600

Анонимен

преди 4 години

Движението в Столицата не се променя. Значи ще очакваме нови по стотина случаи всеки ден само от "мегаполиса".

599

Анонимен

преди 4 години

Ум под фуражка не вирее - всеки ден все нови доказателства за тази стара истина.

598

Защо Мутафчийски

преди 4 години

Защото е военен лекар, професор и генерал. Докато Мангъров е педиатър, доцент и анархист.

597

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 780Да не е. От това по леко ли ти става?

596

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 778Много си прав пич,всички тия които реват тук че не ги е страх от вируси,че ги спират да ходят където им скимне са с8ляци. Един по долу който беше доволен че виждаш ли най накрая забранили на софиянаци да излизат от София го попитах къде според него отиват тези които излизат сега от София при положение че всичко е затворено. Ама той в типично с*елски стил се скри и не отговаря защото отговора му е ясен,връщат се по родните си места ето къде отиват тези ,софиянци''

595

бай Анани

преди 4 години

Генерале,Бойко,Ананиев,грешка направихте още в първия ден на мерките.Хубава беше първата забрана за прекратяване на работа на всичко,за движението,за термометрите и тем подобни крути мерки.Хората възроптаха но точно след 2 часа взеха да разбират-роптаят си ама ...разбираха какво става.После вече,дойде вашата грешка-ОТПУСКАМЕ,да работят баничари,пицари,дюнрджии,кебапчий и какви ли не.ДЕКЛАРАЦИИ-пълни глупости.Създадени хората да си съставят свободни съчинения.Сега ще се съдим.След дъжд,качулка.

594

Анонимен

преди 4 години

Само да кажа на генерала, че на автогарите и гарите, не само в София, ами в цялата страна няма никакъв, абсолютно никакъв контрол. Всеки си пътува.

593

Анонимен

преди 4 години

София не е МЕГАПОЛИС и никога няма да бъде.

592

Анонимен

преди 4 години

До 775 koko3С нашия олиго*ренски "матрЯл" не можеш се разбра. Преди хората не умираха,че сега е паника, ужас! И естестено народа ни обожава да е тъпкан и манипулиран. Да го държиш в страх и ужас е най-лесният начин. Тук една *** в блока маже вратите с белина, ще ни удуши всичките! Обяснявам, ама въобще не и влиза в железобетонната глава.Тъй че си пази нервите, няма смисъл. От това народ не става.

591

Анонимен

преди 4 години

Всички, които недоволстват, че не могат да напуснат София са селяни. Селяни, които отиват да ядат и да пият. Нещо, което точно в този момент не е нито християнско, нито е черта на един гражданин. Слагайте ми минусите, но селянията не можете да си скриете.

590

Зозо

преди 4 години

До koko3Добре, пътувай. После да не плачеш тук.

589

Шопите

преди 4 години

Шоп - това звучи гордо.Смешни се едни тук дето си мислят, че шоп е обидно. Шопи са хората в западната част на България и източната част на Сърбия. Това е т.нар. Голям Шоплък. Почти 1/3 от територията на България е населена с шопи. В София относителния дял на шопите е малък, заради преселението на всякакви провинциалисти в София, вкл. и заради войните. Шопите са свободолюбиви и горди хора и даже по времето на турското робство са си извоювали уважението на властта и са имали различни привилегии.

588

koko3

преди 4 години

Допълнение: за нещо, което не съществува напрактика като опасност. И това отдавна се доказа от световните медици, учени, анализатори, статистици, а вече - както много добре знаете и българските лабораторни лекари и вирусолози го видяха и заявиха. Това, че се правите, че не ги чувате и че очаквате хората да гледат само промивката по БНТ и другите казионни медии, няма да ви помогне да заблудите някои с тия измислени "опасности".

587

Анонимен

преди 4 години

До 771Тва да не е Ебола бе пич. Нещо си се объркъл.

586

Зозо

преди 4 години

До koko3С кеф ще гледам по ТВ как жандармерията ви насира на площада.

585

koko3

преди 4 години

Не протести ами направо ще ви изметем! И армията, и баба си ако искате включете, ние сме повече от вас и няма да ни правите затворници!!!

584

Зозо

преди 4 години

Аз вече носих херметически затвореният ковчег на жертва на вируса. На родител на мой близък приятел. Само да ви кажа, че е железен от вътре и много тежи. Пък вие си пътувайте. После да ни пишете тук тирадите на Сидеров за неспазване на мерките.Не се шегувам. Помислете. Не всичко е софра.

583

Анонимен

преди 4 години

Малко са хората тръгнали за ядене и пиене. Вероятно повечето хора отиват към някой наследствен имот, в който вече никой не живее.

582

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 761 Какво страдате вие в провинцията ? Пътувате където искате.За вас няма ограничения, освем да влизате в областните градове.

581

Анонимен

преди 4 години

Генералът ли е виновен на десетки хиляди тъпоъгълници, че тръгнали да заразяват цялата си рода заради едното плюскане и оригване? Нямат оправдание тези ***.После тези същите казва, че няма вирус и всичко е измама. Сами обричат роднините си и приятелите си да стоят без работа до октомври. Сега ще се чудят как да се червят пред полицаите в понеделник.