74

НАРКОМАНЧЕТО на ЛЪЧО

преди 4 години

личния лекар на БОРИСОВ защо не в затвора за въоръжен обир на бензиностанция преди 2 години. Това ли се опитвате да скриете в ГЕРБ. Че вашите са над законите

73

Валери

преди 4 години

До ПросТоТо. Точно защото е парламентарна република, мнозинството в парламента, ИЗБРАНО ОТ НАРОДА, решава как да се процедира. Когато твоите червени отпадъци спечелят избори, тогава те да решават. Макар че ние добре знаем какво се случва тогава.

72

Чухте ли

преди 4 години

Брадчеда на Бо Тик Вук - Диктаторът Ким Чен Ун е в Кома и ще мре - причината е, че Дебелият Ким, заради Затлъстяването си, претърпял неуспешна сърдечна операция! В Българската - преса не пишат, поне за момента...

71

Анонимен

преди 4 години

Син на милицонер, кадър на БКП и охранител на Тото. Успя да задмине началника си десетократно в потъпкване на демократипните принципи и съспиване на икономиката.

70

ДОЛУ ГЕРБ

преди 4 години

Тази тирания на ПРОСТАЩИНАТА, НАХАЛСТВОТО и АЛЧНОСТТА не се търпят повече. Вместо да пазят гражданите по улиците от наркоманчета и да озаптят развилнели се Ц. в магхалите, носители на ВИРУСА полицаите пазят да не отидат столичани при възрастните си роднини на село или на чист въздух далеч от вирусите и наглостта на БАНДИТИТЕ от ГЕРБ

69

гражданин

преди 4 години

До 66. Искам аз теб да попитам, нормално е детето на съдружнижка на Миню Стайков, основен спонсор на БСП, да се вози дрогиран и да убива?

68

Анонимен

преди 4 години

Не знам още кои са тези ***, които гласуваха за ГЕРБ и им дадоха власт. Грях прибраха, сраха върху държавата. Тези, които гласуват за БСП са същите.

67

До Чиновник

преди 4 години

Ти на хранилка при ГEРБ ли си бе, пoмяp?

66

Чиновник

преди 4 години

До ognyanzБСП като искат да си правят болшевишки постановки, да си ходят на Бузлуджа. Народното Събрание не е място за партийни седенки. Иначе денят за парламентарен контрол е петък. Днес е вторник. Понимаеш товарищ?

65

ПроСоТо

преди 4 години

ГЕРБ блокира заседанието на НС, няма да има отчет на БорисовНЯМА ДА ИМА ОТЧЕТ НА бориссоф!!!!НЯМА ДА ИМА ОТЧЕТ на бориссоф!!!Правете сметка в каква ОТКРОВЕНА ДИКТАТУРА се намираме!!!!!!!!ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА "бавно и полека" се превърна в СОБСТВЕНОСТ на МУТРИТЕ!!!С пожизнен Падишах-цар Боко,известен с прекора "Тиквата"....Айде да ви е честито и да е хаирлия!

64

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам, нормално ли е децата на България вече над медец да стоят затворени, а децата на ГЕРБ да се возят дрогирани из София??

63

Анонимен

преди 4 години

111 място по свобода на словото в света!!!

62

северозапад

преди 4 години

До sante_dogбеше докато Герб дойде на власт сега е еднолична диктатура даже в северна Корея сигурно има повече демокрация

61

Анонимен

преди 4 години

Наглец е и Халваджан. Коментира вчера как седелият 1 месец вкъщи човек със семейството си, нямал право да иде до вилата си въпреки че няма да се среща с други хора, защото щял да зарежда бензин и давал лош пример на съседите си .... Абе Халво, ти какъв пример даваш, като си събрал минимум 20 човека в студио, и нито 1 няма маска на лицето. Освен това зареждането на гориво не е забранено, и дали ще зареди гориво или ще отиде в магазина е все едно!

60

импекса

преди 4 години

Язък . Бях подготвила две торби лъжи, с които да докажа, че бялото което прави Борисов е черно. Сега почвам да обикалям кабеларките на бялата Златка , чалгарката, и моята фалирала.

59

Анонимен

преди 4 години

То с видя, че Борисов няма да се отчита.Ами другари, да се съберем да видим ка Радефф ще се отчете на Решетников. Путин заплашил, че нищо не дезинформираме и този месе ще ни плаща в петрол. Ох боли-37 долара барела. Демек ще трябва да преведем рубли на Русия...

58

Анонимен

преди 4 години

Да прехвърлиш 75 млн. на куха фирма, явно е част от мерките. Всъщност, баш като за умствения капацитет на ГЕРБ си е.

57

sante_dog

преди 4 години

Не беше ли България парламентарна република? Ако ГЕРБ бламират парламента направо да го разпускаме и наесен да избираме нови дето ще уважават конституцията!

56

Анонимен

преди 4 години

Ако управляваха БСП щеше да има хиляди жертви от корона вирус, а държавата щеше да е фалирана.

55

Аз и той

преди 4 години

И това ми било демокрация. Тези от ГЕРБ са много прости и без нужните управленчески качества същества. Отвратили са ме отдавна.