99

Не се извинявай с ЕК

преди 4 години

Не сте поръчали, а сте заявили 1 милион бързи тестове от ЕК и естествено никога няма да ги получите. PCR тестове се купуват от Корея, а не се заявяват на ЕК. Румъния купиха два милиона теста и ги получиха, а ние си играем да поръчваме 20000 теста на месец. След като не може да се договорите с ЮК, поръчайте ги от Русия - или от нашите братя американците.

98

Анонимен

преди 4 години

Това е опашата лъжа. В почти целия свят няма въведени задължителни маски за открито, затваряне на градове и на зелени площи за разходка. Защото всички посочени мерки са безсмислени и направо вредни за здравето на хората, затова.Този човек е забравил, че сме в 21-ви век и подобна пропаганда не върви от десетилетия с наличието на възможности за директно информиране от чужбина. Не може днес да се лъже така, както е било преди 30 години.

97

ДВЕ ЛЪЖИ

преди 4 години

"Борисов: В България мерките срещу коронавируса са най-либерални!В същото време има най-малко починали и болни от COVID-19"ДВЕ ЛЪЖИ, ИЗРЕЧЕНИ НА ЕДИН ДЪХ!

96

Анонимен

преди 4 години

Колко пъти да ви се обяснява?Маските не помагат за защита от корона вирус, но трябва да носите маски, това може да спаси човешки животи!

95

:)

преди 4 години

Това просто не е вярно

94

Анонимен

преди 4 години

В България мерките срещу коронавируса са най-либерални!Българите масово се завръщат в България! Запасите от хранителни продукти са за над 2 години! Пропуснах ли ня'що?:))))))))))))))))))))))))

93

Мунчо

преди 4 години

До Анонимен99Това в този му вид го е измислил или пълен профан, или безропотен изпълнител на социален експеримент за човешко унижение.Като ще се слагат маски, то поне да са обезопасяващи, а не какво да е!Некадърна история са тия калинки.

92

Анонимен

преди 4 години

В България има един заразен на всеки 5000 души, в Италия 1 на всеки 300, в Испания 1 на всеки 200. Мисля, че това е статистиката, която трябва да определя мерките, но ням акой да мисли. Или не искат. Италия отменя мерките и от 01.06 цялата държава ще функционира постарому без училищата. А имат 200 000 заразени.

91

Анонимен

преди 4 години

Човека чел само Винету какво очаквате!?!?!

90

Анонимен

преди 4 години

не съм съгласен с тези намордници,които ни ги пробутват,а уж се отказаха от тях.И сега се очертава да се вечни,независимо че са безсмислени.Това е,което настройва хората.Толкова ли не могат да проумеят,че през тях трудно се диша и могат да "влязат в употреба" само за времето на пазар или услуга в закрито помещение.Не виждат ли по улиците,че маските се носят под носа и като се пипат даже могат да навредят.НЕ ИМ УВИРАТ ГЛАВИТЕ И ТОВА Е.А за да бъдем честни положението е ПАРАГРАФ 22 и май до живот

89

ХМ!

преди 4 години

ДОБРЕ СКАЛЪПЕН СЦЕНАРИЙ НА КАРАЯНЧЕВА И ГЕРБ МИНУТИТЕ ЗА ВЪПРОСИ ДА СА МАЛКО ЗАЩОТО ТЕ НЯМАХА ВЪПРОСИ И НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗЛАГАЦИЯ НА МАРЕШКИ КОЙТО НЕ МОЖА ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА НАПРАВИ КОЛКО ГЛУПАВО НЕ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОЩЕ ВЪПРОСИ КОИТО ИМАХА ОЩЕ ОТ БСП ВЕДНАГА "УМНАТА" ПРЕДСЕДАТЕЛКА ОБЯВИ ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ -ОТГОВОРИТЕ НА ПРЕМИЕРА БЯХА ПО ТОЧНО НЕ БЯХА НА НИТО ЕДИН ВЪПРОС ОТГОВОР ПРОСТО НЕЗНАЕ КАК ДА ОТГОВОРИ -ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ИМА ЕДИН ЗНАЕЩ ПОЛИТИК НИНОВА И МНОГО НЕЗНАЕЩИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

88

Анонимен

преди 4 години

Според данните от Wikipedia:28 April 2020 24 1,128днес са дали бройката направени тестове, и от 1128 имаме 24 положителни, което е МНОГО обнадеждаващо.Само че Генералчето не казва това - то дава бройките от 17 часа вчера + тези 24 от днес, и прави такава мешена скара, че и той не може да се оправи с нея.

87

Анонимен

преди 4 години

Като ги видя ми става лошо.

86

Анонимен

преди 4 години

Това ражда нови мигранти.Грам не им пука, човек. Тях са ги учили, че тази държава им е бащиния и не трябва да дават отчет никому. Даже по-добре за тях - недоволните си тръгват.

85

Шефа от Шефилд

преди 4 години

Абе Борисов постоянно кашля точно като в учебниците по ковидология, изследван ли е, и вторият ми въпрос е, щом кметът на Симитли е под карантина, защо премиерът не е ?

84

до 92

преди 4 години

То той парламента си е жив театър само, че сатеричен

83

Анонимен

преди 4 години

Щом сравнява парламета с театър, няма какво да говорим !Сам си дава оценка !

82

Анонимен

преди 4 години

В Германия няма никъде полицай да контролират. Всичко е нормално, има затворини институции, от понеделник с маски в магазините и обществения транспорт, кое е по-либеролното в България?

81

Анонимен

преди 4 години

Този май наистина мисли, че живеем в Северна Корея в пълно информационно затъмнение за да разберем, че ни лъже или мисли, че сме достатъчно глупави да вярваме на това което ни казва....не знам кое от двете е

80

Анонимен

преди 4 години

Либерални мерки, разбирай "нямаме идея какво правим". В Италия определиха точни дати за потръгването на нормалния процес на нацията. На 04.05 отварят един вид фирми и заводи, на 15.05 отварят друг вид, на 01.06 отварят барове и ресторанти. Тук няма план, няма идея. Ше чакаме да видиме какво ще правят другите, та да попием малко акъл.