21

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Кой е виновен за ситуацията в гетата ?!Кой допусна от чужбина да се завърнат хиляди роми, които донесоха вируса в България ?Защо се прикрива истината, че първите двама починали в България от COVID - 19 са роми от Ломско ?Кой е виновен, че докато властите преграждаха с КПП-та българите в областните градове, в ромските гета цереше пълен хаос, за което алармирахме многократно по интернет форумите ?Щабът и Бойко нямат никаква вина, както обикновено нали ?Те са героите, които ще спасят България

20

Анонимен

преди 4 години

Толкова ресурс се хаби ,РЗИ ,полиция пази гета и даже цяло село с индийски обитатели ,утре ще пламнат още десет такива -може ли и откъде ще вземат хора да ги пазят??? На тези трябва да всяка колиба да има по един пъдар иначе няма спасение те са неконтролируеми и ако нещо ще гътне държавата това са точно тези.

19

Затваряйте и

преди 4 години

Да се лекуват с баячки,ходжи и гледачки!

18

Анонимен

преди 4 години

Вече има ли бити лекари?

17

Ъ

преди 4 години

Да тези квартали са огнище, но на други инфекциозни болести. Погледнете картата за разпространение на хепатит А за Европа и там сме в червено. Защо никои не му пука за далеч по-опасни болести?

16

Анонимен

преди 4 години

Ше напълнят болницата, ако си платят.

15

Анонимен

преди 4 години

Сега, като напълнят болниците в София само от там ... ще ги питам хейтърите тук, къде ще се лекуват българите...Щото все им се вижда малко... бройката от брифинга...

14

Анонимен

преди 4 години

Собственикът на сградата от снимката е предприемчив. Възползвал се е от условията които дава либералната икономика, печели, плаща си данъците и осигурява работа на хора. Защо да няма "палат"?

13

Анонимен

преди 4 години

"масово тестване" - 60 човека. ГРАНДОМАНИЯ!

12

Анонимен

преди 4 години

Добро място за проверка на теорията за стадния имунитет.

11

Анонимен

преди 4 години

Става наложително, за ромските фирми мярката 60:40 да се промени на 100:0.Не забравяйте, че там работят хора в трудна социална реалност.

10

Анонимен

преди 4 години

Правителството прави всичко в рамките на възможното, за да спаси своя народ.

9

Това не е шега

преди 4 години

Проблемът е сериозен.Наистина не са достатъчни частичните мерки. Всички там трябва да бъдат тествани и преди това да приключи, никакво излизане или влизане в махалите.Тестовете да си ги платят или отработят, защото напрежението ескалира и останалата част от населението вече търси клапа и обект, върху който да излее гнева си.Прав е този по-долу, който предлага тестовете да са безплатни за осигурените. Стига са се подигравали с нас, с нашите родители, с труда и търпението ни!

8

Анонимен

преди 4 години

Предлагам работещите да дарят по половин заплата за ромската общност, защото в този труден момент очевидно помощите за тях са недостатъчни.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Нали точно това се предлага по-долу.Помощ 1 - да бъдат тествани всички до един, за да се вземат меркиспрямо заразените.Помощ 2 - да си платят и тестовете и лечението с пари в брой или чрез труд. Тази мярка ще е най-полезната, защото ще ги научи на отговорност.

6

void

преди 4 години

Хахаха, КПП-та - ще ни уморят от смях... Те са партизани - пешаци, искам да видя как ще ги спрат с КПП.

5

Ceci_

преди 4 години

Потресаващо, кметството видя че гетата са развъдник на болести

4

Анонимен

преди 4 години

Те са наши братя, трябва да им помогнем.

3

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

преди 4 години

Във всички ромски райони трябва да се направи тест на абсолютно всички и докато това не стане никой да няма право да напусне квартала, независимо дали живее там или е отишъл по работа или на гости.Няма друг начин да бъде ограничено разпространението на заразата.И да си платят тестовете.

2

Анонимен

преди 4 години

Ми не си мият ръцете.