306

Обективен

преди 4 години

Сега България навлиза във втория етап на епидемията - разпространение на епидемията вътре в България. На първият етап заразата се внасяне от чужбина и правителството ни карантинира. Сега на вторият етап правителството може би ще затвори границите. Тези накадърници ни убиват.

305

Анонимен

преди 4 години

От февруари месец съм за мерки ЗА ограничаване на движението и стоене по домовете, само че тази ситуация със София страшно ме разочарова. Тук вече щаба се опитва да накаже хората, не да ги предпази. От благородната цел "искаме да ви опазим" до чисто злобното "а сега да ви видим как ще се върнете". 1,5 милиона хора, много от тях със силни връзки с провинцията и милиони различни причини не могат да се сведат до 2 часа влизане и 2 часа излизане за работа. Можем да се пазим и без тези безумия

304

Анонимен

преди 4 години

Да защо нямало всеки ден да съобщават?За да изглеждали повече откритите случаи и да се образува възходяща крива и пик!

303

Обективен

преди 4 години

Досега вече три месеца не се прилага единствената смислена мярка - спиране на заразата още на границата. Това можеше да стане с реална карантина за всички идващи от чужбина, както направиха други държави и постигнаха добър резултат

302

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 322Ако тестовете са много повече ще се напълнят болниците, след което ще затегнат още повече мерките и пак ще се проточи всичко, защото вече ще има и много заразени лекари с целите си екипи, което пък ще рефлектира върху лечението на хората в болницата. Сега става ли ти ясно или не?

301

Анонимен

преди 4 години

Защо всички мерки, които правителството прилага са все неподходящи за момента, a подходящи мерки няма?Строгостта не е измерител за полезността на мерките, както си мислят онези 80%

300

Анонимен

преди 4 години

абе кво стана с ада? за кога го отложиха? или ние сме в него отдавна.....

299

Анонимен

преди 4 години

ББ се хвалеше,че първи сме взели мерки,обаче другите ни задминаха и вече ги махат.Да не се окаже,че мерките при нас си остават и другите да си пуснат икономиките,а нас да ни изолират да си чакаме пика?!

298

Анонимен

преди 4 години

"Ген. Мутафчийски заяви, че информацията за направените тестове няма да се дава дневно, а на няколко дни ще се опреснява информацията."- Ами то не е лесно всеки ден да ти излизат сметките. Така ще ги гласим един път седмично.

297

Анонимен

преди 4 години

Тази фуражка трябва да бъде съдена за действия срещу националната сигурност на България.

296

Факт

преди 4 години

В Европа по-малко тестове на човек от населението от България има само в Албания, Молдова и Украйна

295

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски заслужава да бъде следващия Президент на България...

294

реалнафантазия

преди 4 години

Едно време филмите се правеха по действителен случай, сега май е обратното.Спокойно си вървим по сценария на филма "Contagion" и май както там само ваксина ще потуши вируса... :)

293

Анонимен

преди 4 години

На щаба си личи вече че се чувстват неодобно, явно четат изблиците на ярост по социалните мрежи.Майтапчийски все още ми е симпатичен, може би защото не говори на уличния език на цар Бойко, но и на мен взе да ми става смешно вече.

292

Анонимен

преди 4 години

26 000 теста за месец извънредно положение са направени.Ако допуснем,че сме 6 милиона души българите и го разделим на 26 000 теста получаваме 230 месеца необходими за да се изследват всички.Това са над 19 години.Ще издържите ли толкова да сте в извънредно положение?

291

Анонимен

преди 4 години

Робчета, как е карантината? Побъркаха ли се вече децата ви от висене по панелките? Спокойно, ще си поседят още 2 години. Майтапчийски обяви, че са направили грешка и адът се отменя за още 3 седмици, с възможност за още 3 и така.. Но всичко си струва - не забравяйте, че от 297 човека, които вчера починаха в България, един е бил с ковид. Вече чувалите за трупове се изчерпват.

290

Анонимен

преди 4 години

Видя се, че пик няма, хайде другата седмица на работа

289

Анонимен

преди 4 години

Това Дупнишко гербаво кариеристче стана за смях и на кокошките на село.Заради него напуснаха всички кадърни лекари от ВМА.

288

Ужас

преди 4 години

До Дивака 339Да, в интензивните има 20-30 човека! На интубация 8-10. И това въпреки, че не се спазва много изолацията, постоянно кацат самолети с **** от чужбина и границите не са затворени. "Невиждана ярост"! "Хладилни камиони, чували, морги!" "В парковете ще се заразите и умрете"! "Чакаме пика край Великден"! "Няма данни за отслабване на мерките, нв гледайте други държави"! "Невероятна борба на първа линия!"

287

Анонимен

преди 4 години

Щом почнаха да въскръсват да свалят извънредното положение.