3 бона глоба, защото ти можеш да заразиш някой и да го убиеш а и цялото му семейство! Безотговорни сте!!!!!!!!!

140

Анонимен

преди 4 години

До само да питам ПРЕДИ ДА СЕ ХВЪРЛИШ В ДУНАВА СИ СЛОЖИ МАСКАТА АКО НЕ СИ ОТ ГЕРБ ВРЪЗКАРЧЕ ТИ ЗАЩОТО МУТРАТА И НА ОНЯ СВЯТ МОЖЕ ДА ТЕ РАЗПОЗНАЕ

139

Анонимен

преди 4 години

За какво беше тази кампания за набавяне на обдишващи апарати, при положение, че почти не спасяват от конкретния вирус? Не че по принцип не е добре болниците да имат оборудване. Сега министърът съобщи, че от даренията с SMS-и са закупени респиратори за Силистра, Шумен и Монтана. А защо току преди година-две попиляха специално обновената белодробна болница в Шумен? Нова сграда с модерна апаратура отиде на вятъра.

138

ББ

преди 4 години

До Анонимен Добрутро. Биби такива ги обича щото били интелигентни.

137

Защо ?

преди 4 години

От началото на годината загиналите от Кромид са 65 човека, а от катастрофи 106. Годишно от катастрофи умират 800 човека и 8000 остават инвалиди. ЗАЩО НЯМА ВСЯКА СУТРИН БРИФИНГ ЗА АВТОМОБИЛНАТА СМЪРТНОСТ. Тя е по висока в пъти.