12

БХК

преди 4 години

основно щото не правят тестове. И се изкривява манипулативно цялата картина.И защото сме по-млади и живеем по-кратко,съответно преди да стигнем тази рискова група за вируса с 38 придружаващи заболявания сме вече умрели.Но основно заради броя тестове.

11

хегел

преди 4 години

Мислители реалните показатели са смъртност и хоспитализации.Туй че в Италия има 15% смъртност е стат. грешка.И там както навсякъде е 1% а заразените са 2-3 милиота не 150000 както ги отчитат.И д САЩ са 4-5 милиона и т.н. Нищо тайно няма,едни страни като азиатците,Германия и Русия тестват наред и там има до 60% безсимтомни а други като Италия,Испания,Англия,САЩ и у нас само разболелите се.За това тук полвината са в болница при 20% в други страни.

10

Активист на БСП

преди 4 години

БЦЖ, ЦК на БКП и другарят Тодор Живков са тези, които пазят България!!!

9

Анонимен

преди 4 години

СЗО са финасирани от Бил Гейтс Запада са преувеличили бройките и особено САЩ. Краварите искат да осъдят Китай за много пари и затуй са манипулирали всичко и Канада и Англия ще им пригласят. Дано американската алчност не ни докара някоя световна война че и оръжие ще трябва да купуваме пак от САЩ.

8

1

преди 4 години

До Анонимен 6Това със слабата циркулация на белите дорбове счупи тъ*омера.:))))))

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3ще ти го напиша като на бавно загряващ - в Западна Европа хората живея около 83 години, в Източна около 73-74. Сега се сети от къде идва по-голямата смъртност и защо в България живеем толкова малко, а сме толкова велики

6

Анонимен

преди 4 години

Бацко Александър Лукашенко заяви пред своите съграждани, че карането на трактори и активна работа в полето и по нивите, ще предпазят хората от заразяване.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонименхаха, какви глупости само си написал :-О Особено за антибиотиците, където България е на първо място в Европа и навсякъде се дава като лош пример. Или за спорта :) Не забравяй, че България е с най-ниска продължителност на живот, с около 10 години зад Западна Европа!

4

1

преди 4 години

До Анонимен 3Първото ти изречение е вярно. Що се отнася до останалото, единственото за което позна е, че се движат повече и че много възрастни хора живеят в социални домове. Оттам нататък не знам кой ти ги е наговорил тия простотии.

3

Анонимен

преди 4 години

Защото начинът на живот е различен. Помещенията в Западна Европа по-често са големи, без естествено осветление, климатизирани, с много пластмаси. Защото по-малко си гледат възрастните в семействата, а ги пращат в домове, защото повече ползват заведения за обществено хранене и пиене, защото повече се движат в затворен обществен транспорт, защото вземат повече наркотици, защото са изнежени и имат слаба циркулация в белите дробове, защото са тъпкани с антибиотици и други химикали....

2

Анонимен

преди 4 години

Наистина сауната маже да помага за един вид дезинфекция !

1

1

преди 4 години

1) защото са по-малко мобилни, което не позволява на заразата да проникне долкова бързо и дълбоко в обществото2) защото са с архаична социална структура, която самоизолира по-възрастните до голяма степен3) защото НЕ ОТЧИТАТ, а няма как ако не отчитат да се сравняватЗападните държави обръщат и камъка да регистрират всеки случай, включително тези, които потенциално могат да са причинени от вируса без да е 100% сигурно, в Русия от 16 до 36 хиляди заразени имаше 8 критични случая. Разлики :)))