80

Анонимен

преди 4 години

За не разбралите един виц:Жена отива при доктор.-Докторе страдам от импотентност!-Госпожо, импотентност е болест при мъжете.-Да докторе, мъжа ми е болен, но аз страдам.Та когато на български език се казва, че човека е страдал от хронични болести, и не е прихванал КВ, може да си страда, Бог знае колко. Но след симптоми от КВ, вече може да се прави прогноза и обикновено неблагоприятна. Останалите не разбрали умници, да кандидатстват консултанти в здравните организации и да поправят протокола.

79

Анонимен

преди 4 години

"префизвиква атипична пневмония, скапва ти дробовете,"Е да де!Предизвиква ПНЕВМОНИЯ. От нея и умираш, не умираш от вируса!Сам го казваш, но защо навикваш не става ясно.

78

Джордж Лукас

преди 4 години

Междузвездни Войни 92020 година от междузвезния календарИмперията на злото на чело с Джаба дебелия иХунтата на плешивите превзема Земята и е наложен домашен арест!Тук там се срещат джедаи маскирани като борчета и пътни знаци.Но Джаба е безпощаден,глобява нарушителите!Земята е в разруха,но зомбираните гледат от балконите и мучат от глад.Джаба решава да ги доодере и им предлага заеми срещу кожите им!Кой ще победи гледайте във филма Междузвездни Войни 9.Следва продължение

77

до 76

преди 4 години

замълчи, неграмотен си. Ти не разбра ши че вируса префизвиква атипична пневмония, скапва ти дробовете, кислирод и да ти вкарат насила няма как да мине в кръвта. Има швейцарски доклад от 61 изследвани трупиве на умрели с диагноза К19 56 са точно квалифицирани причина К19 нарушена структура на дробовете

76

Хахаххахахххаххахаха

преди 4 години

Банка охранителни фирми коли още не

75

На коя планета

преди 4 години

Ти какво искаш да кара голф2 ли????

74

Анонимен

преди 4 години

До Винету БорисOFFЕ, и?Що си мислиш, че на някого му дреме кой какво къде има или харчи?Само бедняците се вълнуват от възможностите на другите!

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Много си прав човече, куче което не знае да лае само вкарва вълка в кошарата

72

северозапад

преди 4 години

липсват ми коментарите на Някоя си" колко сме *** че се възмущаваме от мерките

71

Анонимен

преди 4 години

Здравейте циркаджии ! какво се оказа, най-много по Великден пътуват шивачките от Плевен и медиците от Видин ;) а във Варна като гледам тая бройка си седи от 2 седмици, там сигурно никой не смее да излезе навънка :)

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Много си прав човече, куче което не знае да лае само вкарва вълка в кошарата.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Дайте точната бройка на хората, които са починали настина от коронавируса.Починал от COVID-19 просто не съществува. Леталният изход е от бронхопневмония - примерно. Нелеталният е с последващи усложнения, често до ниво на инвалидност.Ограмотявайте се преди да коментирате. От вирусно заболяване не можеш да умреш - умираш от усложненията. Усложнения възникват при съпътстващи заболявания или микробна инфекция, която е възникнала поради отслабения от вируса имунитет.

68

северозапад

преди 4 години

До Психиатърсамо че влака ще блъсне нас той ще отиде в Барцелона

67

Анонимен

преди 4 години

добре бе Банско ги пибъркаха за 5 човека, в Плевен , за 3 дни 100 и никакъв нишан от този Щаб.

66

Анонимен

преди 4 години

Ко стане се *** нали врякайте преди 2 дена туй ли е ада дърпахте дявола за опашката.

65

Анонимен

преди 4 години

Каква новина...на 95 г.починал,явно от вироса

64

Анонимен

преди 4 години

Защо не престанат да изброяват като жертви на короната хора, които имат ужасни заболявания!!!! Да имаш карцином на белия дроб и да те обявят, че си с коронавирус като фатален край ! Спрете се ! Дайте точната бройка на хората, които са починали настина от коронавируса. Престъплени е към гражданите на България да бълвате неверни данни !

63

Анонимен

преди 4 години

Хем обясняват как са най-справящите се в света, хем мерките трябва да останат, защото иначе щяло да е ад?! Което ще рече че и сега не се справят, само си правят ПР

62

Анонимен

преди 4 години

А бе аз свърших парите преди десетина дни и сега разчитам на подаянията на жената! Дано се окаже добра и да не спре продоволствията!

61

По-реално

преди 4 години

За ресторантите си прав. За фирмите - само отчасти. И аз не виждам от какъв зор продължава строителството на апартаменти, които е близките години ще стоят празни. Но много от българските фирми работят за чужбина. Там има отрасли, които си работят в момента и други отрасли които започват работа. Най-лошият сценарий ще е да ни отрежат износа заради пик, който те са минали.